TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 23:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Byłam jeszcze przed chwilką w piwnicy u maluszków, apetyt to im dopisuje z czego się bardzo ciesze a i tez zaczynają się bawić :ok:
A za chwile ide jeszcze z psami i dać kotom bezdomnym jeść a juz padam ze zmęczenia .. .

Eustachy wymasowany i wysiurany , choć nie do końca ale tak do połowy pęcherz wypełnimy .

Czort niestety nie wykapany , jak zobaczył jak napełniam miskę z woda do kąpieli to mnie ugryzł i nic z tego , jurto spróbuje w grubych rękawicach , ale czy coś z tego wyjdzie :roll:.

A dziś Rysiu zrobił pierwsze raz qupala nie biegunkowego :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 15, 2010 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Czort, opanuj sie i uspokoj! To dla ciebie szansa na pozbycie sie paskudnej choroby! Nie powiesz mi, ze nie masz tego swinstwa juz dosc!...

Rysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochany moj slodziaczku, oby tak dalej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tesknie za toba, moj maly skarbenku :1luvu: :1luvu: caly nastepny tydzien mam popoludniowki znow... zobacze, czy uda sie z kims zamienic choc raz na rano zeby moc wpasc cie schrupac... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Uwielbiam cie, pyszczku :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 15, 2010 9:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa to postrasz Czorta ciocią kropeczką ;)

Kociaro nie tylko Ty nie rozumiesz jak można porzucać zwierzaki- dla mnie to tak samo, jakby ktoś własne dziecko w lesie do drzewa przywiązywał...
Owszem są czasem sytuacje, że niestety trzeba oddać (ja np jak byłam mała dostałam pieska, ale okazało się, że nie mogę go zatrzymać- za każdym razem jak mnie polizał, to robiły mi się straszne stany zapalne skóry- a pies właśnie akurat do mnie tak się łasił, że nie dało rady wytrzymać) i rodzice znaleźli mu nowy domek, a nie wyrzucali jak starą zabawkę...

Mruczki hopsać do góry :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pon lis 15, 2010 9:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Oj Kropeczko postraszę Czorta ze przyjedziesz i to Ty go wykąpiesz jak mnie nie pozwoli :wink: :mrgreen:

A Eustaszek dziś rano miał totalnie przemoczonego pampersa a pęcherz wrócił do anatomicznych rozmiarów :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 15, 2010 10:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa jak poczekasz do przyszłego roku... Mam taki przebiegły plan żeby szanownego Małżonka wysłać na działkę z kolegami, a samej tak sobie skoczyć w odwiedziny :D

Jakby co to strasz, że jak będzie niegrzeczny to ciocia kropeczka smakołyków dla Czorta nie przywiezie... A znam parę takich, za które każdy kot da się "pokroić", a przynajmniej nie poznałam kota, który by nie lubił :mrgreen:

Ew. postrasz, że jak będzie trzeba to wyślesz Go do mnie jakimś ekspresem, a ja już się o kąpiel zatroszczę :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Pon lis 15, 2010 12:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

:lol: dobre sobie! Ciekawe czy kocurek się przestraszy i będzie grzeczny?
Skoro chcesz w przyszłym roku odwiedzić Justę to może udałoby się nam spotkać. Może udałoby się ustalić termin pasujący Tobie i mnie? Co Ty na to kropeczko :?: :)
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pon lis 15, 2010 16:45 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

widzę , że impreza się szykuje :)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon lis 15, 2010 19:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Iljova pisze::lol: dobre sobie! Ciekawe czy kocurek się przestraszy i będzie grzeczny?
Skoro chcesz w przyszłym roku odwiedzić Justę to może udałoby się nam spotkać. Może udałoby się ustalić termin pasujący Tobie i mnie? Co Ty na to kropeczko :?: :)

Ależ proszę Cię bardzo :)
To nawet lepiej, bo ja nie lubię w dłuższe trasy samochodem sama jeździć :D

Justa będziesz miała nalot :ryk: :ryk: :ryk:
Super by było się zobaczyć, pogadać na żywo :D
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Pon lis 15, 2010 20:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

To fajnie będzie weselsza i przyjemniejsza podróż. To jak przyjdzie pora to się dogadamy kiedy, co i jak. :-) :-) :-) Ja już się cieszę. W końcu poznam w realu Ciebie, Justę i te jej kochane zwierzaki.

Iljova

Post » Pon lis 15, 2010 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

-kropeczka- pisze:
Iljova pisze::lol: dobre sobie! Ciekawe czy kocurek się przestraszy i będzie grzeczny?

Ależ proszę Cię bardzo :)
To nawet lepiej, bo ja nie lubię w dłuższe trasy samochodem sama jeździć :D

Justa będziesz miała nalot :ryk: :ryk: :ryk:
Super by było się zobaczyć, pogadać na żywo :D

Łał :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Super :lol: :lol: :lol: , a będziecie miały pełne ręce roboty przy tych moich fuuutrach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oj jak juz kogoś dorwią do miziana to juz klapa , więc sie przygotujcie :wink: :ok:
Ciocia Izydorka tez sie może załapać :ok:

A dziś byłam u weta z Borutka , Batutką i Bartusiem , oczka coraz lepiej , nadal będą dostawać krople do oczu które dzis wykupiłam :)

Eustachy sie stabilizuje z sikaniem , pęcherz teraz tez o rozmiarach anatomicznych ale nie zapeszajmy , nadal masujemy , masujemy , masujemy i dostaje codziennie UrinoVet .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 15, 2010 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

może jutro się uda brudaska wypucować ;)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pon lis 15, 2010 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Eustachy tak trzymaj!!!
A Czort to właśnie... Czort. Bestyjka w kociej skórce. :-)

Iljova

Post » Pon lis 15, 2010 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Czort = porażka :evil: nie wiem jak go mam wykapać :roll: Wył jakbym go ze skóry obdzierała , nawet go nie zamoczyłam :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 15, 2010 23:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:Czort = porażka :evil: nie wiem jak go mam wykapać :roll: Wył jakbym go ze skóry obdzierała , nawet go nie zamoczyłam :roll:

To może jakiegoś "uspokajacza" zapodać?

Eustachy :ok: - tak trzymaj chłopie :D

Justa ja te futra to sama będę tak głaskać, że będą zwiewać przede mną :D

Iljova ja to tak kombinuję maj- czerwiec, temat na pewno będzie obgadywany, tu na forum :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Wto lis 16, 2010 6:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Przyznam szczerze że mnie bardzo pasowałby maj, ale jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie.
A co do Czorta to faktycznie może podać temu szaleńcowi coś na uspokojenie

Iljova

[poprzednia][następna]