K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 10:56 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tosza pisze:proszę zdjąć z ogłoszeń Marynę. Wczoraj pojechała do nowego domu. Wprawdzie formalności dopinamy dopiero w sobotę, ale jak na ironię sypnęły się pytania o nią :mrgreen:

:dance: opowiadaj, opowiadaj!

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto gru 13, 2011 11:00 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tosza pisze:proszę zdjąć z ogłoszeń Marynę. Wczoraj pojechała do nowego domu. Wprawdzie formalności dopinamy dopiero w sobotę, ale jak na ironię sypnęły się pytania o nią :mrgreen:

:D :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto gru 13, 2011 11:07 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

a miałam Ci powiedzieć, że od dzisiaj ma opiekuna wirtualnego :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto gru 13, 2011 11:26 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:

a miałam Ci powiedzieć, że od dzisiaj ma opiekuna wirtualnego :)

A przez miesiąc pies z kulawą nogą się nią nie zainteresował. Zademonstrowałam Państwu co się dzieje z małym słodkim koteckiem, jak porwie duże skrzydło kurczaka ( warczy, sztywnieje, ucieka i choć z samym jedzeniem słabo sobie radzi, nie pozwoli by duże koty zabrały jej skrzydło :) ) W sobote jadę przekazać oficjalnie kota i podpisać umowę. Przez telefon wyjaśniałam, że nie ma szans, by dostali kota przy pierwszej wizycie, co Państwo zaakceptowali. Po czym wyszli ode mnie z kotem :D Zamieszkała z trzymiesięczną koleżanką(też jest u nich od wczoraj) i starym owczarkiem wegetarianinem ( skaza białkowa u psa to chyba kpina ze strony losu). Poprzednia trzynastoletnia kotka odeszła na raka. pani planowała wziąc kota z aukcji w M1, ale zraziła się do wydających, dzięki czemu Maryna ma chyba niezły dom.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto gru 13, 2011 12:46 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

tweety, szukaj na wszelki wy kogoś, kto mógłby obstawić kocivent, bo mi się zaczął jakiś świrus rozwijać i leżę z gorączką :? nie wiem, czy to przewalczę do niedzieli.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto gru 13, 2011 13:45 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Kocuria pisze:tweety, szukaj na wszelki wy kogoś, kto mógłby obstawić kocivent, bo mi się zaczął jakiś świrus rozwijać i leżę z gorączką :? nie wiem, czy to przewalczę do niedzieli.

no to szukam, kto by mógł, najbliższa niedziela godz. 12-18. My z Robertem przywieziemy wszystko i będziemy to rozpakowywać więc na pewno z godzinę, półtorej tam będziemy

Tweety

Post » Wto gru 13, 2011 17:40 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

na allegro jest tylko 15 kocich ogłoszeń w tym 6, które są/idą do domu, w pierwszym poście jest ich znacznie więcej... Możliwe, że skończyły się niedawno ale nie zaniedbujcie, proszę, tego
Bardzo dobrze na tym tle wygląda gumtree, chociaż tez chyba trochę brakuje albo przeoczyłam
Ostatnio edytowano Wto gru 13, 2011 17:45 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Post » Wto gru 13, 2011 17:45 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:na allegro jest tylko 15 kocich ogłoszeń w tym 6, które są/idą do domu, w pierwszym poście jest ich znacznie więcej...
Bardzo dobrze na tym tle wygląda gumtree, chociaż tez chyba trochę brakuje albo przeoczyłam

Hm, ja sama wystawiam 18, wśród nich żadnego, o którym bym wiedziała, że już jest w domu.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto gru 13, 2011 17:48 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Annazoo pisze:Hm, ja sama wystawiam 18, wśród nich żadnego, o którym bym wiedziała, że już jest w domu.

na pewno Chmurka i Bia, jeżeli wystawiasz 14-dniowe to mogły się załapać tuż przed pójściem do domu. A kto wystawia pozostałe na allegro?

jest przynajmniej 40 kotów do ogłaszania, bo część nie ma jeszcze fotek
Ostatnio edytowano Wto gru 13, 2011 17:51 przez Tweety, łącznie edytowano 2 razy

Tweety

Post » Wto gru 13, 2011 17:50 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:
Annazoo pisze:Hm, ja sama wystawiam 18, wśród nich żadnego, o którym bym wiedziała, że już jest w domu.

na pewno Chmurka i Bia, jeżeli wystawiasz 14-dniowe to mogły się załapać tuż przed pójściem do domu. A kto wystawia pozostałe na allegro?

Queen_ink, pewnie jej wygasły, a mówiła chyba, że jest w trakcie przeprowadzki.
To kasuję obie panny.
I jeszcze: Allegro mi zdjęło aukcję "Marcinek vel Luter. AFN " z ostrzeżeniem, że łamię zasady portalu:
Allegro pisze:Witamy,

Z przykrością informujemy, że następujące Oferty/przedmioty zostały usunięte z serwisu Allegro:

Marcinek vel Luter. AFN (1959682156)

Usunięte Oferty/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują w serwisie Allegro.

W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży konkretnych towarów/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie może służyć jako reklama oraz sposób promocji swojej działalności, towarów oraz usług, które nie są oferowane w Serwisie Allegro. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Takie działanie narusza punkt 3a Załącznika nr 2 do naszego Regulaminu.

Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami, wyrażania opinii na ich temat lub na temat konkurencyjnych produktów.

Więcej informacji na ten temat znajduje się w Pomocy Allegro.

Wystawiając ponownie ten przedmiot prosimy upewnić się, czy jego opis nie narusza zasad obowiązujących w Allegro. Zaznaczamy, że niezgodność z Regulaminem może doprowadzić do ponownego usunięcia Oferty, a nawet do zawieszenia dostępu do Allegro (więcej informacji).

Zalecamy przestrzeganie zasad Serwisu w przyszłości i mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie przebiegała pomyślnie.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto gru 13, 2011 18:43 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

jak im odpadnie kilka tysięcy aukcji po 1.01 to będą sami prosić się o wystawianie, choćby za 1 zł :evil:

Tweety

Post » Wto gru 13, 2011 21:44 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:
Kocuria pisze:tweety, szukaj na wszelki wy kogoś, kto mógłby obstawić kocivent, bo mi się zaczął jakiś świrus rozwijać i leżę z gorączką :? nie wiem, czy to przewalczę do niedzieli.

no to szukam, kto by mógł, najbliższa niedziela godz. 12-18. My z Robertem przywieziemy wszystko i będziemy to rozpakowywać więc na pewno z godzinę, półtorej tam będziemy

przypomnę się, niedziela szybko nadejdzie sądząc po tym jak ostatnio dni migają ...

Tweety

Post » Śro gru 14, 2011 20:05 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Jak tam Mamert się czuje po odjajczeniu :D
Ginusia pewnie w trakcie operacji?? Jakieś wieści?

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro gru 14, 2011 20:26 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

gertaaa pisze:Jak tam Mamert się czuje po odjajczeniu :D

Mamert jedzie dopiero jutro :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 14, 2011 20:33 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

miszelina pisze:
gertaaa pisze:Jak tam Mamert się czuje po odjajczeniu :D

Mamert jedzie dopiero jutro :)

A mi się jakoś wydawało że dziś. Nic to. Kciuki za chłopaka :ok: :ok: :ok: :ok:
A jak Grzebyk?

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

[poprzednia][następna]