Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BialaWilczyca pisze:Wiatm
Mam do Was Moi Drodzy pytanko. A więc wydaje mi się że Lunka ma bądź będzie miała ruję ale jakoś to wszystko dziwne. Jest od kilku dni agresywna i mocno gryzie a po za tym zauważyłam w tamtej dziurce wydzielinę z krwią ?? Czy to normalne.? Po za tym zrobiła dziś rzadką kupkę nie jakoś bardzo biegunkowatą ale rzadką po za tym bawi się i zachowuje normalnie jedynie to inaczej miauuczy. Więc to jest rujka ??
LadyStardust pisze:Ala się nie odezwała, dałam jej maila KP, więc tam się odezwie jak będą zdjęcia.
Mishę ja ogłaszam, już zabiorę się za nią od nowa.
Po dyżurku: Dyndalek herpies. Bobik jest słotaśnyBrzunio dalej duży, ale koopale wszyscy mieli OK.
Ktoś wie gdzie się zabrało i wyniosło sitko z umywalki...?
mar_tika pisze:LadyStardust pisze:Ala się nie odezwała, dałam jej maila KP, więc tam się odezwie jak będą zdjęcia.
Mishę ja ogłaszam, już zabiorę się za nią od nowa.
Po dyżurku: Dyndalek herpies. Bobik jest słotaśnyBrzunio dalej duży, ale koopale wszyscy mieli OK.
Ktoś wie gdzie się zabrało i wyniosło sitko z umywalki...?
Kurde Dagmara Misha ma zdjecia do bani może wstrzymaj się do niedzieli to coś jej pstrykniemy?Małego Bobatrzeba odrobaczyć w niedzielę tydzien po szczepieniu,a Yoko zostawcie na pokojach nie ma sensu jej zamykać w boksie.
W niedzielę do woliery dołączy VikiŚliczna z niej kicia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 229 gości