Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:Kostki Napierskiego jest na Piotrowicach, nie bardzo daleko od nas.
CoToMa kiedy się wybierasz po kotkę, bo my pracujemy w centrum (blisko PKP) , a mieszkamy na Piotrowicach więc jesli to byłoby nie w godzinach naszej pracy to możemy pomóc.
Ewentualnie będziemy jechać w niedzielę do Świdnicy, jedziemy autostradą to jakbyś mogła gdzieś tam wyjechać na jakiś zjazd to moglibyśmy podrzucić ją bliżej Opola.
CoToMa pisze:AgaPap pisze:Kostki Napierskiego jest na Piotrowicach, nie bardzo daleko od nas.
CoToMa kiedy się wybierasz po kotkę, bo my pracujemy w centrum (blisko PKP) , a mieszkamy na Piotrowicach więc jesli to byłoby nie w godzinach naszej pracy to możemy pomóc.
Ewentualnie będziemy jechać w niedzielę do Świdnicy, jedziemy autostradą to jakbyś mogła gdzieś tam wyjechać na jakiś zjazd to moglibyśmy podrzucić ją bliżej Opola.
Chciałam jechac w czwartek rano, to jest chyba jedyna opcja. Nie chcę zostawiać na niedzielę, bo gdyby coś niewypaliło, to będzie klops. No i raczej powinnam ją przed weekendem zabrać. Więc nie mam wyboru
CoToMa pisze:Chciałam wyjechać koło 7mej, więc byłabym między 9 a 10.
Tak myślę, że w tamtą stronę jakoś bym dotarła, gorzej z powrotem na dworzec, bo jak będzie zimno, to boję się, żeby kota nie przewiało.
kurde Ty to masz z tym autem, przekichane i to jeszcze w zimęMała1 pisze:...a w schronisku...
dzis domki znalazły dwa wielkie burasy
Belwas i Krakers
Krakersowy dom poznałam osobiscie- trzymajmy kciuki, żeby nie okazało sie ,że on wrócił jednak poprzednio przez charakterek, a nie alergię
mam tez bardzo złe wieści
dzis rano pozegnalismy Irlandię [i], nie wiadomo co sie stało, wszystko z nia było do wczoraj w porządku, a dziś rano była nieprzytomna juz całkiem![]()
Złe wieści tez mam z domu Regala, max dziczy i atakuje niestety. Jeden z opiekunów dotkliwie pogryzionyAle jeszcze próbują
Madline - ten kocurek zaczął nagle przychodzic do babki, która ma swoje koty
mieszka w domku
przychodził i wyjadał im z misek
to max miły kocurek, ze względu na oczka jest na antybiotyku, na razie jest pełnojajeczny
martwie się max Zadalem- nic nie jest lepiej
a ja znów bez auta, trzeci raz w ciągu tygodnia zepsute,, nie wyrabiam z niczym
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Nul i 420 gości