Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
danka05 pisze:*anika* pisze:Czy ktoś coś wie KIEDY dokładnie były one (i czy na pewno były?) zaszczepione na grzyba? Pytam, bo po miesiącu podobno trzeba powtórzyć, tylko nie wiem kiedy ten miesiąc wypada.
Napewno były szczepione na grzyba. Pozakładałam im książeczki zdrowia i są wpisy. Szczepienia nie trzeba powtarzać bo dostały już drugą dawkę. Jak odzyskam swoje rzeczy to zawiozę je do lecznicy, narazie nie mam pojęcia w którym miejscu ich szukać więc proszę o cierpliwość. Może za dwa dni odzyskam kuchnię to troszkę odgruzuję resztki mebli i będę miała możliwość przeglądania dokumentów.
danka05 pisze:Małe sprostowanie, Mój mąż zawożąc kociaki do lecznicy zostawił ich książeczki u weta więc lecznica posiada dowody szczepionek.
Agneska pisze:Kto może przewieźć biało-rudego kocurka do MałgosiB na Pragę? Prosimy bardzo o transport!
malgosiab pisze:Mam już biało rudego, przywiozła Kaprys, siedzi za łóżkiem.
Trzymajcie mocne kciuki za Kaprys, bardzo jej to potrzebne.
Agnes128 pisze:
PODRZUCĘ DO GÓRY BAZAREK DLA JOKOTAFUNDUSZE PILNIE POTRZEBNE
![]()
Aleba pisze:Bazarek popełniłam: viewtopic.php?f=20&t=112699
Aleba pisze:Agnes128 pisze:
PODRZUCĘ DO GÓRY BAZAREK DLA JOKOTAFUNDUSZE PILNIE POTRZEBNE
![]()
Ten też można podrzucaćAleba pisze:Bazarek popełniłam: viewtopic.php?f=20&t=112699
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 54 gości