Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gratulacjeewa_mrau pisze:... no teraz zostało mi już tylko zrobić... magistra!
... mry!
Wczoraj z podbierakiem (dziękujemy PP.Jobczykom za pożyczenie) [...]
Dwie na Tamki.
A my z Wiesiaczk1 będziemy kilku potrzebować na sobotni świt...
zaległych rzeczy to Ty wiesz!annskr pisze:[...] po drodze![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Biedna kocinka... Strasznie żal, kiedy jest za późno na pomoc...[']![]()
![]()
Tak przypuszczałam, że to jedna kotka. Rozglądajcie się pilnie, Hanulka ma kontakt do pani mieszkającej między Wami, Ty też ją znasz - to trudna pani, ale może coś z nią ugadacie... Jak nie, to dawajcie znać zaraz, jak małe wyprowadzi. Trzeba im szukać jakiegoś dt.dilah pisze:z Hanulką zdaje się, że polowałyśmy na tą samą babę czarną w ciąży mimo, iż mieszkamy po przeciwnych stronach ulicy. Kotka przestała się u mnie pokazywać a u Hanulki pokazała się bez brzuchaczyli żadna z nas nie zdążyła, Hania ma wypatrywać, czy uda jej się zgarnąć kociaki
ale dni lecą..
Jakbyś mogła, to obie - tę od Hanulki tyż - póżnym wieczorkiem do mnie, nie chcę w Seidlu magazynu robić.dilah pisze:Aniu czy łapkę do Seidla ci odwieźć, czy gdzieś indziej sobie życzysz, to TŻ podrzuci?
Może przy innej stołówce łapać? Może inwentaryzację kotów zweryfikować? Buziom sie przyjrzec?ewa_mrau pisze: na Tamki/Lubeckiego/Matejki są... trzy łapki (nie wiem jakim cudem!), 4 kontenery (2 Twoje i dwa moje) i skośny kennel
od niedzielnego wieczoru wszystkie pracują
jak na razie łapią się same wycięte.. będą wolne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości