[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 17:59 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Basica a co Ty tak szybko w domku, dyżurku nie było??

lusesita może tu znajdziesz jakieś fajne imię dla kici: http://www.doradca.com.pl/po_godzinach/Imiona.htm

Kobitki gdzie najtaniej można kupić animondę carny adult ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pon wrz 28, 2009 18:07 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

lusesita pisze:Dziewczyny, ale Was się dowcip trzyma... :wink:

Ron odpada, bo dziwne dzieci by mieli (wg książki Rob był mężem Hermiony), a Heniuś mnie się jakoś nie widzi. jeszcze krzyczeli by za nim na podwórku: "Heniek Portier! Heniek Portier!" :wink:

ooooooooo, wypraszamy sobie....jest Ron.... z Potera siem wzionoł :mrgreen: i patrz Pani, jaki cudny kocur ( z lewej pierwszy )

Ronisie cudne som chłopaki :P
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon wrz 28, 2009 18:47 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Skoro już o tych imionach - Krecika nazywam narazie Krecikiem. No ale jego siostrzyczki... w lecznicy - "dziewczynki z serii Krecików", czyli Krecinki. Gorzej, jak się "ci" wymieni na "t" :roll:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon wrz 28, 2009 19:19 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

monia3a pisze:Basica a co Ty tak szybko w domku, dyżurku nie było??

był dyżurek, był....ale siem wcześniej zwolniłam i czekam na transport, Gucinkę wiozę do lekarza :cry:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon wrz 28, 2009 19:26 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon wrz 28, 2009 19:37 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

A ja tak nieśmiało się dołączę i zaproponuję Bobek. Tak jakoś kojarzy mi się z króliczym bobkiem... :roll:

Kociaki śpią pod stertą gałęzi i myślę, że coś dałoby się z nich zrobić. Może pod te gałęzie powstawiać kartony i nakryć jakąś folią, żeby deszcz nie zmoczył? Piwnice są niestety u nas pozamykane. Może ktoś miałby jakąś zbędną folię?
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon wrz 28, 2009 19:48 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Niestety tak jest często praktykowane a przepisy milczą :evil:

Basica a co się stało dla Gucia ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pon wrz 28, 2009 20:00 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Luspa-domek zrobić to nie problem.Trzeba znaleźć pudła( bywają przy śmietnikach lub poprosić w aptece, sklepie), kupić kilka tafli styropianu do ocieplenia i pod pudło( styropian w sklepach z materiałami budowlanymi, jest tani. W środek gałgany -najlepiej poalarowe, z zewnatrz też opatulić starymi paltami itp., a na to całe pudło folia lub wsadzić je do dużego foliowego worka ( z grubej folii). Taki domek tez postawiłam swoim wysterylizowanym koteczkom. To prosta sprawa.Jest juz tak zimno, a twoje kotki praktycznie na dworze. Masz pewnie koleżankę, która by ci pomogła.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pon wrz 28, 2009 20:38 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Ruach pisze:
lusesita pisze:Dziewczyny, ale Was się dowcip trzyma... :wink:

Ron odpada, bo dziwne dzieci by mieli (wg książki Rob był mężem Hermiony), a Heniuś mnie się jakoś nie widzi. jeszcze krzyczeli by za nim na podwórku: "Heniek Portier! Heniek Portier!" :wink:

ooooooooo, wypraszamy sobie....jest Ron.... z Potera siem wzionoł :mrgreen: i patrz Pani, jaki cudny kocur ( z lewej pierwszy )

Ronisie cudne som chłopaki :P

a czy ja powiedziałam, że Rony, to złe chłopaki??? po prostu do mojej Hermiony nie pasowałby :wink:
na razie zostaje Krecio - może coś w międzyczasie najdzie do łepetyny :D

jania pisze:Proponuję GENIUSZ, GIENIO, GIENUŚ...

Gienio odpada - drugiej połówce nie podpasowało... :?
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon wrz 28, 2009 21:23 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Foty wyjęte. Tak więc oto Jantoś:
Obrazek;Obrazek
A oto Pingwikowy zawrót głowy czyli czworo pingwinków mamy pingwinki :roll:
Obrazek;Obrazek

I z języczkiem 8)
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Pon wrz 28, 2009 21:40 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Aga&2 dzisiaj stoczyłam bój z moją piękną burą koteczką z Niewodnicy. Było wszystko gryzienie, drapanie syczenie. po ok 10 min koteczka się poddała i odwdzięczyła się mruczeniem za drapanie za uszkiem.Bardzo dobrze reaguje na moje koty ale one wcale nie koniecznie.Seniorka Pasia obfuczała ją i uciekła na podwórko. Rudy zaśpiewał jej serenadę, a Pysia schowała się za Rudego ( bo Rudy jest na etacie kociej mamy).
Kicia otrzyma imię Bursztynka.

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pon wrz 28, 2009 22:00 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

o zobacz zobacz...jaki z Ciebie treser 8O Pewnie Rudy jej szepnął słówko, że nie jesteś POTFOOREM :twisted:
Oby dalej było coraz lepiej...Moja najdziksza Kre-CIN-ka też dziś wymiękła - głód straszna rzecz 8) Biedna - zniżyła się do tego, żeby piskać o kawałek szyneczki. Hańba :)
Obrazek 

aga&2

Post » Wto wrz 29, 2009 7:11 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

monia3a pisze:Kobitki gdzie najtaniej można kupić animondę carny adult ??
W zaprzyjaźnionej z Dorotą hurtowni zoologicznej :D

Ale Jantoś to słodki miodzik :D
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Wto wrz 29, 2009 8:48 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

aga&2 pisze:Foty wyjęte. Tak więc oto Jantoś:
Obrazek;Obrazek

Aga....już to wcześniej podejrzewałam, ale teraz mam pewność... nie masz sumienia :roll:
Jak można czymś tak absolutnie uroczym kusić spokojnych zjadaczy chlebka z szyneczką?

o rozkosznych pingwiniątkach już nawet nic nie wspomnę :twisted:

Moniś....Gucik ma SUK i alergię pokarmową, dziś ma tylko zaropiałe szpareczki zamiast oczków (podobno z powodu alergii) leczymy i jedno i drugie
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto wrz 29, 2009 9:09 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Ja także jestem zakochana w Jantosiu po same uszy!
Co za kochaś z niego!
Nigdy w mojej koegzystencji dotychczasowej z masą kocią kogoś takiego nie spotkałam.
Naprawdę!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

[poprzednia][następna]