Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 14:22 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zrobie zdjecia Iwonko. Pokaże tez jego zdjecia jaki był szcześliwy z Perełka. To prywatna klinika. Nie sadze że dadza na raty. Wiesz jak jest. Musze załatwic kase zaplacic a potem chyba zbierać na spłatę długu. Sama nie wiem. Nie ma czasu. :(
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lut 05, 2010 15:37 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

o Boze,biedaczek musial/i strasznie cierpiec
Izo jesli masz od kogo pozyczyc to pzyczaj a my sie juz zajmiemy zbiorka zeby oddac dlug jak najszybciej.
ja jutro wyskocze na miacho poszukac jakis fantow na bazarki,szafy swoje tez przeszukam noz widelec sie cos uchowalo.
nie ma na co czekac trza dzialac bo tak piszecie jak sie zle zrosnie to dopiero biedaczysko bedzie cierpiec :(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt lut 05, 2010 16:43 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Iweta pisze:Nifredil załozysz watek czy mam to zrobic ja ?

mogę założyć wątek Iza albo wkleisz zdjęcia albo prześlesz do mnie i ja to zrobię
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pt lut 05, 2010 17:19 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Tuptuś ma wątek viewtopic.php?f=1&t=107315 mam nadzieję że się uda sfinansować operację :( Iza z lecznicą można pertraktować, wiesz co było z moim Ryśkiem i jego łapą. Płaciłam na raty, bo raz że pobyt u nich trwał 2 tyg to jeszcze operacja i leczenie strasznie kosztowna. Także można z nimi gadać. Wytłumaczyć o co chodzi myślę że powinni pójść na rękę.
Obrazek--

nifredil

Post » Pt lut 05, 2010 17:28 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Iza pozwoliłam sobie zmienić bazarek i przeinaczyć go na leczenie Tuptusia przypomnę link viewtopic.php?f=20&t=107122&p=5540094#p5540094
Obrazek--

nifredil

Post » Pt lut 05, 2010 20:02 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Melasia zaprasza na bazarek dla Tuptusia:

viewtopic.php?f=20&t=107319
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt lut 05, 2010 22:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Wystartowałam po raz drugi z bazarkiem, tym razem wyłącznie dla Tuptusia, reklamujcie!
viewtopic.php?f=20&t=95298&p=4575830#p4575830

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lut 05, 2010 23:19 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam Serdecznie Dziewczyny. Widzę ze Tuptuś bardzo wzruszył Wasze Serca i posypało sie morze bazarkow. Dziękujemy Wam pieknie. Jestescie Kochane. Srodki będa napewno bardzo potrzebne i to nie tylko na sama operacje ale i okres rekonwalescencji Tuptusia.Napewno to beda wizyty kontrolne, być moze jakies dodatkowe leki, potrzebna tez będzie lepsza karma no i trzeba go potem porządnie odkarmic.
Sytuacja jest nastepujaca. Dziś rozmawiałam z dwoma Klinikami które sa gotowe to zrobic. To dobre Kliniki i znające sie na rzeczy. Doktor Lemański i Doktor Gugała. W przypadku pierwszego gabinetu Lekarze niestety nie przyjmuja Faktur płatnych przelewem. A w naszej sytuacji ma to obecnie Wielkie znaczenie.

Otóż Fundacja Viva obiecała nam Pomoc.Obiecane mamy ze Fundacja wyłozy a nasze konto kwote potrzebna na zabieg operacji Tuptusia.Będziemy wtedy na sporym minusie i dlatego będa potrzebne Akcje na Allegro. W ten sposób BAJKA BB postara sie nam pomóc a potrzebne pieniazki które sa nam teraz bardzo niezbędne zostaną pokryte faktura z Vivy.W ten sposób zyskamy na czasie, który w tym wypadku nas ogromnie goni.
:D
Dziękujemy za ten Wspaniały gest z Całego Serca. Dziekujemy Pięknie Vivie i BAJCE BB bez której nie było by to mozliwe. :1luvu:

Jest Wielka Szansa dla Tuptusia. :D On bardzo chce zyć. Dzisiaj po podaniu leków przeciwbólowych, zaczał nawet przez moment samodzielnie jesć. Obrałam mu mięsko i skórki z korpusika, takie bardzo mieciutkie i sobie sam pojadł. Dziś prawie cały dzień spał. Znaczy leki działają. Odpoczywa.Perełka była dziś z innymi kociakami. Nie wiem czy wie ze zabrałam Tuptusia. Moze sie domysla. To bardzo mądra koteczka.

Tak więc jesteśmy umowieni na telefon na poniedziałek rano. Wtedy bedzie wiadomo o której Doktor Gugała moze operować i czy nastapi to juz w poniedziałek czy we wtorek. W tej chwili w Klinice jest taka sytuacja, ze nie ma Lekarzy, bo sa na zwolnieniach chorobowych. Pierwszym dostepnym lekarzem będzie Doktor Gugała, który jest jednocześnie właścicielem Kliniki i Lekarzem o bardzo wysokich kwalifikacjach. Będzie Tuptusia operował osobiscie i mozemy byc spokojni, bo kociak będzie w najlepszych rekach Chirurga nie wiem czy nie w całym Szczecinie. :D Kilka lat temu inna Fundacja sponsorowała skomplikowane podwójne złamanie u rudego kociaka, którego zabrałam od pijaczki. Kociak trafił do kliniki został zooperowany, i trafił mu sie podczas rekonwalescencji w Klinice Nowy Dom. Jedna z lekarek pokochała kociaka, bo miziak był niesamowity i zabrała do siebie.Wierzę w Doktora Gugałę i ze wszystko bedzie dobrze. Bardzo bym chciała.

Dziękuje Wam Kochani za zaangazowanie, Bazarki i Wasze Wielkie Serca.
:1luvu:

iza71koty

Post » Pt lut 05, 2010 23:26 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

O to super :ok: Bardzo się cieszę, kamień z serca, oby jak najszybciej został zoperowany i nie musiał już się męczyć. Wygłaskaj go ode mnie :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lut 05, 2010 23:49 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Tuptuś i Perełka. Zawsze razem.Tuptuś to kotek po lewej stronie.

Obrazek-Obrazek-Obrazek-

iza71koty

Post » Sob lut 06, 2010 0:52 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Na tych zdjęciach dokładnie widać u Tuptusia, jak duze jest zniekształcenie i przesunięcie pod wplywem pęknięcia dolnej zuchwy w stosunku do górnej szczęki.

Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Sob lut 06, 2010 1:00 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Mimo to Tuptuś z prawdziwa determinacją walczy o zycie. Tuptuś sam dzisiaj zjadł i wypił duża ilosć wody.
Z pysia niestety na wskutek urazu saczy sie ślina. Martwie sie tez o jego przegrody nosowe. Duzo kicha i kaszle.

Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Sob lut 06, 2010 9:00 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Bidulka kochana, to wielkie szczęście, ze udało sie Tobie znaleźć go, boje sie nawet mysleć co by sie stało gdyby sie gdzieś ukrył tak, żeby go nie znaleźć. Pewnie stałoby sie tak jak z Lolkiem, któremu krzywo zrosła się żuchwa .
Bedzie dobrze Tuptuś , Iza i my wszyscy pomożemy ci wyzdrowieć :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lut 06, 2010 9:06 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zapraszam na bazarek dla Tuptusia: viewtopic.php?f=20&t=107335

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob lut 06, 2010 10:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

:cry: jak zobaczylam zdjecia
ale bedzie :ok: bo nie pozwolimy zostawic go w takim stanie :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]