kastapra pisze:Patka_ pisze:moja przyjaciolka sie dopytuje o malucha ktorego maja wziasc??jakie sa
plany?
o mojego?
no tak, dt nagrany juz w tamtym tygodniu sie ciagle dopytuje, chcialabym dac jakies info
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kastapra pisze:Patka_ pisze:moja przyjaciolka sie dopytuje o malucha ktorego maja wziasc??jakie sa
plany?
o mojego?
noemik pisze:Armaturki wróciły do kociarni.
Leone pisze:noemik pisze:Armaturki wróciły do kociarni.
są w klatce czy puszczone luźno?
Patka_ pisze:Ja moge kogos zabrac w strone pradnika z kocimskiej:>
moge jeden worek zwirku....mogeeeeeeeeeeeeeeepliiiiiis:) podzielcie sie z kolezanka:)
Leone pisze:noemik pisze:Armaturki wróciły do kociarni.
są w klatce czy puszczone luźno?
kastapra pisze:no info jest takie, że ja narazie nie wiem kiedy bede miala czas przywiezc...chyba ze ktos przyjedzie, kot nieszczepiony
kosma_shiva pisze:o mamo !
co ja dzis na Kocimskiej zastane???????
Ile tam jest teraz kotow i jakie to koty.
Marcelowi nie bede sprzatac w takim razie zbytnio i nie bede dawac nowego jedzenia. ok?
Miszelina dobrze mowi, juz teraz jak ktos nie ma dwoch godzin czasu to o glaskaniu mozna zapomniec.
Gdy jest kotow powyzej 8 sztuk to pasowaloby by byly dwie osoby na dyzur, przynajmniej wieczorny.
Tweety pisze:Kto może zrobić fotki nowym pannom czyli kotkom z tapczanu Aiszy i Dusi (obecnie u Akimy ale zaraz wracają), Nuki, która jest w klatce w catroomie (nieszczepiona więc musi tam siedzieć), Agłaji (nieszczepiona) i marmurkowej kotce (nieszczepiona)? Towarzystwo miziaste więc warto już je ogłaszać. Jako, że ciachnięte w sobotę to jutro pojutrze warto by je odrobaczyć i w sobotę ktoś dyżurujący zawiózłby towarzystwo na szczepienie, chyba , że udałoby mi się ściągnąć jakiegoś weta aby zaszczepił je u nas
lutra pisze:Biorąc pod uwagę, ile kotów, to może lepiej zaprosić weta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 115 gości