Thorkatt pisze:KasiuD.,a w jakim celu pytasz?
A nie wolno?
Zresztą nieważne. Jutro z samego rana wykonam telefon do NŚ i się dowiem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:KasiuD.,a w jakim celu pytasz?
pucio79 pisze:To jest oczywiste. Nie mam co do tego wątpliwości.
Kasia D. pisze:Thorkatt pisze:KasiuD.,a w jakim celu pytasz?
A nie wolno?
Zresztą nieważne. Jutro z samego rana wykonam telefon do NŚ i się dowiem.
mamucik pisze:Kasia pewnie już ustaliłaś - ogłoszenie w NŚ było za darmo, myślę, że jeśli potrzebujesz pomocy dla swoich podopiecznych, takze warto się tam zwrócić. Wiem, że sprawdzali Hankę, wyszło im, ze warto pomóc. Nieco to trwało, więc jeśli chcesz ogł. za darmo to musisz się uzbroić w cierpliwość. Nie wiem, czy zamieszczają tego typu ogłoszenia odpłatnie.
Zofia&Sasza pisze:MaryLux pisze:pucio79 pisze:
I trochę mnie to śmieszy...
A mi zaczyna być żal Zofii...
Przepraszam, watek mi umknął, bo wynikła sprawa IKI 6, zbieraczki u której jest kot z Palucha (w paluszki jestem osobiście zaangażowana). W sprawie imputowania mi wchodzenia pod innym nickiem pisze do moderatorów. Poproszę o porównanie IP. Jeśli okaże się to możliwe - podam wyniki na wątku.
Zdania o postępowaniu i p. Wandy i Waszym nie zmieniam - przykro mi.
Estraven pisze:pucio79 pisze:To jest oczywiste. Nie mam co do tego wątpliwości.
Sprawdziłem "nowego użytkownika". To rzeczywiście ktoś z forum pod nowym "nickiem", ale nie Zofia&Sasza. Multinickowiec dostał w tym przypadku bana.
mamucik pisze:Wiesz, nie wiem ( sorki ) czy Feliksszuka domku, czy też może ( mam nadzieję, że nie ) jest chory i potrzebuje czegos w związku z tym, ale warto spróbować. To poczytna gazeta, czytają ja co prawda ludzie "zakreceni", ale większosci pozytywnie
W każdym razie kciuki za dobre ogłoszenie
Kasia D. pisze:mamucik pisze:Wiesz, nie wiem ( sorki ) czy Feliksszuka domku, czy też może ( mam nadzieję, że nie ) jest chory i potrzebuje czegos w związku z tym, ale warto spróbować. To poczytna gazeta, czytają ja co prawda ludzie "zakreceni", ale większosci pozytywnie
Po pierwsze nie Feliks tylko Felis.
Po drugie Felis to nie imię kota, tylko nazwa mojej fundacji (vide: mój podpis)
Fundacja domek ma, chora nie jest, a potrzebuje wsparcia finansowego na sterylki dziczków.
Kasia D. pisze:mamucik pisze:Wiesz, nie wiem ( sorki ) czy Feliksszuka domku, czy też może ( mam nadzieję, że nie ) jest chory i potrzebuje czegos w związku z tym, ale warto spróbować. To poczytna gazeta, czytają ja co prawda ludzie "zakreceni", ale większosci pozytywnie
Po pierwsze nie Feliks tylko Felis.
Po drugie Felis to nie imię kota, tylko nazwa mojej fundacji (vide: mój podpis)
Fundacja domek ma, chora nie jest, a potrzebuje wsparcia finansowego na sterylki dziczków.
Thorkatt pisze:A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19 i 57 gości