Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 22:47 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Dosłownie sprzed chwili 8)

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 06, 2012 8:21 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Okazuje się też być prawdą że chodzi Bercik i gada sam do siebie mimo obecności 3 kotów. Więc odpada wersja że brak kotów. :roll:
Mam wrażenie że jest zestresowany i dlatego tak reaguje, albo jest po prostu mega gadułą. Póki co nie jest to jeszcze nie wiadomo jak upierdliwe :wink: Ale dopiero teraz chłopak zaczyna śmielej chodzić po mieszkaniu. Chodząc miauczy, ale jak na moje oko wygląda to na sposób badania mieszkania. Ale nie wykazuje nie wiadomo jak dziwnego zachowania. Przebieg aklimatyzacji przebiega pomyślnie.
MIKUŚ

Post » Wto lis 06, 2012 9:29 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Czyli mój Dreyfus być może nie wyleczyłby się z gadulstwa przy pomocy drugiego kota... tego bym się właśnie obawiała :P No cóż, po roku jęczał już mniej, może i Bercikowi przejdzie :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lis 06, 2012 13:00 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Nono :1luvu: Xawcio :1luvu: Bert :1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto lis 06, 2012 15:35 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Trzymam kciuki za Bercika ,nalezy mu się super domek:)

Na pogoni na ul.Pustej zaginął rudy ok 8 mies kocur ,a na ul.Ptasiej 4 mies biało-bura koteczka.Jakby ktoś coś wiedział proszę o sygnał :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 06, 2012 16:09 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Mam pytanie czy Ala (DT) Kicaja odezwała się ze zdjęciami i opisem malucha?
Dziewczyny czy ogłaszacie Mishę i Tango?O ile o Mishę jestem spokojna bo to amstaf i ma zapewniony boks ,o tyle Tango może trafić na ogólne .Wystarczy że jakiś geniusz ze schr wpadnie na taki pomysl i go przeniosą .Wartałoby mu znaleźć dom jak najszybciej.

mar_tika

Post » Wto lis 06, 2012 18:52 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Wiatm

Mam do Was Moi Drodzy pytanko. A więc wydaje mi się że Lunka ma bądź będzie miała ruję ale jakoś to wszystko dziwne. Jest od kilku dni agresywna i mocno gryzie a po za tym zauważyłam w tamtej dziurce wydzielinę z krwią ?? Czy to normalne.? Po za tym zrobiła dziś rzadką kupkę nie jakoś bardzo biegunkowatą ale rzadką po za tym bawi się i zachowuje normalnie jedynie to inaczej miauuczy. Więc to jest rujka ??

BialaWilczyca

Od: Pt lip 27, 2012 8:33

Post » Wto lis 06, 2012 19:10 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Teoretycznie nie powinno być krwi http://www.vetopedia.pl/article85-1-Ruja.html (krew jest u suczek). A to na pewno nie zapalenie pęcherza czy coś w tym stylu?
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lis 06, 2012 19:18 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Raczej nie Kotka jest wesoła bawi się itp nie zauważyłam żadnych zmian oprócz tych które napisałam. Na internecie piszą że może pojawić się wydzielina z krwią więc ja już nie wiem. chodzi mi o to że chcemy wiedzieć czy to już rujka bo jeśli tak to wtedy po sterylka.

BialaWilczyca

Od: Pt lip 27, 2012 8:33

Post » Wto lis 06, 2012 20:06 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Ala się nie odezwała, dałam jej maila KP, więc tam się odezwie jak będą zdjęcia.
Mishę ja ogłaszam, już zabiorę się za nią od nowa.

Po dyżurku: Dyndalek herpies. Bobik jest słotaśny :1luvu: Brzunio dalej duży, ale koopale wszyscy mieli OK.
Ktoś wie gdzie się zabrało i wyniosło sitko z umywalki...? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto lis 06, 2012 20:08 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

a propo ogłoszeń myślę że powinniśmy ogłaszać Yoko bo ona biedna dostała "Świra" siedząc w boksie ( mam nadzieje że teraz nikt nie zamknie jej z powrotem tylko będzie mogła szaleć na pokojach) i wczoraj jak zwykle okazywała "czułość" dogryzając mnie ale cholercia byla tak niewyżyta że wbijała pazuty i zęby mimo wszystko za mocno :D
edit wczoraj wieczorem sitko było na miejscu

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Wto lis 06, 2012 20:47 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

BialaWilczyca pisze:Wiatm

Mam do Was Moi Drodzy pytanko. A więc wydaje mi się że Lunka ma bądź będzie miała ruję ale jakoś to wszystko dziwne. Jest od kilku dni agresywna i mocno gryzie a po za tym zauważyłam w tamtej dziurce wydzielinę z krwią ?? Czy to normalne.? Po za tym zrobiła dziś rzadką kupkę nie jakoś bardzo biegunkowatą ale rzadką po za tym bawi się i zachowuje normalnie jedynie to inaczej miauuczy. Więc to jest rujka ??

Według moich obliczeń mała ma chyba 6 mies.Czyli powolutku zbliża się do pierwszej rujki.Byc może szybko dojrzała i to rzeczywiście rujka.Idź do weta on na pewno odpowie na twoje pytania i wątpliwości

mar_tika

Post » Wto lis 06, 2012 20:51 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

LadyStardust pisze:Ala się nie odezwała, dałam jej maila KP, więc tam się odezwie jak będą zdjęcia.

Po dyżurku: Dyndalek herpies. Bobik jest słotaśny :1luvu: Brzunio dalej duży, ale koopale wszyscy mieli OK.

Kurde Dagmara Misha ma zdjecia do bani może wstrzymaj się do niedzieli to coś jej pstrykniemy?Małego Boba :mrgreen: trzeba odrobaczyć w niedzielę tydzien po szczepieniu,a Yoko zostawcie na pokojach nie ma sensu jej zamykać w boksie.
W niedzielę do woliery dołączy Viki :)Śliczna z niej kicia

mar_tika

Post » Wto lis 06, 2012 21:20 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:
LadyStardust pisze:Ala się nie odezwała, dałam jej maila KP, więc tam się odezwie jak będą zdjęcia.

Kurde Dagmara Misha ma zdjecia do bani może wstrzymaj się do niedzieli to coś jej pstrykniemy?Małego Boba :mrgreen: trzeba odrobaczyć w niedzielę tydzien po szczepieniu,a Yoko zostawcie na pokojach nie ma sensu jej zamykać w boksie.
W niedzielę do woliery dołączy Viki :)Śliczna z niej kicia

Powiem ci, że mnie chwytają za serce. Wrzucałam do ogłoszeń 3 z nich z tego co pamiętam. Do pstrykania to ja chętna, wiesz :mrgreen:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

[poprzednia][następna]