Wielkie kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
@Freak pisze:Jesteśmy z powrotem w domku, dwa oddały krew, teraz leżą na Fatboy'u pod kocykiem i wyczekuje z bijącym sercem wybudzenia.
Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogę.
Bardzo dziękuję za odwiezienie nas do domku, z nerwów nawet nie pamiętam jak tam urocza Pani mi się przedstawiała :/
Bardzo dziękuję za wsparcie w lecznicy.
@Freak pisze:Jesteśmy z powrotem w domku, dwa oddały krew, teraz leżą na Fatboy'u pod kocykiem i wyczekuje z bijącym sercem wybudzenia.
Bardzo dziękuję za odwiezienie nas do domku, z nerwów nawet nie pamiętam jak tam urocza Pani mi się przedstawiała :/
Afron1 pisze:@Freak pisze:Jesteśmy z powrotem w domku, dwa oddały krew, teraz leżą na Fatboy'u pod kocykiem i wyczekuje z bijącym sercem wybudzenia.
Bardzo mi było miło Panią poznać i pogawędzić. Mam nadzieję , że te wszystkie zabiegi uratują parę kocich istnień..Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Rudego Krwiodawcę![]()
![]()
![]()
piotr568 pisze:Olu, jeśli potrzeba to przekaż mi dokumentację do fundacyjnego konta allegro, to pociągnę dalej, gdybyś się nie obrabiała.
Aleba pisze:piotr568 pisze:Olu, jeśli potrzeba to przekaż mi dokumentację do fundacyjnego konta allegro, to pociągnę dalej, gdybyś się nie obrabiała.
Ja już teraz nie wiem co robić.
Moje konto jest nieaktywne, ale boję się wysłać prośbę o aktywowanie, bo taka już wczoraj poszła od Szalonego Kota i dopiero może się zrobić zamieszanie.
Wychodzi na to, że chyba trzeba dokończyć aktywowanie tamtego konta. Nie wiem tylko co z tą osobą obsługującą konto, czy to musi być ktoś oficjalnie "umocowany" w fundacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 604 gości