S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 15:40 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap bardzo Ci współczuję .
Feliksie brykaj szczęśliwy za TM.
Obrazek Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=WHbr2lA7HlQ Iris i Tila :1luvu:
Tuljanek 11.03.2013 r. [*]
Keyla [Tymczasik] 06.08.13 r. [*]

Tulinki

Od: Pon maja 14, 2012 15:39

Post » Pon gru 17, 2012 19:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

...a w schronisku...

dzis domki znalazły dwa wielkie burasy
Belwas i Krakers
Krakersowy dom poznałam osobiscie- trzymajmy kciuki, żeby nie okazało sie ,że on wrócił jednak poprzednio przez charakterek, a nie alergię

mam tez bardzo złe wieści
dzis rano pozegnalismy Irlandię [i], nie wiadomo co sie stało, wszystko z nia było do wczoraj w porządku, a dziś rano była nieprzytomna juz całkiem :(

Złe wieści tez mam z domu Regala, max dziczy i atakuje niestety. Jeden z opiekunów dotkliwie pogryziony :( Ale jeszcze próbują

Madline- ten kocurek zaczął nagle przychodzic do babki, która ma swoje koty
mieszka w domku
przychodził i wyjadał im z misek
to max miły kocurek, ze względu na oczka jest na antybiotyku, na razie jest pełnojajeczny

martwie się max Zadalem- nic nie jest lepiej

a ja znów bez auta, trzeci raz w ciągu tygodnia zepsute, :( , nie wyrabiam z niczym

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon gru 17, 2012 19:38 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Chyba jednak transportu nie znajdę :(
Jeżeli nic nie wyskoczy nagłego, to przyjadę do Katowic po kotkę, ale pociągiem.
Czy może mi ktoś powiedziec jak dojechać z okolic dworca w rejony ul. Kostki Napierskiego?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon gru 17, 2012 19:50 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

to kompletnie nie moje rejony, nie mam zielonego pojęcia
Nawet nie mogę Lucyna Ci pomóc transportem, bo sama jestem teraz bez auta, poza tym jak wychodzę o 6ej rano, to wracam o 19ej :(

wsród nas bardzo mało zmotoryzowanych
ale Ci co macie auto-pomyślcie, może moglibyście CoToMa pomóc tu na miejscu?
cooooooooooo

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon gru 17, 2012 20:07 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

tak ich dużo... zwykle zimą było więcej luzu, a teraz.... aż boję sie myśleć o wiośnie... :strach:

a ja w trakcje kontynuacji maratonu, od paru tygodni bez kilku godzin wolnego, po kilkanaście godzin dziennie poza domem....
ale skończyłam część teoretyczną szkolenia, jeszcze zostały warsztaty i... egzamin....

trzymam mocno kciuki za wszystko i wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
staram się czytać na bieżąco, ale pisanie z telefonu mi nie idzie
a nawet jak miałam wrócić do domu, to okazywało się, że no way.....

i do zobaczenia jak tylko się ogarnę chociażby ze szkoleniem

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon gru 17, 2012 20:21 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kostki Napierskiego jest na Piotrowicach, nie bardzo daleko od nas.
CoToMa kiedy się wybierasz po kotkę, bo my pracujemy w centrum (blisko PKP) , a mieszkamy na Piotrowicach więc jesli to byłoby nie w godzinach naszej pracy to możemy pomóc.
Ewentualnie będziemy jechać w niedzielę do Świdnicy, jedziemy autostradą to jakbyś mogła gdzieś tam wyjechać na jakiś zjazd to moglibyśmy podrzucić ją bliżej Opola.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon gru 17, 2012 20:24 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Trzymam mocno kciuki za nowe domki i za Zandala, zeby wyzdrowial. Widzialam go w te sobote i rzeczywiscie slaby byl bardzo biedny...

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Pon gru 17, 2012 20:27 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap pisze:Kostki Napierskiego jest na Piotrowicach, nie bardzo daleko od nas.
CoToMa kiedy się wybierasz po kotkę, bo my pracujemy w centrum (blisko PKP) , a mieszkamy na Piotrowicach więc jesli to byłoby nie w godzinach naszej pracy to możemy pomóc.
Ewentualnie będziemy jechać w niedzielę do Świdnicy, jedziemy autostradą to jakbyś mogła gdzieś tam wyjechać na jakiś zjazd to moglibyśmy podrzucić ją bliżej Opola.

Chciałam jechac w czwartek rano, to jest chyba jedyna opcja. Nie chcę zostawiać na niedzielę, bo gdyby coś niewypaliło, to będzie klops. No i raczej powinnam ją przed weekendem zabrać. Więc nie mam wyboru :(
...

CoToMa

Post » Pon gru 17, 2012 20:31 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

CoToMa pisze:
AgaPap pisze:Kostki Napierskiego jest na Piotrowicach, nie bardzo daleko od nas.

