CatAngel pisze:Iweta pisze:Serniczek pisze:bardzo serdeczne prosze o jakies wieści o persiku u Iki-może ktoś coś wie????
Osoby, które oddały w dobrej wierze koty do IKA6 i nic o nich nie wiedza, a na pewno nic nie wiedza tak jak anabelp, która nie doczekała sie zdjęcia przez 4 tygodniea nie jest Wam obojętny ich los ,powinny zmówić sie w jednym dniu, o jednej godzinie i przyjechac pod dom IKA6, zabierając po drodze Straż Miejską i Straż dla Zwierząt aby odzyskać swoje koty, jesli jeszcze choć jakiś % z tych kotów żyje .
Mam nadzieje, że czytasz to IKA6 , a wiem, ze czytasz, POWIEDZIAŁAM CI, ZE CI TEGO NIE ODPUSZCZE za to co zrobiłas tym maleństwom i NIE ODPUSZCZE , bo te malenkie kociaczki jak i te duże nie mogą sie same przed Toba obronić, dlatego My musimy to zrobić. Myslę, że jesteś chora kobieta w starszym wieku, może nie masz bliskich, moze to Twój chory sposób na to by czuć sie potrzebna, ale dlaczego w ten sposób, przecież mogłabys na prawdę pomagać, wziąć kilka kotów i zapewnić im nalezytą opieke i dom. DLACZEGO IKA6 ? Dlaczego je krzywdzisz?
A może by tak nowy temat w takiej właśnie sprawie założyć![]()
![]()
![]()
Bo tutaj wszystko tak nawrzucane jest
A czy ja mogę wiedzieć jakie to miasto jest
...Ruda Śląska