Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 14:57 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

CatAngel pisze:
Iweta pisze:
Serniczek pisze:bardzo serdeczne prosze o jakies wieści o persiku u Iki-może ktoś coś wie???? :cry:

Osoby, które oddały w dobrej wierze koty do IKA6 i nic o nich nie wiedza, a na pewno nic nie wiedza tak jak anabelp, która nie doczekała sie zdjęcia przez 4 tygodnie :evil: a nie jest Wam obojętny ich los ,powinny zmówić sie w jednym dniu, o jednej godzinie i przyjechac pod dom IKA6, zabierając po drodze Straż Miejską i Straż dla Zwierząt aby odzyskać swoje koty, jesli jeszcze choć jakiś % z tych kotów żyje .

Mam nadzieje, że czytasz to IKA6 , a wiem, ze czytasz, POWIEDZIAŁAM CI, ZE CI TEGO NIE ODPUSZCZE za to co zrobiłas tym maleństwom i NIE ODPUSZCZE , bo te malenkie kociaczki jak i te duże nie mogą sie same przed Toba obronić, dlatego My musimy to zrobić. Myslę, że jesteś chora kobieta w starszym wieku, może nie masz bliskich, moze to Twój chory sposób na to by czuć sie potrzebna, ale dlaczego w ten sposób, przecież mogłabys na prawdę pomagać, wziąć kilka kotów i zapewnić im nalezytą opieke i dom. DLACZEGO IKA6 ? Dlaczego je krzywdzisz? :cry:

A może by tak nowy temat w takiej właśnie sprawie założyć :?: :?: :crying:
Bo tutaj wszystko tak nawrzucane jest :oops:
A czy ja mogę wiedzieć jakie to miasto jest

...Ruda Śląska

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Śro lip 21, 2010 14:58 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

O to nawet blisko mnie :twisted:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 21, 2010 15:00 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Uważam, że tytuł powinien być zmieniony - np na "Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6" - pytanie tylko, czy administrator zgodzi się zmienic tytuł, poprzednio mi odmówiono, z racji niepewności, czy moje posty o Ice nie są "zwykłym nękaniem".
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lip 21, 2010 15:01 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Liwia_ pisze:Uważam, że tytuł powinien być zmieniony - np na "Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6" - pytanie tylko, czy administrator zgodzi się zmienic tytuł, poprzednio mi odmówiono, z racji niepewności, czy moje posty o Ice nie są "zwykłym nękaniem".

Ja bym go namawiała, aby to zrobił...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lip 21, 2010 15:09 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Poprosiłam. Choć nie mam wielkich nadziei, poprzednio zrozumiałam to tak, że tylko brakowi całkowitej pewności zawdzięczam to, że posty o Ice nie są usuwane z automatu :(

Liwia_

Post » Śro lip 21, 2010 15:12 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Zofia&Sasza pisze:
Liwia_ pisze:Uważam, że tytuł powinien być zmieniony - np na "Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6" - pytanie tylko, czy administrator zgodzi się zmienic tytuł, poprzednio mi odmówiono, z racji niepewności, czy moje posty o Ice nie są "zwykłym nękaniem".

Ja bym go namawiała, aby to zrobił...

Też się podpisuję :D

CatAngel

Post » Śro lip 21, 2010 15:18 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Ja uważam, że wątek powinien być w ogóle przekazany Tobie Liwia_
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Śro lip 21, 2010 15:24 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

tytuł watku został zmieniony
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Śro lip 21, 2010 15:26 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Liwia_ :ok: jesteś wielka, mam nadzieję, że koty już więcej nie będą cierpiały...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Śro lip 21, 2010 15:31 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp a tak ogólnie to jak twoje samopoczucie :oops: :)

CatAngel

Post » Śro lip 21, 2010 15:41 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Iweta pisze:
Serniczek pisze:bardzo serdeczne prosze o jakies wieści o persiku u Iki-może ktoś coś wie???? :cry:

Osoby, które oddały w dobrej wierze koty do IKA6 i nic o nich nie wiedza, a na pewno nic nie wiedza tak jak anabelp, która nie doczekała sie zdjęcia przez 4 tygodnie :evil: a nie jest Wam obojętny ich los ,powinny zmówić sie w jednym dniu, o jednej godzinie i przyjechac pod dom IKA6, zabierając po drodze Straż Miejską i Straż dla Zwierząt aby odzyskać swoje koty, jesli jeszcze choć jakiś % z tych kotów żyje .

