Spokojna to ja będę, jak Foster dobije do 3 kg

Nie mam wielkich nadziei, ale przynajmniej promyczek jest.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Cholerny świat!
Umierający kot bez wątroby właśnie wciągnął nadprogramową michę conva, walnął modelowe kupsko i zajął się polowaniem na myszy...
Może mu ta gupia wątroba wcale nie jest potrzebna?![]()
Chyba go nagram przed następną wizytą u wetaBo przecież przy takim wyniku to on powinien dogorywać zatruty toksynami w jakimś kącie
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Cholerny świat!
Umierający kot bez wątroby właśnie wciągnął nadprogramową michę conva, walnął modelowe kupsko i zajął się polowaniem na myszy...
Może mu ta gupia wątroba wcale nie jest potrzebna?![]()
Chyba go nagram przed następną wizytą u wetaBo przecież przy takim wyniku to on powinien dogorywać zatruty toksynami w jakimś kącie
Do tego mieć mega żółtaczkę i początki wodobrzusza.....Chyba,że to kot na tranzystorach....przyznaj się co majstrowałaś?
Szalony Kot pisze:Zapomniałaś dodać, że we wtorek mordował wędki...
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Zapomniałaś dodać, że we wtorek mordował wędki...
Poprawka: od wtorku morduje wędki
ezzme pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Zapomniałaś dodać, że we wtorek mordował wędki...
to co Wy chcecie od koteczka?!
ludzie se powymyślali jakieś badania, jakieś wskaźniki i se głowy zawracajązamartwiają się, męczą koteczka, a koteczek ma to... no męczenie pewnie go trochę obchodzi
OKI pisze:ezzme pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Zapomniałaś dodać, że we wtorek mordował wędki...
to co Wy chcecie od koteczka?!
ludzie se powymyślali jakieś badania, jakieś wskaźniki i se głowy zawracajązamartwiają się, męczą koteczka, a koteczek ma to... no męczenie pewnie go trochę obchodzi
Ja to mam wręcz wrażenie, że jemu tylko męczenie szkodzi![]()
Bo przecież... kto to wymyślił, żeby się czepiać kota, że ma AlAT ponad 2 tysieDla kota to drobiazg. Koty przecież dziwne są i nie od dziś to wiadomo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 67 gości