Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 28, 2011 14:05 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia nowe guzki - operacja 28.03.

Też jestem mimo, że nie pisze nic na wątku.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon mar 28, 2011 14:11 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia nowe guzki - operacja 28.03.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon mar 28, 2011 14:41 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia nowe guzki - operacja 28.03.

też jestem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 28, 2011 14:56 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia nowe guzki - operacja 28.03.

Zosia już po. Wybudzona. Pani Ania właśnie po nią wyjechała. Kobieta wzięła dzisiaj dzień wolny, a na jutro zaplanowała pracę w domu, żeby być przy Zosieńce :)

dalsze info wieczorem, bo teraz muszę wyjść i tylko pod telefonem jestem.
magdajedral

Post » Pon mar 28, 2011 15:05 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia nowe guzki - operacja 28.03.

no to dobrze że juz jest po..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 28, 2011 20:19 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia nowe guzki - operacja 28.03.

Zosia już w domku. Ma wyciętą całą listwę mleczną i założone 25 szwów!!!!!! Normalnie aż mi się słabo zrobiło na samą myśl.

Pani nie mogła jej odebrać od razu bo Zosieńka zaraz po wybudzeniu zaczęła cyrki odstawiać i doktor postanowił pozostawić ją w klatce w lecznicy do wieczora. Kubraczek miała na sobie jakieś 20 minut po zabiegu. Wariowała w nim jak nie wiem co, więc już w lecznicy go zdjęto. Założyli jej za to kołnierz..... w domu już został zdjęty bo Zosia znów wariowała :)

Teraz Pani Ania się martwi co robić aby ona nie lizała rany. No i żeby nie wyrwała sobie wenflonu bo trzepie łapką na wszystkie strony. I oczywiście wskakuje na wszystkie mozliwe meble i zwala co popadnie. A Pani Ania za nią i próbuje kicię ratować w razie potrzeby.

Jutro jeszcze kicia jedzie na kontrol i podanie zastrzyku. A potem zdjęcie szwów i kicia będzie jak nowonarodzona.

No i Pani Ania odkrywa nowe oblicze Zosieńki - przytula się i mruczy jak szalona. Ewidentnie się stęskniła za swoją Panią i dziękuje Jej, że się nią tak wspaniale opiekuje.
magdajedral

Post » Pon mar 28, 2011 22:28 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

:ok: :ok: :ok:
25 !!!!!! 8O Toż cały brzuszek rozkroili 8O
Żeby się szybciutko i dobrze goiło . I żeby skończyły się zmartwienia :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 28, 2011 22:29 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

Ja też cały czas trzymam :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon mar 28, 2011 23:57 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

O matko!!!!!!! Skóra mi ścierpła na plecach - tyle szwów!!!! Ale rozumiem że to na pewno, aby chronić Zosie na wszelkie możliwe sposoby i na 100%.
Niesamowicie dzielna koteńka i jej pani - ucałowania ode mnie i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: cały czas!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 29, 2011 8:42 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

mocne kciuki za zdrówko !

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto mar 29, 2011 12:38 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

Niestety nawet te 25 szwow nie powstrzymaly temperamentu Zosi i w nocy jechaly do calodobowej lecznicy bo leciala jej krew. Potem cala noc Pani czuwala przy Zosi mimo ze kotenka dala sie ubrac w kubraczek a potem opierdzielila porcje swojego jedzenia i dobrala sie do michy Klary. Byly juz dzisiaj na kontroli i juz jest ok. Nic nie leci a Zosia pokochala kubraczek.
magdajedral

Post » Wto mar 29, 2011 12:44 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

Cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło.
Kciuki nieustające :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto mar 29, 2011 15:39 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

Z jednej strony dobrze, ze ma tyle sił :D a z drugiej źle, bo musi byc pilnowana non-stop przez pierwsze dni... Kochana łobuziara :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 30, 2011 8:07 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

łobuziak z tej naszej Zośki, oby teraz było już tylko lepiej!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro mar 30, 2011 12:57 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Zosia-juz w domku ze swoją Panią!

:ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]