DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2011 8:38 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

smarti pisze:
adzi pisze:melduję się w wątku :kotek: :D

Numer dwa to sprawczyni zamieszania :roll:
Skórka i Skórek :mrgreen:
ObrazekObrazek
Maciuś
Obrazek

dla "zwyrodnialców" trzeba wymyśleć jakieś pięknie imiona, bo "zwyrodnialec" nie brzmi dumnie :mrgreen:

no mogę sobie chociaż popatrzeć jakie one piękne bo ich jeszcze nie widziałam :ryk:
Skórka zjadła lek,Maciuś nie ma zamiaru wyjść w ogóle zza biurka a Skórek wspiął sie na wyższy stopiendrabiny ewolucyjnej,przyjął pozycję dwunożną i z wieeelkimi ślepskami dał się pomiziać po pysiu :D

Brawo dla "Skórka" :piwa: no to rozumiem :ok:

Jak tylko zobaczysz , że Maciuś się zaciekawia sytuacją, głaski po głowie jak najbardziej wskazane - powinien szybko zobaczyć, że czeka go grzanie doopki w domu, pyszna miska i głaski , no niech chłopak wstydu nie robi :lol: w sobotę zestrsowany siedział za kontenerkiem też , ale wygłaskałam go solidnie i się ocierał o mnie i miział prawie jak zwykle.

za "skórkę II" trzymam kciuki - no !

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto lis 22, 2011 9:30 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Marzenia11 pisze:Fuńkowi wyprodukowałam dzisiaj ogłoszenie i jak dam radę to jutro go ogłoszę.

dzięki Ci o Marzeniu :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin-gdybyś Ty widziała jak Państwo zakochani już w Promysiu-juk podziwiają jego wygląd i charrakter-jak zachwycają się jego spojrzenie...wtedy wiedziałabyś że nie można w weekend :lol:
poza tym to ode mnie w korkach ze dwie godz. jazdy ,(a raczej stania :roll: ) i środa wieczór jeszcze jakoś ujdzie-ten weekend mam zawalony już na maxa,niestety..

Alareipan-oooooczywiście przyjedziesz z dr.Anią aby nie błądziła??

i potrzymać kicie za łapkę podczas czipowania :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 22, 2011 9:35 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

A o której jutro planujecie?
Jeśli mogłabym z Wami pojechać, to pogadam z szefową i wezmę wolne.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 22, 2011 9:48 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

kochana-musiałabyś być na Centralnym ok 18-tej bo tak ruszamy-jeśli dasz radę to byłoby na pewno Księciuniowi o wiele milej jechać w takiej eskorcie :D :kotek: :ok: :piwa:

Alareipan-kiciów do czipowania mamy 18 jeśli 3 "skórki" damy radę zaczipować :mrgreen:

Właśnie dostałam smsa od Kamila o treści mniej więcej:
"Pozdrawiam z Bali-jestem cały i zdrowy-bawię się świetnie-jak tam kotki i kociaczki-pozdrawiam"

ma szczęście że dostałam go dzisiaj kiedy już odczuwam "wielką satysfakcję" z powodu udanego wczorajszego "oprawiania kiciów" a nie wczoraj-wczoraj jeszcze miałam ochotę go zamordować za ten wyjazd :evil: :evil: :evil: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 22, 2011 9:53 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Czy dam radę? Pytanie! :P
Przyjadę i za eskortę będę robiła :1luvu:

Tylko jakiś nocleg muszę załatwić.
Ostatnio edytowano Wto lis 22, 2011 9:55 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Wto lis 22, 2011 9:53 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Gratuluję!

Ja od początku roku 2011 wyadoptowałam 41 kiciów :ok:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto lis 22, 2011 10:04 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

mpacz78 pisze:Gratuluję!

