Czekam na relacje, bo kasy na zakup i tak nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:No ja też cienko przędę, bo lodówkę zanabyłam drogą kupna i nieco się nadwerężyłam w związku z tym.Dzisiaj był pan oglądać auto i do jutra ma się zdeklarować - kupi, czy nie... poczarujcie na okoliczność, bo bardzo chcę sprzedać - kasa potrzebna na zakup mebli do kuchni, a poza tym przegląd się kończy w listopadzie
Ciuch jakowyś na zimę też by się przydał, a przede wszystkim buty.... Na razie jednak będzie trzeba obejść się smakiem.
Dobrze, że dziecku kupiłam, ona najważniejsza bo jej nóżki urosły i do starych nie wlezie, a ja jakoś w starych oblatam, albo sobie za miesiąc, czy dwa kupię
![]()
A tak poza tym, to gardło mnie boli
kotka doroty pisze:villemo5 pisze:kotka doroty pisze:No zanabyłam za 139,99 zetów![]()
I to jest ten sam, co PomponOli?? Ja widziałam po 199,99 i dałam sobie na luuuuz....
Dorotko, a dasz linka do aukcji?
NieE,mój jest inny,mam nadzieje że,będę z niego zadowolona![]()
A myślisz że będę umiała dać linka,wszak ja tłuk komputerowy,ale spróbuję
OOO taki mam: http://allegro.pl/sprawdz-h2o-mop-parow ... 25882.html
Tyle,że ten droższy jest
Nie umiem![]()
No cóż jestem inteligentna inaczej i nikt mi jeszcze tego tytułu nie odebrał
![]()
Vill wybacz tłukowi,tłuk już niczego więcej się nie nauczy
Nemi pisze:villemo5 pisze:(...)
I trzeba się zastanowić nad formą pomocy dla Unsa. Ma ktoś jakiś pomysł? Może mu karmę zamówimy?
Myślę, że warto go zapytać. Może czegoś jeszcze oprócz karmy potrzebuje - środki do dezynfekcji, kocyki czy co tam innego.
Mulesia pisze:kotka doroty pisze:villemo5 pisze:kotka doroty pisze:No zanabyłam za 139,99 zetów![]()
I to jest ten sam, co PomponOli?? Ja widziałam po 199,99 i dałam sobie na luuuuz....
Dorotko, a dasz linka do aukcji?
NieE,mój jest inny,mam nadzieje że,będę z niego zadowolona![]()
A myślisz że będę umiała dać linka,wszak ja tłuk komputerowy,ale spróbuję
OOO taki mam: http://allegro.pl/sprawdz-h2o-mop-parow ... 25882.html
Tyle,że ten droższy jest
Nie umiem![]()
No cóż jestem inteligentna inaczej i nikt mi jeszcze tego tytułu nie odebrał
![]()
Vill wybacz tłukowi,tłuk już niczego więcej się nie nauczy
Zrobiłam odstęp miedzy dwukropkiem a linkiem
shira3 pisze:Nemi pisze:villemo5 pisze:(...)
I trzeba się zastanowić nad formą pomocy dla Unsa. Ma ktoś jakiś pomysł? Może mu karmę zamówimy?
Myślę, że warto go zapytać. Może czegoś jeszcze oprócz karmy potrzebuje - środki do dezynfekcji, kocyki czy co tam innego.
Nie mam siły się dokopywać - na czym stanęło?
kotka doroty pisze:Dzisiaj dzień odbierania przesyłekWłaśnie niedawno odebrałam przesyłkę od babajagusi
przyszedł chlebuś( jaaaki bochen wieeelki
)mniam,pożeram sobie pięteczkę
i suchy zakwas na chlebek(to dla Bolkowej
)
Mopa złożyłam ,a jutro kupię wodę destylowaną i odbędzie się próba generalna
villemo5 pisze:shira3 pisze:Nemi pisze:villemo5 pisze:(...)
Nie mam siły się dokopywać - na czym stanęło?
Dwóch zwycięzców było we wrześniu.
Agn dostała wsparcie w formie przelewu, Uns otrzyma karmę dla kotów w puszkach. O takie wsparcie prosił, gdyż mokra karma służy mu do mieszania z suchą.
Wg mojej wiedzy przesyłka z puszkami była dziś szykowana do wysyłki. Naszego wsparcia wystarczyło na 102 puszki
kotka doroty pisze:
No dzięki Mulesiu,tym sposobem potwierdziłaś żem tłuk![]()
![]()
![]()
kotka doroty pisze:8O![]()
banerki
![]()
![]()
![]()
Oooo to już wyższa szkoła jazdySzacun normalnie,ja nawet nie próbuję się nauczyć,to byłoby już za dużo jak na moje umiejętności pojmowania
shira3 pisze:
A mnie jakoś się nie chce umiećPóki babajaga umie :1luvu:
![]()
![]()
Mulesia pisze:shira3 pisze:
A mnie jakoś się nie chce umiećPóki babajaga umie :1luvu:
![]()
![]()
Babajaga umie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości