czy jedzą, sikają i kupają ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:a pytanie z innej beczki - jak tam Czandra i nowa - na karcie ma Psotka podane przez właścicielaniech go ....
czy jedzą, sikają i kupają ?
Mara S pisze:Czandra miała rozpizdziel w boksie: suche rozsypane, wszedzie żwir, legowisko pozwijane. W kuwecie nic nie było ale mokre zjada, wymieniłam jej podkład bo tamten był mokry (nie wiem z czego). A nie można jej tego oka niedziałającego usunąć zupełnie?
Ta kitka whiskasowa (nie wygląda na Psotkę) z kuwetą ok a z jedzeniem... na to co jej dałam to... nie rzuciła się wcale - musiałby Teresa zobaczyć jak będzie pod wieczór znaczy czy zjadła.
Kostek kicha i ma lekką sraczkę
Perełka przypomina się na sterylkę
Filomen pisze:a oczko lepiej zostawić - usunięcie gałki jest strasznie bolesne, dopóki się nic nie dzieje po co ja męczyć. :
Mara S pisze:Filomen pisze:a oczko lepiej zostawić - usunięcie gałki jest strasznie bolesne, dopóki się nic nie dzieje po co ja męczyć. :
a czym sie to różni od każdej innej operacji? a Czandra jest wysterylizowana?
Filomen pisze:Mara tak mi powiedziała wetka, ze oko jest bardzo unerwione i bardzo to boli. Niedawno nam kotek umarł po amputacji oka i kastracji, spieprzonej zresztą.
Mara S pisze:Filomen pisze:Mara tak mi powiedziała wetka, ze oko jest bardzo unerwione i bardzo to boli. Niedawno nam kotek umarł po amputacji oka i kastracji, spieprzonej zresztą.
hmmm..... a a propos jak się skończyła ta sprawa zamordowania Piracika?
Filomen pisze:Mara S pisze:Czandra miała rozpizdziel w boksie: suche rozsypane, wszedzie żwir, legowisko pozwijane. W kuwecie nic nie było ale mokre zjada, wymieniłam jej podkład bo tamten był mokry (nie wiem z czego). A nie można jej tego oka niedziałającego usunąć zupełnie?
Ta kitka whiskasowa (nie wygląda na Psotkę) z kuwetą ok a z jedzeniem... na to co jej dałam to... nie rzuciła się wcale - musiałby Teresa zobaczyć jak będzie pod wieczór znaczy czy zjadła.
Kostek kicha i ma lekką sraczkę
Perełka przypomina się na sterylkę
dzięki - co do sterylki dzwoń i umawaimy sie,
a oczko lepiej zostawić - usunięcie gałki jest strasznie bolesne, dopóki się nic nie dzieje po co ja męczyć.
ja też nie wyglądam jak Dżoana Krupa ale nie ide na operacje
gosiakot pisze:A chciałabyś mieć DUUUUŻE niebieskie oczy ?
gosiakot pisze:Iweta pisze:Mara S pisze:Byłam dziś awaryjnie w Kociej Chatce. Zmieniłam żwirki, wody, dałam mokre i suche ale nie poprzecierałam kotom boksów (poza ogarnięciem u Czandry, która miała jeden wielki miks wszystkiego :/), nie dałam żadnych leków ani nie pozmywałam, nie pogłaskałam tez żadnego kota. Sorki ale śpieszyłam się a i tak godzinę mi zeszło...
Czy będzie jakaś impreza z okazji znalezienia się Tigry?
Może wróciła bo mrozy idą? Moje koty tez jakoś bliżej kaloryferów się poprzemieszczały.
Myślę, że warto pomyśleć na sterylką tej Perełki czarnej ze schronu, którą mam na DT, a która powoli się oswaja
haha jestem za ale tylko 30.Xprzywiozę nalewke
![]()
Małgosia pewnie sie do pracy spóźniła bo nie mogła sie namiziać Tigry albo nadal ja mizia
Mara S pisze:terenia1 pisze:Informacja dla Gosi i Alienor - w kociarni macie do odebrania kalendarze leżą na półce w kopertach chyba Marzenka dla Ciebie dwa a dla Gosi chyba trzy - nie pamiętamdatki proszę juz wpłacać na nasze konto podane w 1 poście naszego watku, w tytule wpłaty na cele statutowe stowarzyszenia
A jesli ja też bym chciała kalendarz to co mam zrobić? Jaki to koszt? Dużo ich jest jeszcze?
Dorota Wojciechowska pisze:Nowa lokatorka o której wspominała Ewa.
Beznadziejny facet przywiózł dwie kotki do schronu.
Ot tak samochodem, jedna uciekła, a drugą przejeła Ewa.
Kicia po jednym dniu w chatce juz się nie boi, przygląda się kociakom ciekawie.
da sie brać na ręce i podstawia główkę do głaskania.
jest prześliczna![]()
![]()
![]()
+++
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05 i 321 gości