alessandra pisze:Tweety czy Stefcio będize miał/ma zapewnione dt ?
Maluszek jest w klubie ślepaczków zgłoszony do wsparcia finansowego, na razie kontakt daje na Ciebie, dobrze?
bardzo dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Tweety czy Stefcio będize miał/ma zapewnione dt ?
Maluszek jest w klubie ślepaczków zgłoszony do wsparcia finansowego, na razie kontakt daje na Ciebie, dobrze?
PANCIA.M pisze:Dziewczyny jesteście wielkie. Taka szybka akcja ztym malym. Jestem pod wrażeniem.
Tweety pisze:PANCIA.M pisze:Dziewczyny jesteście wielkie. Taka szybka akcja ztym malym. Jestem pod wrażeniem.
gdzie tam, zupełnie przeciętnego wzrostu (osobiście nad tym boleję, że nie jestem z kilka cm wyższa). generalnie po to jesteśmy, jest problem trzeba działać, nie dla oklasków tylko dla kotów, w końcu nikt nie bije brawo karetce jadącej na sygnale ...
BarbAnn pisze:wiesz
ale takiej karetce można albo zjechac z drogi aby umozliwic
albo się rozkraczyc na srodku i ....
Tweety pisze:_namida_ pisze:Masza ma odwiedziny w pn, możliwe że pójdzie ok. 20 listopada.
Co do małego rudego kota, to aż nie chce mi się pisać...
Podejrzewam, że nie przeżyje tej nocy.
Kobieta zostawiła go samego w magazynie w pracy na noc licząc na to, że mama przyjdzie, bo się tam kręciła.
Gdyby jakimś cudem przeżył, to ma DT.
i jak sytuacja?
A Maszka gdzie się wybiera? i czy został Ci jeszcze jakiś (h)olkusiak?
_namida_ pisze:BarbAnn - jeśli nie będzie odzewu, czy mogłabyś za jakiś czas przyjechać ze swoim magicznym aparatem?
Tweety pisze:Komunikaty dwa:
1. są pudełka na Kocimskiej tzn połowa zamówienia, (druga połowa u mnie w biurze wzbudza sensację) kto może sobie zrobić sam budkę odbiera pudełko w trybie pilnym, kto czeka na gotowca, bo składa się z samych lewych rączek niech zgłasza zapotrzebowanie
2. Majeczce daje się chrupki do miseczki na drapaku z prawej strony catroomu, Majeczka wpiernicza je wtedy tylko trzeszczy
_namida_ pisze:
U mnie stacjonuje nadal Holkusiak - Hillary. Mi wskakuje na kolana i pcha się do łóżka, ale przy obcych jeszcze dziczy. Ogólnie trochę się rozkręciła, biega po nas w nocy, nie da się zamknąć w pokoju bo miauuuczy przeraźliwie, zżera ze stołu, pcha się do lodówki i notorycznie wylewa wodę z misek![]()
Ma od kilku dni ogłoszenia, ale na razie nikt nie dzwonił.
BarbAnn - jeśli nie będzie odzewu, czy mogłabyś za jakiś czas przyjechać ze swoim magicznym aparatem?
kosma_shiva pisze:na kocimskimskiej na sbiurku ( stojącym na samym środku pierwszego pomieszczenia) zostawiłam
POCZTÓWKIoraz paczuszkę dla PAW, ma odebrac JEJ SIOSTRA - dziękuję
Pojechałam dziś do radia i razem z doktorem K. pocałowiliśmy klamkę, bo się nie dogadaliśmy i Pan Grzegorzzrobił dziś ngranie ze zlotu akwarystów
BarbAnn pisze:biedna Dzidka
chyba przestanę robic zdjęcia kotom bo nie chcę byc poslańcem smierci, takie mam przemyslenia zwlaszcza jak patrzę na zdjecie dostojnego pana kota Bigiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, noora i 720 gości