A Morunio to udany chłopaczek

Iwonka , kiedy jedziemy po krowę ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:po krowę?![]()
Bianka, jak rzuciłaś?
Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:po krowę?![]()
Bianka, jak rzuciłaś?
Poszłam na biorezonans - to likwiduje głód nikotynowy. Pozostaje niestety odruch - z tym trzeba sobie poradzić samemu...
MalgosiaZ pisze:Przez 10 dni bez ograniczeń ryż(długi , brązowy lub paraboliczny) i kasza(gryczana , pęczak , perłowa lub jaglana) . Mogą być jeszcze płatki owsiane zalewane wodą i siemię mielone . Pije się herbaty owocowe , wodę min , można jeść cytryny . Nie używamy soli . Jest to monodieta . Do tego bardzo dużo ruchu . Acha ,rano można wypić szklankę wody z miodem i z cytryną. Potem wychodzenie z diety ,żeby nie było efektu jojo. Ale przy tym też się chudnie ,tyle że wolniej .Od powrotu czyli od 31lipca zgubiłam dodatkowe 1,1kg. Teraz mam mniej ruchu , ale myślę czy kontynuować nordic walking czy fitness.
JolaJ pisze:Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:po krowę?![]()
Bianka, jak rzuciłaś?
Poszłam na biorezonans - to likwiduje głód nikotynowy. Pozostaje niestety odruch - z tym trzeba sobie poradzić samemu...
ale cel osiągnięty czy czujesz że sięgniesz?
Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:po krowę?![]()
Bianka, jak rzuciłaś?
ale cel osiągnięty czy czujesz że sięgniesz?
Raczej już nie sięgnę - coraz lepiej mi bez tego smrodu, porannego "kapcia" w gębie i kaszlu
smarti pisze:co do biorezonansu to ja właśnie nim odczulałam się na koty w razie potrzeby ( jakieś 6-8 razy) i własnie dzięki biorezonansowi mogłam żyć całkiem normalnie przez 20 lat kiedy to jestem uczulona na koty i psy-biorezonans przestał dawać rade dopiero jak miałam w domu 40 kotów-w "okresie szczytnieńskim" i sama po nich sprzątałam pelet.
gaota pisze:Smarti, napiszesz coś więcej o biorezonansie jako odczulaniu, gdzie to się robi itp? Może męża na to namówię![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kamizares, sherab i 732 gości