Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Proszę o informacje odnośnie małych koteczek w schronie. Czy są buraski? W ciagu ostatnich dni miałam 5 telefonów o takie własnie. Ludzie jeszcze dzwonią do mnie ze starych ogłoszeń.
Tereso, co z książeczkami, bo chyba przeoczyłaś mój wpis?
mar_tika pisze:Jaaga pisze:Proszę o informacje odnośnie małych koteczek w schronie. Czy są buraski? W ciagu ostatnich dni miałam 5 telefonów o takie własnie. Ludzie jeszcze dzwonią do mnie ze starych ogłoszeń.
Tereso, co z książeczkami, bo chyba przeoczyłaś mój wpis?
Jaga własnie wrócilam ze schroniska.Kurcze że wcześniej nie widziałm twojego wpisuNa kwarantannie nie ma wogóle małych dziewczyn.Same chłopy
Na adopcjach są 2 lub 3 buraski, ale to jutro Piotr musiałby pod ogon zajrzeć
mar_tika pisze:.Obecnie mamy na leczeniu koty które może skonsultować tylko okulista.Najbliższy okulista to dr.Kiełbowisz we Wrocławiu.
Mamy trzy maluchy z uszkodzonymi gałkami ocznymi.
Adolfik
Maluch nr 1
Ten maluszek chyba w ogóle nie widzi!!!
Maluch nr 2
Maluch ma zaciągniętą na oczko trzecią powiekę.
POTRZEBNE SĄ FUNDUSZE NA KONSULTAJCĘ OKULISTYCZNĄ!!
Bardzo prosę porozsyłajcie info,potrzebne są pieniążki na konsultację ,transport i leczenie!
Lidka pisze:W Poznaniu warto z okulistycznymi sprawami iść do Juszczaka
Lek.wet. Jarosław Juszczak Gabinet Weterynaryjny,61-371 Poznań,Os. Armii Krajowej 85 a
(061) 8720781 (061) 8720781; (0-61) 867-50-97 (0-61) 867-50-97
Chyba jeden dzień przyjmuje na Bułgarskiej.
U nas to chyba Gierek. Z moich doświadczeń Garncarz potwierdził mi tylko to co Gierek wcześniej powiedział w sprawie Duski. A z Kubusiem Garncarzowi diagnoza nie wyszła, nie przejął sie tym, że ma nie widzieć i coś tam widzi. Może słabo ale jednak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 73 gości