Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 17:04 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Cieszę się, ze jesteś za :ok:

Super wieści :ok: Zulusek i Rudolf :1luvu:

Julia- musisz napisać jakie są koszty tych badań i leków i trzeba opłacić to z pieniędzy tu uzbieranych. One miały służyć pomocy schroniskowym kotom, więc niech spełniają swoją rolę :P

Asiu- skarbniczko, czekamy tu na Ciebie :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto gru 18, 2012 17:37 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Rany Julek.
Ale to byłoby superzaście gdyby obydwa kociaste dostały domek na gwiazdkę.
Gdyby się udało, to ni ma rady, trzeba wystawiać następne zwierzaste...

Ja znajduję się w posiadaniu fantów na bazarki (także tych co to się nie sprzedały np. z moich bazarków meksykańskich), tylko teraz niestety nie dam rady ich zrobić a i na pocztę nie chce mi się tyż nie chce przez śniegi przedzierać z mojej wsi :oops:
Wiem jaki to ciężki bazar do zgryzienia i głupio mi dorzucić bazarkującym więcej obowiązków (tzn. głównym bazarkującym jest alab i ona po 10 różnych bazarków na raz robi, nawet nie wiem jak sobie z tym radzi? :roll: )

Julio, to chyba jednak trójłapeczkę musimy wystawiać na żer :kotek: :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto gru 18, 2012 17:40 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Wystawimy trójłapeczkę, wystawimy :ok:
Ino niech się też jakoś ogarnę, bo w biegu ciągłym jestem i do świąt to jeszcze nic przygotowana nie jestem :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto gru 18, 2012 21:44 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Ja też nie wiem jak sobie z tymi bazarkami radzę, ale mam córę całe szczęście , która mi bardzo pomaga :P A wiecie co dzisiaj mój mąż targał do domu? Całe szczęście, że kurier był w porzo i mu pomógł. Przyszły fanty od Salah Ad-Din :ok: :ok: :ok: Ale przed Świętami nie dam rady :oops:

Efektem tego bazarku viewtopic.php?f=20&t=148873 jest 176,50 :ok: Co z tym robimy?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto gru 18, 2012 22:37 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Niestety Rudolf nie pojedzie do Rzeszowa :( Ciocia Eweliny została obdarowana przez los kociakami, które znalazła podczas przeglądu samochodu u mechanika.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto gru 18, 2012 22:48 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

To trzeba go ogłaszać.
Julio, będziesz miała czas czy wrzucisz do mojej kolejki maratonu ogłoszeniowego?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto gru 18, 2012 23:45 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Dziewczyny, ja w tym miesiącu przeleję jakiś grosik na Bezika, więc nie ma takiego pośpiechu.
Szkoda, Ze Rudolf nie pojedzie. No, ale maluchy uratowane :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Śro gru 19, 2012 0:19 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

To kolejnywpis pod zjęciami Rudolfa:
muszę przeprowadzić z kimś poważną rozmowę, niczego nie mogę przyrzec, choć bardzo bym chciała...

więc... trzymajcie kciuki, może akurat? :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro gru 19, 2012 2:01 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Szkoda, że Rudolf nie jedzie, ale skoro jest jeszcze jakaś szansa to mocno trzymamy :ok:
Alu, podziwiam Cię bardzo za Twoją pracę przy bazarkach i po raz kolejny dziękuję. Dziękuję też Twojej córce. Kochane jesteście :1luvu:

Decyzja podjęta. W końcu ktoś musi, bo jak będziemy oglądać się jedna na drugą, to nigdy do niczego nie dojdziemy.
Pieniądze z tego bazarku przeznaczone są dla Bezika.
Szczegóły przelewu, to już sobie omówicie miedzy sobą :ok:

Z bazarkami proponuję poczekać. Mamy okres przedświąteczny, ludzie mają mniej pieniędzy, są zajęci bardziej niż zwykle, więc na bazarkach mniejsze zainteresowanie. Da to też troszeczkę czasu na odpoczynek dla Ali.
Myślę, że większość z nas będzie teraz mniej tu bywać :roll:
Moje przygotowania do świąt, też jeszcze w lesie, więc nie wiem ile czasu znajdę by zaglądać na forum a może też coś bym wypatrzyła na bazarkach :wink:

dana.b

Post » Śro gru 19, 2012 7:44 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

No co ja mam tu pisać, jak już wszystko co chciałam napisać, Wy napisałyście :)
Czyli, że:
1. Rudi nie pojedzie do Rzeszowa, bo ciocia ma już koty "znalazla je u mechanika. Kotka z trzema malymi lezala na zalodzonym klepisku, obok garazy Byla tak slaba ze tylko fuczala. Kotki wygladaly strasznie: zaropiale oczy, siersc sama sie ruszala."
Za uratowane koty :ok:

2. Zosiu, porobię ogłoszenia, z tekstem tym, co w Rudolfowym wątku, może być? Mnie się ten tekst bardzo podoba.
Poza tym Aneta przysłała tekst do Malwinki, a że obiecałam, że wspomożemy w szukaniu DS, to akurat ogłoszenia porobię dwójce.
No i jeszcze Justowym kotom, psom, królikom. Wszystkim tym zajmę się pewnie jakoś późnym wieczorem, czy też nocą :ok:

3. Podpisuję się też pod wszystkim, co napisała dana2509 powyżej.
Ali i Córce dziękuję :1luvu:
Jednocześnie proszę EVA2406, aby jednak opłacić Bezika ze wspólnych pieniędzy. Wspólny kot - wspólna odpowiedzialność - wspólne koszta :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro gru 19, 2012 8:01 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

EVA2406 pisze:Dziewczyny, ja w tym miesiącu przeleję jakiś grosik na Bezika, więc nie ma takiego pośpiechu.

Absolutnie się nie zgadzamy, mówię chyba w imieniu całej grupy naszej :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

alab108

Post » Śro gru 19, 2012 8:06 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

W moim na pewno :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro gru 19, 2012 8:17 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

W sprawie bazarków, cóż mogę powiedzieć, i tak patrzę od dawna z gałam i otwartymi ile bazarków na raz robi alab.
W sprawie ogłoszeń, to jak obrobię się ze swoją kolejką ogłoszeń (zobaczymy jak wyjdzie z RUdolfem, trzymam kciuki) to z jakmiś nowym tekściorem powrzucam (rozumiem, że telefon i mail dla Malwinki na DT?)
Ło matko a jeszcze te budki przyjdą przed świętami... to Julia chyba będzie musiała jakieś krasnoludki zaprząc do roboty.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro gru 19, 2012 8:18 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Czy ja mogę prosić o nr konta Agn, jeżeli ktoś ma do przelewu na Bezika?
Obrazek

alab108

Post » Śro gru 19, 2012 11:35 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

alab108 pisze:
EVA2406 pisze:Dziewczyny, ja w tym miesiącu przeleję jakiś grosik na Bezika, więc nie ma takiego pośpiechu.

Absolutnie się nie zgadzamy, mówię chyba w imieniu całej grupy naszej :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Tak, tak!!!
Postanowione i tego się trzymamy :ok:

dana.b

[poprzednia][następna]