Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 22:36 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Thorkatt pisze:KasiuD.,a w jakim celu pytasz?

A nie wolno?
Zresztą nieważne. Jutro z samego rana wykonam telefon do NŚ i się dowiem.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon lip 26, 2010 1:56 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 - Małe Bajtle do adopcji str.33,34

pucio79 pisze:To jest oczywiste. Nie mam co do tego wątpliwości.

Sprawdziłem "nowego użytkownika". To rzeczywiście ktoś z forum pod nowym "nickiem", ale nie Zofia&Sasza. Multinickowiec dostał w tym przypadku bana.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon lip 26, 2010 7:35 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Kasia D. pisze:
Thorkatt pisze:KasiuD.,a w jakim celu pytasz?

A nie wolno?
Zresztą nieważne. Jutro z samego rana wykonam telefon do NŚ i się dowiem.

Pytać wolno każdemu ( ja tez mogę).
Wykonaj telefon, moze i dla Twojej Fundacji umieszczaą ogłoszenie :ok:

Estraven, dziekujemy
Zofio, jeżeli poczułaś sie urazona, przepraszam .
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon lip 26, 2010 11:31 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

KasiuD. pewnie już ustaliłaś - ogłoszenie w NŚ było za darmo, myślę, że jeśli potrzebujesz pomocy dla swoich podopiecznych, takze warto się tam zwrócić. Wiem, że sprawdzali Hankę, wyszło im widać, ze warto pomóc. Nieco to trwało, więc jeśli chcesz ogł. za darmo to musisz się uzbroić w cierpliwość. Nie wiem, czy zamieszczają tego typu ogłoszenia odpłatnie.

Ale ad rem. Czy i które z Bajtli aktualnie szukają domku, mam teraz nieco czasu, mogę je poogłaszać, bo latem będzie nieco trudniej znależć domki.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon lip 26, 2010 11:36 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

mamucik pisze:Kasia pewnie już ustaliłaś - ogłoszenie w NŚ było za darmo, myślę, że jeśli potrzebujesz pomocy dla swoich podopiecznych, takze warto się tam zwrócić. Wiem, że sprawdzali Hankę, wyszło im, ze warto pomóc. Nieco to trwało, więc jeśli chcesz ogł. za darmo to musisz się uzbroić w cierpliwość. Nie wiem, czy zamieszczają tego typu ogłoszenia odpłatnie.

Tak, już dzwoniłam i wiem co i jak.
Pojutrze będe gadać z naczelnym, zeby o Felisie też tak napisali.
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Pon lip 26, 2010 12:14 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Wiesz, nie wiem ( sorki ) czy Feliks :oops: szuka domku, czy też może ( mam nadzieję, że nie ) jest chory i potrzebuje czegos w związku z tym, ale warto spróbować. To poczytna gazeta, czytają ja co prawda ludzie "zakreceni", ale większosci pozytywnie :ok: W każdym razie kciuki za dobre ogłoszenie :ok:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Pon lip 26, 2010 12:18 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 - Małe Bajtle do adopcji str.33,34

Zofia&Sasza pisze:
MaryLux pisze:
pucio79 pisze:
I trochę mnie to śmieszy...

A mi zaczyna być żal Zofii...

Przepraszam, watek mi umknął, bo wynikła sprawa IKI 6, zbieraczki u której jest kot z Palucha (w paluszki jestem osobiście zaangażowana). W sprawie imputowania mi wchodzenia pod innym nickiem pisze do moderatorów. Poproszę o porównanie IP. Jeśli okaże się to możliwe - podam wyniki na wątku.
Zdania o postępowaniu i p. Wandy i Waszym nie zmieniam - przykro mi.

Zofio, kłamiesz: nie jest Ci ani trochę przykro...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 26, 2010 12:21 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 - Małe Bajtle do adopcji str.33,34

Estraven pisze:
pucio79 pisze:To jest oczywiste. Nie mam co do tego wątpliwości.

Sprawdziłem "nowego użytkownika". To rzeczywiście ktoś z forum pod nowym "nickiem", ale nie Zofia&Sasza. Multinickowiec dostał w tym przypadku bana.

Dzięki, Estraven.
A Zofię przepraszam, że ją o to posądziłam.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 26, 2010 13:10 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

mamucik pisze:Wiesz, nie wiem ( sorki ) czy Feliks :oops: szuka domku, czy też może ( mam nadzieję, że nie ) jest chory i potrzebuje czegos w związku z tym, ale warto spróbować. To poczytna gazeta, czytają ja co prawda ludzie "zakreceni", ale większosci pozytywnie :ok: W każdym razie kciuki za dobre ogłoszenie :ok:

Po pierwsze nie Feliks tylko Felis.
Po drugie Felis to nie imię kota, tylko nazwa mojej fundacji (vide: mój podpis)
Fundacja domek ma, chora nie jest, a potrzebuje wsparcia finansowego na sterylki dziczków.
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Pon lip 26, 2010 15:44 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Kasia D. pisze:
mamucik pisze:Wiesz, nie wiem ( sorki ) czy Feliks :oops: szuka domku, czy też może ( mam nadzieję, że nie ) jest chory i potrzebuje czegos w związku z tym, ale warto spróbować. To poczytna gazeta, czytają ja co prawda ludzie "zakreceni", ale większosci pozytywnie :ok: W każdym razie kciuki za dobre ogłoszenie :ok:

Fundacja domek ma, chora nie jest, a potrzebuje wsparcia finansowego na sterylki dziczków.

:ok: :ok: :ok:

Mamucik , na temat ogłoszeń Bajtli i braciszka i być może niespodzianek trzeba z Pako porozmawiać. Tylko ona na razie ma ograniczony dostęp do netu i dziś coś strasznie ważnego. Więc za to coś :ok:
Jutro do niej zadzwonię, bo dziś nie chcę przeszkadzać.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Wto lip 27, 2010 7:31 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Kasia D. pisze:

No nie :mrgreen: - gdzies jest temat o wpadkach - musze to przekleić :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Poważnie - sorki :D , ale na forum jest sporo organizacji, jeśli nie sa w moim zasięgu terytorialnym to niestety nie zapamiętuję :oops: :kotek:

Thor, jutro napiszę do Pako.
Ostatnio edytowano Wto lip 27, 2010 8:23 przez mamucik, łącznie edytowano 1 raz

mamucik

Post » Wto lip 27, 2010 7:47 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lip 29, 2010 11:02 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt lip 30, 2010 16:46 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Thorkatt pisze:A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005

Bardzo proszę w imieniu Milenki o jakiś kącik :cry:
Pako

[poprzednia][następna]