ASK@ pisze:penelope20 pisze:ludzie chcą przeważnie koty zdrowe, zaszczepione i odrobaczone dlatego tak ważne są DT
i od ręki, już i teraz!
Tak zdrowe zaszczepione ,zaraz i bez wymagań wobec domku .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:penelope20 pisze:ludzie chcą przeważnie koty zdrowe, zaszczepione i odrobaczone dlatego tak ważne są DT
i od ręki, już i teraz!
Spokojnie na razie pieniążki są a nie planuję teraz kociaków na leczenie ew.szczepienia ,sterylki i przepuklina u kici Asi.Koty znów otrzymały 200zł od Wat 50zł Bryś ,50zł na operację koteczki i 100zł na resztę szczycieńskich kotów.Przesunięcia ze szczycieńskich kotów zawsze są możliwe bo wszystkie one szczycieńskie są.Dziękuję bardzo.Zamówiłam też karmę i żwirek dla Brysia,.wkrótce muszę kupic karmę maluchom i żwirek.po_prostu_kaska pisze:Basia, chciałam dać znać, że na koncie jest już dla szczytniaków 105 zł. Tak że jakbyś planowała wydatki to te pieniążki już są. Czekam jeszcze na kilka wpłat na dniach i zrobię jeden przelew.
horacy 7 pisze:Spokojnie na razie pieniążki są a nie planuję teraz kociaków na leczenie ew.szczepienia ,sterylki i przepuklina u kici Asi.Koty znów otrzymały 200zł od Wat 50zł Bryś ,50zł na operację koteczki i 100zł na resztę szczycieńskich kotów.Przesunięcia ze szczycieńskich kotów zawsze są możliwe bo wszystkie one szczycieńskie są.Dziękuję bardzo.Zamówiłam też karmę i żwirek dla Brysia,.wkrótce muszę kupic karmę maluchom i żwirek.po_prostu_kaska pisze:Basia, chciałam dać znać, że na koncie jest już dla szczytniaków 105 zł. Tak że jakbyś planowała wydatki to te pieniążki już są. Czekam jeszcze na kilka wpłat na dniach i zrobię jeden przelew.
horacy 7 pisze:Spokojnie na razie pieniążki są a nie planuję teraz kociaków na leczenie ew.szczepienia ,sterylki i przepuklina u kici Asi.Koty znów otrzymały 200zł od Wat 50zł Bryś ,50zł na operację koteczki i 100zł na resztę szczycieńskich kotów.Przesunięcia ze szczycieńskich kotów zawsze są możliwe bo wszystkie one szczycieńskie są.Dziękuję bardzo.Zamówiłam też karmę i żwirek dla Brysia,.wkrótce muszę kupic karmę maluchom i żwirek.po_prostu_kaska pisze:Basia, chciałam dać znać, że na koncie jest już dla szczytniaków 105 zł. Tak że jakbyś planowała wydatki to te pieniążki już są. Czekam jeszcze na kilka wpłat na dniach i zrobię jeden przelew.
penelope20 pisze:Oby jak najszybciej, udało się małą zoperować. Maluch ze schroniska i mi się śnił, czemu tak ciężko o domek nawet na chwilę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 480 gości