Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aka_nina pisze:Mam pytanko, czy doszły już 2 worki karmy Dog Chow do sąsiadki Biafry? Muszę wystawić komentarz na allegro
Flortee pisze:ja dziś mialam awanture z kurierem z krakvetu, bo pan zadzownił do mnie o 6.50 RANO zeby mi powiedziec, ze bedzie u mnie o 11. Bo przecież kazdy kto płaci 20zł za przesyłkę kurierską weźmie w pracy urlop, zeby odebrać paczkę. Oszczędzę wam szczegółów, koniec końców też zrobilam tam ostatni raz zakupy. Chiara- jesli potrzebujesz wsparcia w 'mediacjach' służe pomocą. Mam nadzieje że sprawa sie wyprostuje, bo jak nie, to mam znajomego prawnika.PS: własnie odebrałam od teściowej paczkę (Bogu dzieki ze ona nie pracuje, bo pan kurier odesłałby wszytsko do krakowa....)- zamowienie oczywiscie sie nie zgadza.... Mają szczescie za na moją korzyść, bo bym rozniosła
dostałam potwierdzenie z animalii ze moje zamówienie się realizuje
większość produktów jest dostępna w ciągu 5-7 dni - więc wnioskuję iż za tydzień Maciuś powinien mieć cała wyprawkę u siebie
i jeszcze się pochwalę
że dzięki temu wątkowi odkrywam w sobie predyspozycje negocjacyjneo które do tej pory się nie podejrzewałam
![]()
po opowiedzeniu animalii o Maciusiu z terenów powodziowych dostaliśmy wysyłkę kurierem za darmo
to niby niedużo ale zawsze to kilkanaście złotych zostaje dla zwierzaków
kantar i uwiąz są zamienione na inne - podane przez Izę miały termin realizacji 12-16 dni
więc po konsultacji tel z Izą zamieniłysmy na inne w podobnej cenie
uwiąz wybierałam sama - o matuśku, mam nadzieję iż będzie ok
na prośbę Izy zakupiłam też 3 sztuki szamponów dla psów z długa sierścią
mówiła, ze skądś dostała balsamy ale nie może ich użyć z jakiegos powodu
chyba chodzi o wodę
a oto wyprawka Maciusia:
Besterly Bestermine Horse 4kg 1 x30,00 zł = 30,00 zł
Effol Maść do kopyt czarna 500ml 1 x22,77 zł = 22,77 zł
Eurohorseline Kantar Mustang nylonowy 3, czarno-srebrny [0723-321970] 1x34,16 zł = 34,16 zł
Eurohorseline Szczotkokopystka zielona [1688-321147] 1 x4,46 zł = 4,46 zł
Eurohorseline Uwiąz SUPRA polipropylenowy brązowy [0723-321861] 1x28,71 zł = 28,71 zł
GRENE Szczotka owalna M z paskiem skórzanym 1 x17,82 zł = 17,82 zł
GRENE Zgrzebło metalowe spiralne dwustronne 1x16,83 zł = 16,83 zł
GRENE Zgrzebło plastikowe igiełkowe 1x3,96 zł = 3,96 zł
Hartog Balance Musli 20kg 1 x 68,00 zł = 68,00 zł
Hipovet Szampon dla psów o sierści długiej ciemnej 200ml 3x12,86 zł = 38,58 zł
USG Pędzelek z pojemniczkiem 1x10,89 zł = 10,89 zł
Wartość zamówionych produktów: 276,18 zł
Koszty wysyłki: 0,0 zł
z czego wyprawka Maciusia - 237,6 zł
jkp - dziękuję przepięknie raz jeszcze
jak dla mnie Maciuś na kantarku powinien miec wyhaftowany twój nick
aka_nina pisze:Zgubiłam nr konta 3x, poratuje ktoś? Mam już całą kasę za bazarek- 102 złdla koników.
3 x pisze:ja znalazłam jeszcze coś takiego:
http://www.pokarmy.com/Koty/Karma-dla-k ... 10-kg.html
po 205 zł
jeszcze poszukam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 114 gości