Chciałam jechac w czwartek rano, to jest chyba jedyna opcja. Nie chcę zostawiać na niedzielę, bo gdyby coś niewypaliło, to będzie klops. No i raczej powinnam ją przed weekendem zabrać. Więc nie mam wyboru :(

Rano to mniej więcej o której planujesz być w Katowicach?
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Pon gru 17, 2012 20:35 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Chciałam wyjechać koło 7mej, więc byłabym między 9 a 10.
Tak myślę, że w tamtą stronę jakoś bym dotarła, gorzej z powrotem na dworzec, bo jak będzie zimno, to boję się, żeby kota nie przewiało.
...

CoToMa

Post » Pon gru 17, 2012 20:52 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

CoToMa pisze:Chciałam wyjechać koło 7mej, więc byłabym między 9 a 10.
Tak myślę, że w tamtą stronę jakoś bym dotarła, gorzej z powrotem na dworzec, bo jak będzie zimno, to boję się, żeby kota nie przewiało.

Tż się jutro zorientuje w pracy czy nie ma jakiś spotkań i czy udałoby mu się ewentualnie wyrwać z pracy żeby Cię przetransportować. To jest dosyć daleko od dworca, wiem coś o tym, bo mieszkam na tym zadupu i codziennie jeżdżę w dwie strony :evil: I nawet nie wiem jak daleko mogłabys autobusem dojechać. Najlepiej autem.

AgaPap

Post » Pon gru 17, 2012 21:43 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jakbyś wracała z kotem gdzieś w okolicy godz 13 to mogę Cię na dworzec zabrać :)
A na Kostki najlepiej dojechać z centrum tramwajem 16 do samego końca na pętlę brynowską a potem busikiem 937
który z tej pętli odjeżdża a wysiąść na przystanku Wojska Polskiego

http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co= ... _linii=937

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&bav=on ... CCwQ8gEwAA
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon gru 17, 2012 23:06 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:...a w schronisku...

dzis domki znalazły dwa wielkie burasy
Belwas i Krakers
Krakersowy dom poznałam osobiscie- trzymajmy kciuki, żeby nie okazało sie ,że on wrócił jednak poprzednio przez charakterek, a nie alergię

mam tez bardzo złe wieści
dzis rano pozegnalismy Irlandię [i], nie wiadomo co sie stało, wszystko z nia było do wczoraj w porządku, a dziś rano była nieprzytomna juz całkiem :(

Złe wieści tez mam z domu Regala, max dziczy i atakuje niestety. Jeden z opiekunów dotkliwie pogryziony :( Ale jeszcze próbują

Madline
- ten kocurek zaczął nagle przychodzic do babki, która ma swoje koty
mieszka w domku
przychodził i wyjadał im z misek
to max miły kocurek, ze względu na oczka jest na antybiotyku, na razie jest pełnojajeczny

martwie się max Zadalem- nic nie jest lepiej

a ja znów bez auta, trzeci raz w ciągu tygodnia zepsute, :( , nie wyrabiam z niczym
kurde Ty to masz z tym autem, przekichane i to jeszcze w zimę :( :(

:arrow: Madleine ja tylko dodam, że Kery jest bardzo łagodny i uwielbia głaskanie po brzuszku i wyciąga się do głaskania i prawie momentalnie zasypia/drzemie, na kolanach jest wielki i ciężki przy tym :mrgreen: nie lubi jak mu się grzebie przy oczkach, panikuje przy tym ale nie ma agresji. Chcę mu zrobić ogłoszenie ale nie ma zdjęcia dobrego :( a akurat mnie nie było kiedy Korciaczki robiły zdjęcia by tam im ''wskazać'' te które ''potrzebne''

Irlandia - biedna koteczka, taka spokojna [i] śpij malutka :cry: :cry:

kciuki za domki szczególnie Krakersa :ok: :ok:
no i Regala rudego.. :ok: :ok:
Regal nioooo nie wygłupiaj się, spuść z tonu :|

Zandal co z Tobą kocurku? Czemu się nie leczysz? Czemu to powraca co czas jakiś...ten domek by się przydał mu..w schronisku nie doleczy tego jak trzeba :( :(
Ostatnio edytowano Pon gru 17, 2012 23:24 przez TanundA, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon gru 17, 2012 23:09 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lucyna nic nie pomogę, bo to calkiem nie moje rejony.

Mała w czwartek jak mi się uda dostaniesz na pierwszą dawkę zylexisu dla Zadala.
Chyba, że zechcesz spróbować to co masz od dawna.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 18, 2012 11:44 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dziewczyny wielkie dzięki :1luvu:

Powrót na dworzec około 13tej jak najbardziej mi pasuje :D
AgaPap - wysłałam PW
...

CoToMa

[poprzednia][następna]