K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 11:19 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kastapra pisze:
Patka_ pisze:moja przyjaciolka sie dopytuje o malucha ktorego maja wziasc??jakie sa
plany?

o mojego?

no tak, dt nagrany juz w tamtym tygodniu sie ciagle dopytuje, chcialabym dac jakies info
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto mar 09, 2010 11:20 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

noemik pisze:Armaturki wróciły do kociarni.

są w klatce czy puszczone luźno?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto mar 09, 2010 11:24 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kosma->jasne
tylko bedziesz mnie pilotowac
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto mar 09, 2010 11:30 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Ja moge kogos zabrac w strone pradnika z kocimskiej:>

moge jeden worek zwirku....mogeeeeeeeeeeeeeee :) pliiiiiis:) podzielcie sie z kolezanka:)
Obrazek

Patka_

Post » Wto mar 09, 2010 11:36 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

no info jest takie, że ja narazie nie wiem kiedy bede miala czas przywiezc...chyba ze ktos przyjedzie, kot nieszczepiony

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto mar 09, 2010 11:50 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Leone pisze:

puszczone luźno.
obstawiam, że już na rurach.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto mar 09, 2010 11:51 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka_ pisze:Ja moge kogos zabrac w strone pradnika z kocimskiej:>

moge jeden worek zwirku....mogeeeeeeeeeeeeeee :) pliiiiiis:) podzielcie sie z kolezanka:)

Patrycja, z tego co wiem, wszystkie są komuś przypisane. Zadzwoń może do lutry lub Tweety i dopytaj. A na drugi raz trza się zapisać na czas, koleżanko. :wink:
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto mar 09, 2010 12:00 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Leone pisze:

luźno, bo rozumiem, że klatkę zabrała już pani z Mogiły. Mamy za to klatkę od Noemik

Miszelina, o zaczepy dopytywałam, nie mają nigdzie, w ogóle mało kto sprzedaje te transportery (to włoskie). prosiłam gdyby mieli niekompletne albo co to gdyby mogli nam te zaczepy dać albo sprzedać. Z drugiej strony - osoby, które je pożyczają może niech zwracają uwagę na to czy oddają kompletne, bo zaraz będziemy koty nosić w kieszeniach. Wiem, że jakość tych transporterów jest jaka jest ale na razie innych nie mamy. Może jednak jeszcze ktoś sprawdzi czy nie ma u siebie naszych atlasów Nadal też nie ma transportera, który dostaliśmy od Anny09.

Kastapra, maluchy oczywiście będą ogłaszane jak tylko dostaniemy fotki

Akima, prosiłam Edit_f aby odebrała od Ciebie Aiszę (czarna) i Dusię (czarno-biała) i odstawiła je na Kocimską

Patka, ciachnięcie ok (u Lisa czy Agama w Mistrzejowicach?) ale o DT rozmawiaj z Miuti

Edit_f wie wszystko w każdym temacie

Akima i Kastapra, bardzo przepraszam za wczoraj, życie takie jest, czasem niestabilne i nie zawsze mamy na niego wpływ.

Kto przejmie w przyszłym tygodniu kotowóz i jazdy po mieście z kotami, w porach róznych? Wislackikot na jakiś czas wypada z pomocy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 09, 2010 12:01 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kastapra pisze:no info jest takie, że ja narazie nie wiem kiedy bede miala czas przywiezc...chyba ze ktos przyjedzie, kot nieszczepiony

To jak można się umówić?? gdzie oni mieszkają? Patrycja to jest sprawdzony dt?

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto mar 09, 2010 12:14 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Kto może zrobić fotki nowym pannom czyli kotkom z tapczanu Aiszy i Dusi (obecnie u Akimy ale zaraz wracają), Nuki, która jest w klatce w catroomie (nieszczepiona więc musi tam siedzieć), Agłaji (nieszczepiona) i marmurkowej kotce (nieszczepiona)? Towarzystwo miziaste więc warto już je ogłaszać. Jako, że ciachnięte w sobotę to jutro pojutrze warto by je odrobaczyć i w sobotę ktoś dyżurujący zawiózłby towarzystwo na szczepienie, chyba , że udałoby mi się ściągnąć jakiegoś weta aby zaszczepił je u nas

Tweety

Post » Wto mar 09, 2010 12:19 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kosma_shiva pisze:o mamo !

co ja dzis na Kocimskiej zastane???????
Ile tam jest teraz kotow i jakie to koty.
Marcelowi nie bede sprzatac w takim razie zbytnio i nie bede dawac nowego jedzenia. ok?

Miszelina dobrze mowi, juz teraz jak ktos nie ma dwoch godzin czasu to o glaskaniu mozna zapomniec.
Gdy jest kotow powyzej 8 sztuk to pasowaloby by byly dwie osoby na dyzur, przynajmniej wieczorny.

W segregatorze jest prototyp ;) "kart informacyjnych", starałam się uzupełnić chociaż klatki.

Rano w pon. też mi schodzi teraz 2 godziny, jak chcę koty wygłaskać, to muszę się bardzo spieszyć.

Ja mogę porobić trochę fot, może jutro po południu? Kto tak miedy jest i mógłby potrzymać na rękach?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto mar 09, 2010 12:21 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Biorąc pod uwagę, ile kotów, to może lepiej zaprosić weta?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto mar 09, 2010 12:25 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:Kto może zrobić fotki nowym pannom czyli kotkom z tapczanu Aiszy i Dusi (obecnie u Akimy ale zaraz wracają), Nuki, która jest w klatce w catroomie (nieszczepiona więc musi tam siedzieć), Agłaji (nieszczepiona) i marmurkowej kotce (nieszczepiona)? Towarzystwo miziaste więc warto już je ogłaszać. Jako, że ciachnięte w sobotę to jutro pojutrze warto by je odrobaczyć i w sobotę ktoś dyżurujący zawiózłby towarzystwo na szczepienie, chyba , że udałoby mi się ściągnąć jakiegoś weta aby zaszczepił je u nas

moglibysmy podjechac z Andrzejem w czwartek ok 21 porobic foty i oddac transportery
Obrazek

Patka_

Post » Wto mar 09, 2010 12:27 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

lutra pisze:Biorąc pod uwagę, ile kotów, to może lepiej zaprosić weta?

muszę "usiąść" na telefonie ale brak czasu :-(

Akima, nie nadciąga ta paczka z Niemiec, bo karma na ukończeniu? kto ma pod ręka Rossmana aby zakupić tam mały zapasik puszek winstona, tak ze 20 (na fakturkę, kasę oczywiście zwracam)?

przypominam o spotkaniu w piątek wieczorem. Musi być częściej, bo sytuacja szybko się zmienia i trzeba na bieżąco korygować sprawy tygodniowe.

Marek, czy możesz wziąć dyżur weekendowy? zwłaszcza, że wypada jakby Twoja kolej? może być do spółki z Marcinem

Tweety

Post » Wto mar 09, 2010 12:43 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

[quote="Tweety"]

[b]Patka, ciachnięcie ok (u Lisa czy Agama w Mistrzejowicach?) ale o DT rozmawiaj z Miuti[/b]

Agama mi pasuje a gdzie jest 'u lisa' ?

I czy mam sie umwoic po prostu przez telefon i powolac na afn?

Myslicie zbey probowac jeszcze raz pisac do tozu? odrzucli mi prosbe jakies 2 miesiace temu...
Obrazek

Patka_

[poprzednia][następna]