Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 7:17 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

ojej Dorciu......:(
ale u Ciebie obrodziło w kocięta :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto cze 15, 2010 8:35 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

jest to okropny okres ,miałam kiedyś super domek tymczasowy który bardzo nam pomagał ale domek ma problemy finansowe i musiał się wycofać :cry:
trzymam mocne kciuki aby te problemy się skończyły :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

po tej 8 odwiezionej do Azylu obiecałam sobie że już nigdy tak nie postąpię :cry: ja wiem że tam nie jest zle ,adopcje lepiej idą niż u mnie ,ale tam jest tyle kotów ,ryzyko zachorowań większe niż gdziekolwiek indziej ,wiadomo jak chorują koty w miejscach przepełnionych :cry:
Na 2-3 maluszki ( z mojego miotu w Azylu) są już chętni ale muszą czekać aż będą zaszczepione .

Toto jeszcze nie był szczepiony ,jest za malutki ,jeszcze muszę minimum z tydzień poczekać ,dzis powinnam zaszczepić Christine :cry:

MR i MCz lepiej ,tz. chłopak zdecydowanie lepiej oczka czyste ,zero gluta ,MR niestety oczy nadal zaklejają się ,kaszel i katar ,ale apetyty super i zaczynamy się bawić ,MR jest śmielsza ,już chce człowieka MCz też ,ale jeszcze nie jest o tym do końca przekonany . :wink:

kociaki nadal w kabinie prysznicowej.

Margolcia chodzi do tyłu ,lub zawiesza się i stoi :cry: myślę że ma duże zmiany w mózgu :cry: będę musiała się z nią pożegnać ,tylko że to wcale nie takie łatwe :cry: :oops:

Mocci potencjalny domek się wycofał ,zapewne po moim e mailu informacyjnym ,ale lepiej że teraz niż jak by już u nich były.
Niestety mam problem bo Niebieściucha jej nie toleruje ,tz. wszystkie na nią warczą ,ale Niebieściucha rzuca się na nią jak wściekły pies :?
wczoraj Gadzina popędził naszą rezydentkę od siebie z pokoju i zamknął drzwi ,mówił że chciała wręcz zjeść Mocce :evil:

paskudy :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 15, 2010 8:56 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:
Margolcia chodzi do tyłu ,lub zawiesza się i stoi :cry: myślę że ma duże zmiany w mózgu :cry: będę musiała się z nią pożegnać ,tylko że to wcale nie takie łatwe :cry: :oops:
:twisted:

oj tak... musiałam pożegnac Bertusię-zasnęła spokojnie,nie miała juz sił.Nowotwór wygrał-walczyłam do ostatniej chwili-do końca byłysmy razem-pozwoliłam zasnąć bo nie mogła juz jesć i traciła siły. Oczka miała takie smutne,dalekie..bardzo ja kochałam....i kocham...moje Bercisko...
Dorotko-współczuję Ci..to trudna decyzja...bardzo :cry:
Serniczek

Post » Wto cze 15, 2010 9:06 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Serniczku ,nie wiedziałam :oops: bardzo ci współczuje [']

Margolcia oczka ma chwilami bardzo wesołe ,potem zastyga :cry: niby żyje ,coś tam je jak trafi do pysia,reaguje żywo na wyjście na dwór ,ogonek jej się kiwa z radości ,zniosę ja ,postawie ,załatwi swoje potrzeby i staje znów nieobecna :cry:
kręci się w kółko ,lub cofa do tyły ,wchodzi w dziwne kąty i stoi biedna :cry:
potrafi przewrócić się i tak leżeć ruszając w miejscu łapkami :cry:
tyle że ją to nie boli ,boli mnie ,boli jak patrzę :cry:
dlatego wiem że musimy się pożegnać ,tylko to łatwo się mówi i pisze :cry:

kochani może ktoś z was miałby ochotę na LANCOME AROMA TONIC :?: wystawiłam takowy na Pchlim

viewtopic.php?f=27&t=112713
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 15, 2010 14:15 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

A CO TU TAK PUSTO Obrazek
CHYBA BĘDĘ MUSIAŁA WSZYSTKIM Obrazek :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 15, 2010 14:35 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

ZAPOMNIAŁAM FOTKI DZIKÓW

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 15, 2010 15:17 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Dorciu jakie śliczne te Twoje kruszyny :)
Dorciu kiedy ja do Ciebie wreszcie dotrę :oops: mam parę rzeczy dla Ciebie - najpóźniej będę w niedzielę, jak będę wracać z Lublina, a jak mi się uda wczesniej to postaram się wcześniej, ale chyba bedzie trudno bo w czwartek i piątek jestem na kursie

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro cze 16, 2010 9:42 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

witam, a co tu tak cicho?

kaja888

Post » Śro cze 16, 2010 9:52 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Bry witam i ja:)
Domku dac nie mogę, bo Klara znów się ze stresow wygryza ale moge pare groszy na maluchy podesłać.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro cze 16, 2010 10:10 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:ZAPOMNIAŁAM FOTKI DZIKÓW

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Eeee no... dzikie miały być... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 16, 2010 11:54 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

witam .
dzikie to one były ,nawet krew się polała :twisted: ale teraz chłopak warczy ale juz sprawie bez obawy mogę go brać na ręce ,dziewczynka udaje że się boi ale już mruczy :D bawią się a najwięcej jedzą ,jedza takie ilości że :strach: dzis do weta na kolejne zastrzyki.
żaden dt się nie zdecydował na przejęcie maluszków ,więc nadal siedzą w kabinie prysznicowej ,wchodząc do nich zakładam fartuch lekarski :wink: ,potem zdejmuje i tam odwieszam i się pucuje .
MR. chyba będzie miała mętne jedno oczko :cry:
MCz. to mały wielki kocurek tłusty jak prosiaczek ,w pasie ma tyle co wzrostu :lol:

Toto ok. niedługo będę musiał go zaszczepić .

Christina tez ok. szczepić powinnam 14 ,ale nie było za co :oops:

Moccusia pojechała do saszy .

ja mam coś dziwnego na cielsku ,czerwone ,ogniste z dziurka w środku ,ze strupkiem ,bolące ,od prawego dupa po prawego piersia :roll:
jedno to coś jest ogromne.

sugestie :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 16, 2010 12:07 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:ja mam coś dziwnego na cielsku ,czerwone ,ogniste z dziurka w środku ,ze strupkiem ,bolące ,od prawego dupa po prawego piersia :roll:
jedno to coś jest ogromne.

sugestie :?:

o rany, wyobraznia odmowila mi posluszenstwa wobec takiego opisu. na poczatku przeczytalam 'ogoniaste' i jeno kometa mi pasowala. dawaj zdjecie, bedzie diagnoza

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Śro cze 16, 2010 12:14 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

obrzydliwe ,nie dam :lol: chyba ze ktoś chce stracić zawartość żołądka :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 16, 2010 12:20 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:obrzydliwe ,nie dam :lol: chyba ze ktoś chce stracić zawartość żołądka :mrgreen:

ej, no nie mow ze jest tak zle
a to jest pręga od tylka do cyca, czy wysypka?
absolutnie nie chce Cie straszyc, ale zajeta jedna polowa ciala - to moze byc polpasiec, przechodzilas ospę w dziecinstwie?
do lekarza!!
jakby cos takego mial ktorys z twoich zwierzow to w trymiguska bylabys u weta z nim!

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Śro cze 16, 2010 12:40 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

tez przyszedł mi do glowy półpasiec, ale miejmy nadzieję że to nie to

kaja888

[poprzednia][następna]