Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katipe pisze:no właśnie blokada jest niby już zdjęta od jakiegoś czasu, zgłosiłam to naszemu programiście.
W każdym razie - Andżeliko, Hanulko - czy coś się ruszyło w sprawie kotów (zapytania o koty)?
andzelika1952 pisze:katipe pisze:no właśnie blokada jest niby już zdjęta od jakiegoś czasu, zgłosiłam to naszemu programiście.
W każdym razie - Andżeliko, Hanulko - czy coś się ruszyło w sprawie kotów (zapytania o koty)?
Nie bardzo . Puszek , Adaś poszły do adopcji do pracownika ochrony w Carrefourze / wiedział ,że mamy kotki / oraz Pusia adoptowana dzięki TŻ naszej członkini , która opiekowała się kotką na działkach. Były także dwa zgłoszenia o chęć adopcji / Tychy oraz Radomsko /, wysyłałam na życzenie tych osób kolejne zdjęcia, opisy i cisza.![]()
A kociaków przybywa.....
Hanulka pisze:Iza to ok. 2-2,5 mieś. kotka. Bardzo delikatna, miła. Mruczy przy głaskaniu. Znaleziona późnym wieczorem na dworcu kolejowym. Odrobaczona, odpchlona, kuwetkowa.![]()
Tinka ma 4 - 4,5 mieś. Ocalała jako jedyna wraz z matką /dzika piękna szylkretka/. Jej rodzeństwo zostało utopione na działkach przez chorą psychicznie kobietę. Kotka jest bojaźliwa, ale bardzo grzeczna, spokojna. Wzięta na ręce przytula się, nie wyrywa. Odpchlona, odrobaczona, kuwetkowa.
Kika i Ninka to dwie siostrzyczki podrzucone do mnie dzisiaj (25.10) do piwnicy. Mają ok. 2,5 mieś.![]()
majka2222 pisze:Hania, w pierwszych postach naliczyłam 14 kotów dorosłych i 36 maluchów. Zajrzyj tam prosze, czy wszystkie do adopcji.
Poza ogłoszeniami myslę jednak o zrobieniu informacji ze zdjęciami o kotach pod opieką RTOZ i przesłaniu radnym i pani prezydent.
Oni pewnie nawet nie wiedzą, że RTOZ ma tyle kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 188 gości