Tosza pisze:proszę zdjąć z ogłoszeń Marynę. Wczoraj pojechała do nowego domu. Wprawdzie formalności dopinamy dopiero w sobotę, ale jak na ironię sypnęły się pytania o nią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:proszę zdjąć z ogłoszeń Marynę. Wczoraj pojechała do nowego domu. Wprawdzie formalności dopinamy dopiero w sobotę, ale jak na ironię sypnęły się pytania o nią
Tweety pisze:Tosza pisze:proszę zdjąć z ogłoszeń Marynę. Wczoraj pojechała do nowego domu. Wprawdzie formalności dopinamy dopiero w sobotę, ale jak na ironię sypnęły się pytania o nią
a miałam Ci powiedzieć, że od dzisiaj ma opiekuna wirtualnego
Kocuria pisze:tweety, szukaj na wszelki wy kogoś, kto mógłby obstawić kocivent, bo mi się zaczął jakiś świrus rozwijać i leżę z gorączkąnie wiem, czy to przewalczę do niedzieli.
Tweety pisze:na allegro jest tylko 15 kocich ogłoszeń w tym 6, które są/idą do domu, w pierwszym poście jest ich znacznie więcej...
Bardzo dobrze na tym tle wygląda gumtree, chociaż tez chyba trochę brakuje albo przeoczyłam
Annazoo pisze:Hm, ja sama wystawiam 18, wśród nich żadnego, o którym bym wiedziała, że już jest w domu.
Tweety pisze:Annazoo pisze:Hm, ja sama wystawiam 18, wśród nich żadnego, o którym bym wiedziała, że już jest w domu.
na pewno Chmurka i Bia, jeżeli wystawiasz 14-dniowe to mogły się załapać tuż przed pójściem do domu. A kto wystawia pozostałe na allegro?
Allegro pisze:Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące Oferty/przedmioty zostały usunięte z serwisu Allegro:
Marcinek vel Luter. AFN (1959682156)
Usunięte Oferty/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują w serwisie Allegro.
W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży konkretnych towarów/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie może służyć jako reklama oraz sposób promocji swojej działalności, towarów oraz usług, które nie są oferowane w Serwisie Allegro. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Takie działanie narusza punkt 3a Załącznika nr 2 do naszego Regulaminu.
Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami, wyrażania opinii na ich temat lub na temat konkurencyjnych produktów.
Więcej informacji na ten temat znajduje się w Pomocy Allegro.
Wystawiając ponownie ten przedmiot prosimy upewnić się, czy jego opis nie narusza zasad obowiązujących w Allegro. Zaznaczamy, że niezgodność z Regulaminem może doprowadzić do ponownego usunięcia Oferty, a nawet do zawieszenia dostępu do Allegro (więcej informacji).
Zalecamy przestrzeganie zasad Serwisu w przyszłości i mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie przebiegała pomyślnie.
Tweety pisze:Kocuria pisze:tweety, szukaj na wszelki wy kogoś, kto mógłby obstawić kocivent, bo mi się zaczął jakiś świrus rozwijać i leżę z gorączkąnie wiem, czy to przewalczę do niedzieli.
no to szukam, kto by mógł, najbliższa niedziela godz. 12-18. My z Robertem przywieziemy wszystko i będziemy to rozpakowywać więc na pewno z godzinę, półtorej tam będziemy
gertaaa pisze:Jak tam Mamert się czuje po odjajczeniu![]()
Ginusia pewnie w trakcie operacji?? Jakieś wieści?
miszelina pisze:gertaaa pisze:Jak tam Mamert się czuje po odjajczeniu![]()
Ginusia pewnie w trakcie operacji?? Jakieś wieści?
Mamert jedzie dopiero jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 44 gości