Mam nadzieje, że czytasz to IKA6 , a wiem, ze czytasz, POWIEDZIAŁAM CI, ZE CI TEGO NIE ODPUSZCZE za to co zrobiłas tym maleństwom i NIE ODPUSZCZE , bo te malenkie kociaczki jak i te duże nie mogą sie same przed Toba obronić, dlatego My musimy to zrobić. Myslę, że jesteś chora kobieta w starszym wieku, może nie masz bliskich, moze to Twój chory sposób na to by czuć sie potrzebna, ale dlaczego w ten sposób, przecież mogłabys na prawdę pomagać, wziąć kilka kotów i zapewnić im nalezytą opieke i dom. DLACZEGO IKA6 ? Dlaczego je krzywdzisz? :cry:

Jestem wstrząśnięta. Cały czas w wątku zadawałam konstytutywne pytania: Byłaś? Widziałaś?

Iweta była i widziała. Fotki wstrząsnęły mną. Nie potrafię opisać, co teraz czuję. Jak można? Nie potrafię sobie wyobrazić - patrzeć na chore, cierpiące kocięta i... i nic nie robić... W pierwszej chwili, kiedy zobaczyłam same zdjęcia, jeszcze nie czytając postów, pomyślałam, że kocięta rozchorowały się i są leczone. Widziałam kociątko w gorszym stanie i był to zwierzaczek ze świetnego, troskliwego domku, w trakcie leczenia właśnie. Potem poczytałam... Wyjaśnijcie mi - jak można patrzeć na chore, cierpiące stworzenie i nic nie robić? Nigdy, nigdy tego nie zrozumiem. Być może dlatego, że ja nie dosyć, że blondynka, to jeszcze ciemna... Ale to przekracza moje możliwości pojmowania. Ale przecież Ika miała swoją wetkę. Wetka przychodziła do niej do domu, widziała...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lip 21, 2010 15:45 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Bardzo dziękuję za zmianę tytułu.
vega013 pisze: Ale przecież Ika miała swoją wetkę. Wetka przychodziła do niej do domu, widziała...
To wiadomo niestety tylko z postów i słów samej Iki.

Liwia_

Post » Śro lip 21, 2010 15:46 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

vega013 pisze:Ale przecież Ika miała swoją wetkę. Wetka przychodziła do niej do domu, widziała...

A masz pewność, że to była prawda?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lip 21, 2010 15:49 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp, jak odbyło się przekazanie tych kotów od Ciebie do Iki, byłaś tam osobiście? Byłaś w środku w domu, widziałaś warunki jakie tam panują?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro lip 21, 2010 15:53 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

CoToMa pisze:
vega013 pisze:Ale przecież Ika miała swoją wetkę. Wetka przychodziła do niej do domu, widziała...

A masz pewność, że to była prawda?

Nawet jeśli wetka przychodziła to obawiam się, że niewiele mogła zrobić.
Do tego samego kręgu co IKA6 zaliczyłabym niejakie "Panie R.", o których wspomniała w tym wątku cangu:
pixie65 pisze:
cangu pisze:Marcelibu daj mi kontakt do tych lekarzy, jak następnym razem Panie R. będa mieć kotkę
z jałowym mlekiem to im to na przysłowiowy pysk rzucimy! '
Tak wlaśnie wykańczają zwierzęta :evil: Przez pseudowiedze!

I wy z taką wiedzą chcecie udowadniać IKA6 brak doświadczenia :lol:

Z całym szacunkiem dalej jestem na NIE!

Ci niedouczeni weterynarze są na forum 8)
To Formica i Kefawet.
I pewnie nawet czytają te wszystkie brednie.

A Paniom R. zdecydowanie należałby się oddzielny wątek :evil:

To są dość szczególne "klimaty". Jedna, pewnie w dodatku młoda wetka niewielkie ma możliwości.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]