Głupaweczka dobra rzecz jest

Sol, ładny gest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Żadnego sepuku mi tuja też ciągnę resztkami na koncie, a tu święta przed nami. Ale liczę, że wypłątę przed świętami wrzucą. A potem będzie cięęęęęężki styczeń ...
Etiopio, 17 tabletek z rana do psiej mordy ??? Ale jako to ??? Czemu az tyle ?![]()
Busię witamy.
BUSIU, cytowac jest bardzo łatwo. Patrzysz na post, ktoryc chcesz zacytować i klikasz na klawiszek CYTUJ, który znajduje się w prawym dolnym rogu postu. Pojawia Ci się tekst i pod nim piszesz – reszta uloży się sama![]()
Trini, bardzo dzielnie poradziłąś sobie z pierwsza kolizją. Tak trzymać ! A GRATISIK jest zarąbisty, och ach och
![]()
Czy tylko ja mam wrażenie, że Zyśka się wczoraj upiła? Ale jak doczytałam co ona studiuje, to już nie mam uwag
![]()
Mmk, czemu mieszkanko zmieniacie ??? Jeśli można spytac …![]()
Znaczy głosowania nie będzie, bo kandydat jest w ilości RAZ ?I dobrze !
koteczekanusi pisze:
Przepraszam, ja paczkę wysłałamNo, ale kiedy mi pani powiedziała, że dojdzie za 2 tygodnie, to się nawet nie skrzywiłam.
Witam po długiej przerwie, w której z raz na kwartał coś tam podczytywałam, ale nie chciało mi się pisać.
Etiopia pisze:Jeżeli Sol to i ja poproszę o przekazanie na kogoś potrzebującego .
My sobie jakoś radę damy...![]()
Żwirek mam, karmę dla kotów mam. Mięsko ryż i jarzynki dla Dziuni mam......![]()
Więc jakoś będzie........
Bazarki są może coś pójdzie...
dysia761 pisze:Etiopia pisze:Jeżeli Sol to i ja poproszę o przekazanie na kogoś potrzebującego .
My sobie jakoś radę damy...![]()
Żwirek mam, karmę dla kotów mam. Mięsko ryż i jarzynki dla Dziuni mam......![]()
Więc jakoś będzie........
Bazarki są może coś pójdzie...
Witamja na chwilę,bo się u mnie trochę piętroli
Sol i Etiopia,jesteście pewne?to ładny gest z Waszej strony,ale ja dając fanty myślałam konkretnie o Was
Sol,Etiopia,może zróbcie większy zapas jedzeniowo-żwirkowy dla footer za tą kasę,ok
a ja może coś udziergam na następny bazarek na inne bidy
![]()
Witaj,Busiu
solangelica pisze:Dysiu, ja cos jutro Ci madrego napisze... wiem kochana ze to z mysla o nas bylo... tylko jakos tak pomyslalam ze moze by sie z kims podzielic...?
Wiesz co ja jutro Ci napisze cos z sensem jak sie wyspie. Mialam bardzo ciezka rozmowe, fatalny pelen nerwow dzien i generalnie to wiem tylko gdzie jest prawa, lewa strona i ledwie odrozniam kota od psa... przepraszam![]()
3majcie sie wszystkie, nie dajcie sie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 82 gości