bo ja to go nazywałam Psycholkiem

Bo on zawsze robił do mnie tak:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Brzydal jest kotem wolno-żyjącym. Trafił do schronu na leczenie, bo ta noga połamana, potem ma być odebrany przez karmicieli i wypuszczony tam, skąd przybył. Więc zastanówcie się dobrze, dziewczyny. W tej chwili on jest trochę unieruchomiony przez gips no i ta szczęka, ale nie wiadomo jak zacznie się zachowywać, kiedy stan zdrowia mu się polepszy. I co wtedy? czy zwiększenie kontaktów z człowiekiem wyjdzie mu na dobre?
Georg-inia pisze:Juliusz Cezar jest kotem o historii identycznej jak Brzydal. Był wolno żyjący, miał połamaną szczękę, zabunkrował się na trójce, póki mu się nie polepszyło. Jaki jest teraz - same widzicie.
Georg-inia pisze:Drugi Synek? rozumiem, że chodzi o półrocznego chłopczyka od burej mamy ze szpitalika?
ruru pisze:... i BenGalski tez poszedł, bo go nie ma
ruru pisze:Georg-inia pisze:Brzydal jest kotem wolno-żyjącym. Trafił do schronu na leczenie, bo ta noga połamana, potem ma być odebrany przez karmicieli i wypuszczony tam, skąd przybył. Więc zastanówcie się dobrze, dziewczyny. W tej chwili on jest trochę unieruchomiony przez gips no i ta szczęka, ale nie wiadomo jak zacznie się zachowywać, kiedy stan zdrowia mu się polepszy. I co wtedy? czy zwiększenie kontaktów z człowiekiem wyjdzie mu na dobre?
To na 200% nie jest dziki kot, weszłam do niego z duszą na ramieniu żeby zobaczyć czy mu czegoś nie brakuje, kucnęłam sobie i coś do niego gadam i widzę że łapeczki zaczynają ugniatać i ugniatać, gadam dalej, a on bach, usiłuje brzucha wywalić![]()
no to po łebku go pogłaskałam a on mruczy i barankuje i na kolana mi się pcha- nie wiem może po wypadku mu się przestawiło w czarnej główce- ale ja mu domu będę szukać- bo w takim stanie rozmiziania to on się na wolność nie nadaje
Georg-inia pisze:Juliusz Cezar jest kotem o historii identycznej jak Brzydal. Był wolno żyjący, miał połamaną szczękę, zabunkrował się na trójce, póki mu się nie polepszyło. Jaki jest teraz - same widzicie.
ruru pisze:Historia moze podobna, ale charaktery różne, ale popracuje ciocia Madzia nad Juliuszem C bo ma zapał, to się może zrobić jak z Bohunem czy Edwardem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 752 gości