Aga, jak tam z wysyłką funduszy, poszło wsio?
szukamy kandydatów na marzec
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:
Aga, jak tam z wysyłką funduszy, poszło wsio?
szukamy kandydatów na marzec
AgaPap pisze:Poszło se
AgaPap pisze:Poszło po 120 złotych na kota.![]()
Na rezerwie zostało 320,49 zł- no i już spływają marcowe wpłaty za bazarki i za składki
ina11 pisze:Małe kocię zabrane pilnie od chłopa, mieszkał w obórce z krowami i świniami, myślałyśmy, że ma z miesiąc, a to kocie urodziło się w sieprniu, mieści się w dłoni, jest potwornie zagłodzony, chory ......
oczko ma w tragicznym stanie, wet który się kotkiem chwilowo opiekuje niestety okulistą nie jest....
kotek musi zniknac z obecnego dt ponieważ jego "pan" chce go po wyleczeniu z powrotem do siebie....
Ratunku!!!! kto może go zabrac na DT?
jest pod Białymstokiem u dogomaniaczki Pipi, mieszka wśród 15 psów i 7 kotów.....kozła...
na dogo też ma wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/181393- ... r-szuka-DT
ina11 pisze:Bardzo wszystkim dziękuje za pw- nie zdawałam sobie sprawy jak wielka jest siła MIAU , że mała pchełka Rumcajsik już dziś trafi do lecznicy w Białymstoku a potem w sobotę prawdopodobnie do DT - jestem Wam ogromnie wdzięczna za tak wielki odzewz całego serca dziękuję
![]()
i mam nadzieje, że jego oczko uda się uratować i wyleczyć
ina11 pisze:Bardzo wszystkim dziękuje za pw- nie zdawałam sobie sprawy jak wielka jest siła MIAU , że mała pchełka Rumcajsik już dziś trafi do lecznicy w Białymstoku a potem w sobotę prawdopodobnie do DT - jestem Wam ogromnie wdzięczna za tak wielki odzewz całego serca dziękuję
![]()
i mam nadzieje, że jego oczko uda się uratować i wyleczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19, puszatek i 1286 gości