Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 23, 2010 8:06 Re: Gda. Kulcia [*] DT u Ifciastu-pp? Błagamy o pomoc finans. :(

Julka w nowym domu ma objawy chorobowe, gorączka, wymioty, brak apetytu... Dziś do weta idą...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro cze 23, 2010 11:07 Re: Gda. Kulcia [*] DT u Ifciastu-pp? Błagamy o pomoc finans. :(

Tylko nie to :crying: :crying: :crying:
Kolejny maluszek :( Czy ona dostała też parwoglobulinę?
Jesuu czy to się wkońcu skończy :(
Iwonko, walcz o maluszki, walcz

Mam nadzieję że reszta bandy, twoje duże kociaste, są ok?!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro cze 23, 2010 11:22 Re: Gda. Kulcia [*] DT u Ifciastu-pp? Błagamy o pomoc finans. :(

Marea pisze:Tylko nie to :crying: :crying: :crying:
Kolejny maluszek :( Czy ona dostała też parwoglobulinę?
Jesuu czy to się wkońcu skończy :(
Iwonko, walcz o maluszki, walcz

Mam nadzieję że reszta bandy, twoje duże kociaste, są ok?!

Dostała surowicę...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw cze 24, 2010 15:54 Re: Gda. Kulcia [*] DT u Ifciastu-pp? Błagamy o pomoc finans. :(

podniosę nasz wątek ...
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 24, 2010 16:51 Re: Gda. Kulcia [*] DT u Ifciastu-pp? Błagamy o pomoc finans. :(

Dziś kolejne 2 kociaki z działek z Hallera złapałam, Agonis kochana zaproponowała mi tymczas dla 2 sztuk, pojechałam karmiłam kotki, maluszki 2 dały się głaskać, to zgarnełam, były u weta, dostały coś na pchełki i kleszcze, zastrzyki, odrobaczenie i receptę na kropelki do oczu....
Siostra Suzi - czarno ruda szylkreta + czarnuszek malucieńki...Za szybkie oswojenie i za szybie znalezienie domków :ok:
No i prosimy Agonis o foto relacje :D

Działki są już "czyste" na chwilę obecną jak i podwórko Pani Zdeni, wszytskie kociaki pozabierane, większość kotek wysterylizowana...
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 24, 2010 17:24 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

:ok: :ok: :ok: :D i oby jak najdłużej tak zostało...
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw cze 24, 2010 22:03 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Szylkreta z działek znów w ciąży..ehh...jak i czarna kotka z podwórka Zdenki, wiem że powinnam dokończyć i te sterylki ale nie mam już siły na to...pozatym Zdenia w szpitalu ostatnio wylądowała z tych wszytskich nerwów, i nie chce znów jej obciążać i stresować a sama nie mam gdzie kotek przetrzymywać tą dobę po zabiegu....i ta sytuacja z Łacią ostatnio, i kilka innych "ciężkich" sterylek, Zdenia jest b nerwowym i ekscentrycznym człowiekiem i mi też to się udziela, już nie mam siły jej uspokajać....tylko 1na kotka z działek i 1na z podwórka...nie licząc 2ch ....od Agatki z podwórka i z boiska szkolnego...
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 25, 2010 5:36 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Dziewczyny odwaliłyście kawał dobrej roboty.
Pomyśl jakby sytuacja tam wylądała gdybyś poddała się na początku drogi bo tyle było do zrobienia.
Szkoda zaprzepaścić tyle zrobionej pracy! Na świat przyjdą kolejne kocie biedy....
Wiem że tak łatwo mówić....

Po weekendzie zrobię bazarek, postarać jakoś wesprzeć. W weekendy od 10.07 mogę być do dyspozycji....
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pt cze 25, 2010 7:20 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Dzięki Evalla, za miłe słowa... :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 25, 2010 7:29 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

ja tez po weekendzie zrobie bazarek .... mam duzo czasu, siedze na L4 w ciazy :)
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Pt cze 25, 2010 8:00 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Marea ja od poniedziałku mam niemal cały tydzień wolny - pomogę - tylko daj znać, teraz już nie ma odwrotu - okoci się i będzie jeszcze gorzej. Nie myśl w ten sposób - zostały łącznie tylko 4 - jakby tak umówić 2xpo 2 sztuki??
Gdybym nie miała maluchów to bym wzięła je na dobę (skoro już mam klatkę)...no ale malutka nie może znaleźć domku, a to taki miły kot... :(

Sin

Post » Pt cze 25, 2010 8:29 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Zobaczymy...narazie nie mam auta, nie mam klatki, nie mam kasy na ewentualne paliwo, TZ mam...smęcącego nad głową rządającego zaprzestania tych akcji :) ...nie mam gdzie kotek trzymać...same przeszkody :) chciałabym by ktoś dokończył to za mnie :)
Dobrze że choć net mi wrócił :lol:
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 25, 2010 10:16 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Jak skończysz to zrobisz sobie przerwę ;)
Zawsze możem łapać na transporter przynajmniej szylkretkę bo jakaś taka mało dzika jak widziałam...ehh...

Sin

Post » Pt cze 25, 2010 11:14 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Kurka, może jak Twoja malutka byłaby zdrowa to do Seji ją damy to ty zajełabyś się przetrzymaniem kotek....w razie co Zdenka ma auto... 8)
Dziś zadzwoniła do mnie pewna Pani, dostała moj nr od Zdenki, pracuje przy Kosciuszki, sprzedaje drzewka sadzonki, ktoś podrzucił kociaki 3 sztuki, ok 6-7 tyg. buraski, śliczne zdrowe oswojone :evil: Pani ta od wielu lat zajmuje się kotami, sterylizuje, pomaga karmicielom, znajduje domki dla kociaków ale wiadomo kociaków wszędzie pełno, będzie jhe trzymała u siebie w pracy, ma klatkę łapkę (w razie co mozna od niej pożyczać) pojdzie z kociakami do weta, porobiłam masę zdjęć zrobię wątek na miau i ogłoszenia, może znajdą domki bo są cudne, biedne maleństwa
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 25, 2010 11:43 Re: Gda. DT Ifciastu, 3 kociaki z TM [*] prosimy o wsparcie fin.

Z dedykacją dla Ifciastu, Pozdrowienia od miziastej Lunki :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]