Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 22:13 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Trawko, 4 łapki to napisałam tylko z przyzwyczajenia, wcale nie ma to wpływu na jakość kwiatków :wink: :lol:

Sylwia, dzięki :D

Qlenko, a może dopisac, ze stracą schronienie na balkonie, ponieważ mieszkanie nie jest moje i zostanie sprzedane przez właścicieli? nie wiem czy pisać o mieszkańcach, wiesz jak to jest, może ktoś przeczyta i zostanie to źle odebrane, takie powiedzenie wprost. Nie wiem sama, tak głośno myślę, a Ty co sądzisz?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie mar 07, 2010 22:20 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

qlenka pisze:Osoby o dobrych sercach i kochające koty prosimy o pomoc osobie, która zawsze pomagała kotom, a teraz sama potrzebuje pomocy. W związku z sytuacją osobistą musi wyprowadzić się 450 km od miejsca, w którym codziennie dokarmia koty, leczy i opiekuje się nimi – w sumie to 9 kotów, ale 5 już została zaoferowana opieka. Bardzo prosimy w imieniu tej Wielkodusznej Osoby o przygarnięcie na kilka miesięcy pozostałych 4 kotów, które ta osoba odbierze, jak tylko ustabilizuje się jej życie, chyba że ktoś sam zadecyduje, że chce by kot z nim pozostał na stałe. W miejscu, w którym koty przebywają, tylko ta osoba jest im przyjazna, dlatego oprócz faktu, że nikt ich nie będzie dokarmiał, stracą schronienie, które dała im na swoim balkonie (budując budki) i będę zagrożone przez okolicznych mieszkańców.

Propozycja (absolutnie niezobowiązująca):
Bardzo prosimy w imieniu tej Wielkodusznej Osoby o przygarnięcie na kilka miesięcy pozostałych 4 kotów. Jak tylko ustabilizuje się jej życie - niezwłocznie je odbierze (chyba że ktoś sam zadecyduje, że chce by kot z nim pozostał na stałe).

W miejscu, w którym koty przebywają, tylko ta osoba jest im przyjazna. Kiedy wyjedzie, nie tylko nikt ich nie będzie dokarmiał, ale stracą też schronienie (które dała im na swoim balkonie budując budki) i będą zagrożone przez okolicznych mieszkańców.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie mar 07, 2010 22:26 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Dziewczyny a co z tym, ze mieszanie bedzie sprzedane? myslicie, zeby tego nie pisac?

milenap

Post » Nie mar 07, 2010 22:30 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

właśnie dlatego Milenko podesłałam, bo nie wiedziałam, czy to dobry pomysł z tymi mieszkańcami.

To może tak ta końcówka:

Bardzo prosimy w imieniu tej Wielkodusznej Osoby o przygarnięcie na kilka miesięcy pozostałych 4 kotów. Jak tylko ustabilizuje się jej życie - niezwłocznie je odbierze (chyba że ktoś sam zadecyduje, że chce by kot z nim pozostał na stałe).
W miejscu, w którym koty przebywają, jest to jedyna osoba, która im w ten sposób pomaga, a po jej wyjeździe mieszkanie zmieni lokatora, nikt ich nie będzie dokarmiał i stracą też schronienie (które dała im na swoim balkonie budując budki).
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Nie mar 07, 2010 22:31 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Ja bym napisała i to na samym początku.

" W związku z sytuacją osobistą musi wyprowadzić się 450 km od miejsca, w którym codziennie dokarmia koty, leczy i opiekuje się nimi, a mieszkanie zostanie natychmiast sprzedane. Prośba dotyczy 4 kotów" (nie trzeba chyba pisać ile ich było, skoro "niezagospodarowanych" jest 4)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie mar 07, 2010 22:34 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Dziewczyny, wg mnie i tak i tak dobrze. Magda, a może podeslij obie wersje i zobaczymy, co będzie bardziej odpowiadało osobie z redakcji?

Ja już na dziś zmykam, koty nakarmione, ja też biore leki, bo znów mnie scina gorączka i się kładę.

Dobranoc Wszystkim :D

milenap

Post » Nie mar 07, 2010 22:37 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Śpij dobrze Milenko.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie mar 07, 2010 23:00 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Ja też się żegnam i wszystkim dobrej nocy życzę.

Ogłoszenie i zdjęcia wysłałam, mam nadzieje, że uda mu się jakoś pomóc w zamieszczeniu go w gazecie.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon mar 08, 2010 1:01 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

kropkaXL pisze:A ja zupełnie zapomniałam :( -i tak nikt mi kwiatka nie da,bo nikogo takiego nie ma.

Kasieńko - co Ty opowiadasz? Oto dla Ciebie kwiatuszki!!!ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

A to dla Milenki i innych dziewczynek: ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

milenap pisze:Ja niestety nie mam miejsca, gdzie kwiatki na stałe mogłabym ukryć, wszędzie koty :wink: konwalie można jeszcze wcisnąć do szafki kuchennej, ale innych juz nie za bardzo.
:ryk: :ryk: :ryk: Możnaby, Miluś, tylko żadna z nich radość, bo i nie widać i nie czuć :lol: A wszystko przez te nasze :kotek: :kotek: :kotek:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon mar 08, 2010 6:51 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Dziekuję i też kwiatuszki przesyłam z życzeniami-oby ten dzień i nie tylko ten-przyniosł radość i spełnienie marzeń!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon mar 08, 2010 7:35 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Cześć Koteńki i Mlienko.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 08, 2010 8:12 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

dzień dobry babeczki kochane :)
wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta Wam i sobie życzę :1luvu: oby dzisiejszy dzionek był równie słoneczny dla nas wszystkich :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Pon mar 08, 2010 8:17 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Dziewczyny, ja na pół minuty dosłownie cichaczem w pracy :wink: bo musiałam potwierdzić zakup ornipuralu dla naszych wetów.

Buziaki, potem doczytam i odpowiem na pw :D

dziś będę wieczorkiem dopiero, musze jechac z małym Czarkiem do weta, gorączkuje nadal.

Siasiu, kciuki za Mimi :ok:

milenap

Post » Pon mar 08, 2010 8:23 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Ja też witam serdecznie i życzę bardzo miłego dnia Wszystkim tu zgromadzonym, oraz ich kotom :D :D :D A wszystkim cioteczkom wszystkiego najlepszego z okazji babskiego święta :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 08, 2010 8:32 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

dziękuje Milenko :1luvu:
ja pewnie też będę dopiero wieczorkiem, bo mam zamiar wcześniej wyjść z pracy, żeby móc z Mimilką na zabieg pojechać :) a później pewnie nie odstąpię jej na krok :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

[poprzednia][następna]