Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 13:40 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Może jednak zmienimy termin na sierpień :?: Będzie prawdopodobnie pogoda. A teraz sami widzicie co się dzieje. Z resztą Ja optuję za 2-ma imprezami w tym roku :ryk:

Każda okazja jest dobra :piwa:
MIKUŚ

Post » Wto maja 25, 2010 13:45 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:Z dwumiesięcznym wyprzedzeniem na pewno byłoby więcej obecnych :mrgreen:

Czyżby ci wtedy pasowało? 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto maja 25, 2010 15:02 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Tak po krótce
KOTY NA KOCIARNI .CZEKAJĄ NA DOM TYMCZASOWY!!!
Najdłużej przebywają
Sylwuś 8 mies kastrowany.Cudowna kocia przylepka
Obrazek
Borys ok 8mies do roku,kastrowany.Kot po zmarłej właścicielce ,kolejna kocia bieda którą człowiek pokochał a później pozbył się jak rzecz,bo....?Cudowny miziak ,lgnący do człowieka
Obrazek
Miluok 8 mies,sterylizowana.Szalona młoda kotka ,której chyba wsio ryba gdzie przebywa byleby miała zabawki :wink:
Obrazek
Rambo-Bambo młody max do 1 roku.Niekastrowany.Kolejny przytulasty kocur który stracił swojego czlowieka i założe sie że wina leży po str człowieka ,bo Rambo to przytulas nad przytulasy
Obrazek
Taniakotka wielokrotnie rodząca.Jak Tigra wycofana.Trudno coś o niej powiedzieć .Lezy w boksie godzinami ,je tylko wtedy jak człowiek się na nią nie patrzy ,ale to duży plus że wogóle je :roll:
Obrazek
Majaok 2 letnia kotka domowa.z dłuższym włosem(wymaga czesania) ,sterylizowana.Oddana ponieważ urodziło się dziecko.No cóż można sobie strzelić dzidziusia i kot wonn.Maja troszkę powarkuje na inne koty ,ale do człowieka bardzo przytulasta
Obrazek
Kostuś trudno określić jego wiek bo jest masakrycznie wychudzony i nadal choruje.Bardzo spokojny i przytulasty kocurek
Obrazek
Misza ze schroniska przyjechała w wysokiej ciązy.Kotka bardzo spokojna i lgnaca do człowieka
Obrazek
No i Tigra która dziś jedzie na Dt

Jezeli ktoś chciałby zaoferować DT dla któregoś z kotów prosimy o kontakt!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 25, 2010 15:10 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

KOTY W DOMACH TYMCZASOWYCH CZEKAJĄ NA DOMY STAŁE I OGLOSZENIA
Abi -Dt Nowa83
Astra mamuśka +3 maluchy-Mikuś
Boniek-Alienor
Balbinka i Kiki -Kleo
Pedzel -Sylwia
Dunia i Lena -mara
Ewita-Monika(Felinae)
Franio,Niusia,Warka i Żubr-Kropeczka i jadzia
Marcel-Hidi
Sheba -Dorota
Trisza-Bona44

PROSIMY O POMOC W OGLOSZENIACH!!

mar_tika

Post » Wto maja 25, 2010 16:09 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Fajnie Marta, że wstawiłaś fotki bo nie bywam często na kociarni, a nowe futerka troszkę mi się mieszają.
Co do ogłoszeń to postaram się zwiększyć ich ilość....
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Wto maja 25, 2010 16:59 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Sierpień - nie ma sprawy :1luvu: :1luvu: bo nie robiłam jeszcze grafików- więc każdy termin wchodzi w rachubę. Bede je robić dopiero w przyszłym tygodniu bo czekam aż życzenia i urlopy spłyną :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto maja 25, 2010 17:09 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

witam się popołudniowo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto maja 25, 2010 17:19 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:Sierpień - nie ma sprawy :1luvu: :1luvu: bo nie robiłam jeszcze grafików- więc każdy termin wchodzi w rachubę. Bede je robić dopiero w przyszłym tygodniu bo czekam aż życzenia i urlopy spłyną :mrgreen:

No prosze, teraz nie ma sprawy, a jak pisałam Majka podaj termin to sie dopasujemy, to Majka napisała ,że sie NIE DA :mrgreen: A jednak sie da :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto maja 25, 2010 17:44 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Moja droga - były podane terminy czerwcowe i lipcowe to się nie da choćby nie wiem co. Jak rozpisze grafik na sierpień to też już się raczej nie da :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto maja 25, 2010 17:48 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:Moja droga - były podane terminy czerwcowe i lipcowe to się nie da choćby nie wiem co. Jak rozpisze grafik na sierpień to też już się raczej nie da :mrgreen:

To trzeba było od razu krzyczec, ze ma być sierpień :D Rzucaj datą , a Terenia napisze czy bedzie wtedy mogła zrobic imprezke , bo to ostatnie słowo i tak należy do Teresy 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto maja 25, 2010 17:54 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Na dzień dzisiejszy każda data w sierpniu jest do zaakceptowania :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto maja 25, 2010 18:26 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:Na dzień dzisiejszy każda data w sierpniu jest do zaakceptowania :mrgreen:

To może ostatnia sobota wakacji 28.08 , taka imprezka pożegnalna lata i powitalna Marty maluszka ? :mrgreen: oczywiście możemy też widać nadchodzącą jesień , opowieści gdzie kto był i co widział urlopując się itp - co komu pasuje :piwa: a nóż widelec trafimy na upał 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto maja 25, 2010 18:49 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Mię pasuje :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto maja 25, 2010 19:08 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Nowa82 pisze:Fajnie Marta, że wstawiłaś fotki bo nie bywam często na kociarni, a nowe futerka troszkę mi się mieszają.
Co do ogłoszeń to postaram się zwiększyć ich ilość....

No wlaśnie dlatego zamieściłam i opisalam każdego kota żeby kazdy miała orientacje w "terenie".
A to fotki z domu Festi .Zołza Festi ktora dała popalić Wiesiowi i Teresie całkiem się zresocjalizowała i jest super mizakiem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Wto maja 25, 2010 19:12 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

No dziewczyny bardzo mi przykro niestety wiem że ustalenie tego terminu dla tak dużej liczby osób jest bardzo trudne. Jak pisałam ja mam zaplanowany urlop na pierwsze dwa tygodnie lipca, planowałam go w styczniu więc wiadomo nie jest to takie proste, teraz okazało się że być może w związku ze sprawami zawodowymi mojego TŻ w ciągu nabliższych dwóch tygodni będę go musiała zmienić właśnie na sierpień ale też jeszcze nie wiem na jakie tygodnie, czekam bo w pracy tez nie mogę zmieniać kilka razy jak mi się podoba :( tak że sorki dziewczyny ale w związku z powyższym ja jednak jestem za terminem pierwotnie ustalonym czyli 26.06.10r.

TIGRUSIĘ zawiozłam do DT do Iwonki koleżanka z pracy - relacje na bieżąco bo codziennie się widujemy w pracy, mam nadzieję, że Tigrusia się rozluźnie na razie obwąchał ją piesek troszkę na niego nasyczała, jak wychodziłam siedziała w kontenerku tam czuje się bezpiecznie. Kciuki potrzebne :ok:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]