Hanulka pisze:pluskwa6 pisze:ok, jakby co to chętnie zabiorę Cię na piwo
ja też chcę
Hanulka, ja będę w Łodzi pewnie jakoś niedługo to Cię mogę zabrać

czyli pluskwa mnie, ja Ciebie - więc tak jakbyśmy w trójkę piły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:pluskwa6 pisze:ok, jakby co to chętnie zabiorę Cię na piwo
ja też chcę
katipe pisze:napisałam wcześniej tutaj posta ale gdzieś zniknąłzdałam w nim relację ze spotkania. Teraz już nie mam zbytnio czasu żeby pisać dokładnie co i jak, napiszę po południu.
W każdym razie: pani prezydent jest chora ale spotkałyśmy się z jej doradcą/ nieformalną zastępczynią która niestety jest w jakiś sposób związana z szefostwem schroniska. I to właśnie współpracę ze schroniskiem proponowała. Ale Andżelika przedstawiła jak ta współpraca wyglądała wcześniej i jak ludzie skarżą się na obsługę schroniska i to, co dzieje się ze zwierzakami tam. Ja ze swojej strony zorganizuję jeszcze małe śledztwo w tej sprawie i nagłośnię to na portalu i poproszę ludzi o ich wypowiedzi na temat schroniska.
w każdym razie przedstawiłyśmy też, ile dobrego RTOZ robi dla kotów. Pani z UM powiedziała że szukają cały czas lokalu. Ma się kontaktować z Andżeliką w sprawie odpowiedzi na petycję.
Hanulka pisze:do Krakowa na piwko z Wami?
Hanulka pisze:ta choroba, to chyba tez z innych powodów.. ale nie wiem, czy to mozna pisać tu?
może pw?
katipe pisze:Hanulka pisze:ta choroba, to chyba tez z innych powodów.. ale nie wiem, czy to mozna pisać tu?
może pw?
wiem że p. prezydent była chora w piątek. Przyznaję że wczoraj jak dzwoniłam do tej pani z którą dziś rozmawiałyśmy to nawet nie spytałam czy p. prezydent na pewno będzie - bo wydawało mi się to oczywiste...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 77 gości