PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 14:02 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Hanulka pisze:
pluskwa6 pisze:ok, jakby co to chętnie zabiorę Cię na piwo 8)

ja też chcę :evil:

Hanulka, ja będę w Łodzi pewnie jakoś niedługo to Cię mogę zabrać :D
czyli pluskwa mnie, ja Ciebie - więc tak jakbyśmy w trójkę piły :P
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto lut 08, 2011 14:03 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

do Krakowa na piwko z Wami? :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lut 08, 2011 14:05 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

katipe pisze:napisałam wcześniej tutaj posta ale gdzieś zniknął :( zdałam w nim relację ze spotkania. Teraz już nie mam zbytnio czasu żeby pisać dokładnie co i jak, napiszę po południu.
W każdym razie: pani prezydent jest chora ale spotkałyśmy się z jej doradcą/ nieformalną zastępczynią która niestety jest w jakiś sposób związana z szefostwem schroniska. I to właśnie współpracę ze schroniskiem proponowała. Ale Andżelika przedstawiła jak ta współpraca wyglądała wcześniej i jak ludzie skarżą się na obsługę schroniska i to, co dzieje się ze zwierzakami tam. Ja ze swojej strony zorganizuję jeszcze małe śledztwo w tej sprawie i nagłośnię to na portalu i poproszę ludzi o ich wypowiedzi na temat schroniska.

w każdym razie przedstawiłyśmy też, ile dobrego RTOZ robi dla kotów. Pani z UM powiedziała że szukają cały czas lokalu. Ma się kontaktować z Andżeliką w sprawie odpowiedzi na petycję.

Ucieczka w chorobe, niczym sztubak. Ciekawe.

Osobiscie uwazam, ze tak jak niemal wszedzie (bo sa wyjatki) schroniska sa prowadzone przez nieodpowiednich ludzi, najczejsciej roznych znajomych krolika. Nie potrafie zrozumiec jak za kwoty rzedu 200-300-400 tys otrzymywanych w ramach dotacji zwierzeta moga glodowac i byc zle traktowane?

Na petycje musza odpowiedziec na pismie, w terminie 30 dni. I odpowiedz powinna dostac Kati, bo ona byla jej autorem. Kopia dla RTOZ.

Nie pozostaje nam nic innego jak wyzsza, wspomniana instancja.

Nie liczylabym na odpowiedzi radnych na wyslane maile. Dla polskiego urzednika mail najwyrazniej nie jest zadnym dokumentem ani sposobem komunikacji z petentem.
Ostatnio edytowano Wto lut 08, 2011 14:07 przez kociamysza, łącznie edytowano 1 raz

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto lut 08, 2011 14:06 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Hanulka pisze:do Krakowa na piwko z Wami? :D

Ja tez chceeeee :ryk:

hmm tylko piwa nie lubie :mrgreen:

kociamysza

Post » Wto lut 08, 2011 14:15 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

kociamysza pisze:
Hanulka pisze:do Krakowa na piwko z Wami? :D

Ja tez chceeeee :ryk:

hmm tylko piwa nie lubie :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: no to pojdziemy tam, gdzie dają tez co innego...Obrazek :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 08, 2011 14:16 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

ta choroba, to chyba tez z innych powodów.. ale nie wiem, czy to mozna pisać tu?
może pw?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 08, 2011 14:22 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Hanulka pisze:ta choroba, to chyba tez z innych powodów.. ale nie wiem, czy to mozna pisać tu?
może pw?

wiem że p. prezydent była chora w piątek. Przyznaję że wczoraj jak dzwoniłam do tej pani z którą dziś rozmawiałyśmy to nawet nie spytałam czy p. prezydent na pewno będzie - bo wydawało mi się to oczywiste...
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto lut 08, 2011 14:26 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

no jasne, skoro idziesz do prezydent, jesteś umówiona i nikt nie mówi, że jej nie będzie, to można rozumieć, że czeka... :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 08, 2011 14:28 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

katipe pisze:
Hanulka pisze:ta choroba, to chyba tez z innych powodów.. ale nie wiem, czy to mozna pisać tu?
może pw?

wiem że p. prezydent była chora w piątek. Przyznaję że wczoraj jak dzwoniłam do tej pani z którą dziś rozmawiałyśmy to nawet nie spytałam czy p. prezydent na pewno będzie - bo wydawało mi się to oczywiste...

Dobre wychowanie i szacunek dla goscia nakazuje uprzedzic go, ze wizyta nie moze dojsc do skutku z powodu choroby.

I o nieobecnosci pani prezydent powinna Cie Kati poinformowac pani, z ktora wczoraj rozmawialas. Bez dwoch zdan.

Przykre jest lekcewazenie obywateli z jakim ciagle macie do czynienia tam za Wielka Woda.

kociamysza

Post » Wto lut 08, 2011 14:29 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

tak tu się nic nie zmienia.... :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 08, 2011 14:36 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

też mi się to dziwne wydaje z tą chorobą i ogólnie brak mi słów, przecież mogła przełożyć to spotkanie a co do pism - powinni odpisać na maile, co niektórzy wysyłali pisma pocztą w wersji papierowej i poleconym; pamiętam jakąś akcję podobną z pisaniem maili w podobnej sprawie - odpisywali, trzeba było poczekać ale odpisywali.
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto lut 08, 2011 14:40 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Kochani :1luvu: , Kubuś jedzie do dt :1luvu: w Warszawie, już w drodze... będą wieści.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 08, 2011 14:41 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

WOW :ok: :ok: :ok: :ok:
GENIALNIE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto lut 08, 2011 16:51 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

genialna wieść!!!

a na panie i panów co nami "rządzą" za naszą kasę.... przyjdzie poczekać....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lut 08, 2011 19:40 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Ja wysłałam pismo pluskwa6 z podpisami z Wrocławia i wstępem, który przesłałm do wiadomości Hanulki, pismem poleconym i już dostałam zwrotkę, że list został odebrany 31 stycznia w Urzędzie Miasta w Radomsku. List był adresowany imiennie na p. Gębicza Przewodniczącego Rady Miejskiej.

Co do księdza - mam już nie myśleć?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

[poprzednia][następna]