Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niunik_A pisze:Oczywiście, że zgarnę kocurki-tyle, ile się pojawi-za pierwszym razem i tak będę mogła dwa do auta zanieść za raz. Najwyżej zrobię dwa kursy.
Tak, wiem Sylwia-dużo zależy od przypadku i szczęścia. I choćby nie wiem jak bardzo człowiek się starał-to i tak może nie wyjść.
Mogłabym spróbować zrobić wydarzenie na fb, choć wolałabym, aby utworzył je ktoś, kto ma doświadczenie w tej materii. Nie chciałabym narazić jakiegokolwiek koteczka na brak powodzenia w szukaniu domu. Sylwia, robiłaś może kiedykolwiek takie wydarzenie na fb?
Magdulka pisze:Trzeba by było zrobić wydarzenie kotkom z cmentarza, czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii? Bo ja zupełnie nie fejsbukowa jestem i nie bardzo temat ogarniam. Mam kilka zdjęć kotków, jeszcze z pory letniej i jesienneji filmik nagrany w lecznicy, widać na nim jak buro białe kicie się razem myją i przytulają
, nie wiem czy na fb można wrzucać filmiki?
sylwia1982 pisze:Niunik_A napisz co słychać u kotów z cmentarza, trzeba będzie złapać tego ostatniego kocura na kastrację, czy nadal ktoś próbuje truć koty na cmentarzu?
Niunik_A pisze:sylwia1982 pisze:Niunik_A napisz co słychać u kotów z cmentarza, trzeba będzie złapać tego ostatniego kocura na kastrację, czy nadal ktoś próbuje truć koty na cmentarzu?
Póki co spokój na cmentarzu. Uff...Koty mają nowe zajęcie - udoskonalają polowanie. Tylko jak usłyszą mój głos to pojawiają się,by się przywitać. Ogólnie to jestem przeszczęśliwa, że koteczki zostały 'ciachnięte', bo strach pomyśleć, co by bło,o, gdyby 4 kotki przyprowadziłyby po minimum 4-5 kociąt...
W czw. mam zajęcia SP nr5, a w ub i tym tyg.miałam dodatkowo i w pn i w pt. Teraz te trzy czarne, które są na tyłach starej poczty jako laskawiej na mnie patrząPrzekupione zostały
Łapałaś już tą "czarną diablicę" czy stan zdrowia nie pozwalał Ci na to?Właśnie, jak Sylwia Twoja noga?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 49 gości