Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Ja niestety poznaję ich dopiero teraz. Jako LUDZI.
Ale słów nienawiści nie mogę zapomnieć. I ciągłych przepychanek, kto ważniejszy. Szkoda, że to przesłoniło osobowość Lecha Kaczyńskiego.
AniHili pisze:Kompletnie nie postrzegałam ich jako ludzi i chyba nawet nie chciałam tak na nich spojrzećA to było głupie, bo przede wszystkim byli ludźmi. Wstyd.
vega36 pisze:AniHili pisze:Kompletnie nie postrzegałam ich jako ludzi i chyba nawet nie chciałam tak na nich spojrzećA to było głupie, bo przede wszystkim byli ludźmi. Wstyd.
Nie, nie wstyd. Nie wszyscy przecież dali się poznać jako ludzie...
villemo5 pisze:Ja niestety poznaję ich dopiero teraz. Jako LUDZI.
Ale słów nienawiści nie mogę zapomnieć. I ciągłych przepychanek, kto ważniejszy. Szkoda, że to przesłoniło osobowość Lecha Kaczyńskiego.
alix76 pisze:Siostry, nie popadajmy ze skrajności w skrajność, nawet w obliczu tragedii ...
To, co się stało jest straszne; szkoda każdego z tych prawie 100 ludzi, ale tragiczna śmierć nie przekreśla czynów dokonanych za życia a niekiedy popełnionych - mało świetlanych. Może nie godzi się obrzucać błotem zmarłych, ale też nie ma sensu Ich gloryfikować tylko dlatego, że zginęli.
Nie możemy sobie robić wyrzutów, że tak a nie inaczej oceniałyśmy postępowanie niektórych polityków, skoro nie zawsze było ono właściwe. Dobrze by było, żeby żal i współczucie nie zaćmiły zdrowego osądu sytuacji - w nadchodzącej kampanii wyborczej na pewno znajdą się hieny, które będą to chciały wykorzystać, niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 52 gości