Ja od początku roku 2011 wyadoptowałam 41 kiciów :ok:

jejku 8O to wspaniale!!! gratulacje :D :kotek: :ok:

a więc można! a są takie dt które podobno "nic nie mogą wyadoptować" a tylko wciąż "muszą" przyjmować...nie rozumiem tego :(

smarti

Post » Wto lis 22, 2011 10:14 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

smarti pisze:kochana-musiałabyś być na Centralnym ok 18-tej bo tak ruszamy-jeśli dasz radę to byłoby na pewno Księciuniowi o wiele milej jechać w takiej eskorcie :D :kotek: :ok: :piwa:

Jeśli chodzi o mnie to kończę spotkanie w centrum o 19 więc ja mogę ale bardzo bardzo późno i nie wiem czy w takim układzie moja obecność jest niezbędnie konieczna nie ukrywam że wiem jaka odpowiedź jest jedynie słuszna i przeze mnie oczekiwana :wink: wczorajsza 5godzinna wyprawa i czekanie na zimnie 20minut aż pan podjedzie busem na przystanek dała mi się ostro we znaki i efekty już dzisiaj mam :roll:
Natomiast faktem jest, ze państwo bardzo czekają na kota - dzisiaj ma być skończony drapak, zakupy już są, kuweta raz jeszcze "na wszelki" będzie dzisiaj zdezynfekowana itp a dziecku to nawet wczoraj nie powiedzieli "bo nie będzie mógł spać ani mysleć o lekcjach" :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 22, 2011 10:16 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Można, można, wszystko to wiele mnie kosztuje (i nie mówię tu wcale o pieniądzach, choć to też ma znaczenie), ale tego nie muszę Ci przecież mówić to wiesz.

W moim 4 pokojowym mieszkaniu od około 2 lat liczba kotów oscyluje w okolicach 20 (5 własnych i +/- 15 tymczasów), poza tym działam 'na mieście' łapię kocice do sterylek, i pracuję jeszcze na ponad etat.
Ale jak się ma misję to można i góry przenosić :mrgreen: .

Dostaję zdjęcia z DS kotów i od razu mam siłę do dalszego działania.

Żeby nas było więcej to cała kocią biedę byśmy zlikwidowały w góra 2 lata.

Pozdrawiam nasze trójmiejskie 'skórki'.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto lis 22, 2011 10:31 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

No to państwo profesjonalnie podeszli do sprawy, faktycznie :ok:
A dlaczego chcą kuwetę dezynfekować? Ze względu na tamtego kiculka, który odszedł?

Erin

Post » Wto lis 22, 2011 10:35 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Erin pisze:A dlaczego chcą kuwetę dezynfekować? Ze względu na tamtego kiculka, który odszedł?

Tak. I ze względu na to, że ich o to poprosiłam. uważam, ze skoro nie wiadomo do końca na co odszedł kociak, a wiadomo, ze jego przeszłość nie była znana to nie jest zbyt dużą przesadą i wysiłkiem zdezynfekowanie ponowne kuwety.
Ja naprawdę wolę być przewrażliwiona niż zbyt pobłażliwa i omijająca pewne subtelności. Mimo ze wiele osob, także tu :wink: , sądzi inaczej. Skoro mnie prosicie o pa to musicie się z tym liczyć :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 22, 2011 10:45 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

A widzisz, ja akurat myślę podobnie, chociaż w lecznicy jedna wetka się ze mnie śmieje.

Słuchaj, a mogłabyś mnie ewentualnie przytulić na jutrzejszą noc?
Nie w sensie dosłownym, of korsik 8)

Erin

Post » Wto lis 22, 2011 11:23 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:A dlaczego chcą kuwetę dezynfekować? Ze względu na tamtego kiculka, który odszedł?

Tak. I ze względu na to, że ich o to poprosiłam. uważam, ze skoro nie wiadomo do końca na co odszedł kociak, a wiadomo, ze jego przeszłość nie była znana to nie jest zbyt dużą przesadą i wysiłkiem zdezynfekowanie ponowne kuwety.
Ja naprawdę wolę być przewrażliwiona niż zbyt pobłażliwa i omijająca pewne subtelności. Mimo ze wiele osob, także tu :wink: , sądzi inaczej. Skoro mnie prosicie o pa to musicie się z tym liczyć :mrgreen:

A na mnie mówią "kociohipohindryk" :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 22, 2011 11:28 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

A nich sobie mówią ... a nam to lotto 8)

Erin

Post » Wto lis 22, 2011 11:40 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Erin pisze:A nich sobie mówią ... a nam to lotto 8)

dokładnie :mrgreen:

Marzenia11

[poprzednia][następna]