Koty u B.Wahl.cz.III.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2009 9:23

Z watku Ani Rylskiej:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87 ... start=1080

Plusia pisze:UWAGA, PILNE!
Dzisiaj rano na dworcu PKP Ania znalazła nową biedę, przygłodzoną 5 tygodniową Kociczkę. Ania pilnie potrzebuje karmę dla maluchów i RC convalescence. Czy ktoś mógłby pomóc? A może ktoś by przygarnął Maluszka?
Ja mieszkam daleko, mogę wysłac pocztą, ale zanim dojdzie miną wieki a na pewno weeekend a Ania musi mieć coś na teraz!!!
Ktokolwiek może pomóc Ani, to podaję Jej telefon: 512355817 bo Ania nie ma prądu, a ja jestem w robocie i niekoniecznie będę mogła zaglądać.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt maja 08, 2009 9:27

O to ja mam pytanie pomocnicze - ponieważ wylezę z metra Centrum, to rozumiem, że mam szukać Twojej Toyoty między metrem a Dworcem Centralnym? :D
W sumie jeszcze możesz kogoś podstawić, żeby pomiaukiwał przy samochodzie, żeby na pewno nie rzucić się na cudzą własność :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt maja 08, 2009 9:37

Nie rzucajcie sie na nic, pozniej trzeba bedzie Was wyciagac z komisariatu :strach:
Jak bedziecie mialy jakas wieksza ilosc karmy, to dajcie Zarzadowi. P Ireni najwyzej doslownie troche. Zarzad da Agacie i ta bedzie co kilka dni wydzielac.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pt maja 08, 2009 9:41

Karmy trochę chciałabym kupić na jutro, ale może mi ktoś powiedzieć jaką konkretnie?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt maja 08, 2009 9:55

Kitkat i whiskas.puchy i suche. Taka jedza koty P.Ireny. I innej nie bedziemy wprowadzac, bo zaczna sie sensacje zoladkowe, a tego chcemy uniknac.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pt maja 08, 2009 10:16

Anna_33 pisze:Z watku Ani Rylskiej:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87 ... start=1080

Plusia pisze:UWAGA, PILNE!
Dzisiaj rano na dworcu PKP Ania znalazła nową biedę, przygłodzoną 5 tygodniową Kociczkę. Ania pilnie potrzebuje karmę dla maluchów i RC convalescence. Czy ktoś mógłby pomóc? A może ktoś by przygarnął Maluszka?
Ja mieszkam daleko, mogę wysłac pocztą, ale zanim dojdzie miną wieki a na pewno weeekend a Ania musi mieć coś na teraz!!!
Ktokolwiek może pomóc Ani, to podaję Jej telefon: 512355817 bo Ania nie ma prądu, a ja jestem w robocie i niekoniecznie będę mogła zaglądać.

Przypominam - dziewczyny może ktoś ma nadwyżkę żarełka dla maluchów i RC convalescence? Ania ma cudowne serce ale i sporo kłopotów, sama nie da rady :( To ważne.
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt maja 08, 2009 11:07

Afatima pisze:O to ja mam pytanie pomocnicze - ponieważ wylezę z metra Centrum, to rozumiem, że mam szukać Twojej Toyoty między metrem a Dworcem Centralnym? :D
W sumie jeszcze możesz kogoś podstawić, żeby pomiaukiwał przy samochodzie, żeby na pewno nie rzucić się na cudzą własność :D

Jak przejadę przez rondo, to zaraz po prawej stronie wzdłuż ulicy są miejsca parkingowe (tak między rondem a centralnym). Na ogół na wysokości dworca śródmieście udaje się zaparkować.
Miałkolić możemy, chyba że nas ktoś zgarnie za zakłócanie porządku publicznego. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 08, 2009 11:11

Ja będę miała niedużą, granatową torbę foto. Mam nadzieję, że się znajdziemy...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt maja 08, 2009 11:22

Jak zaparkujemy zadzwonimy do Was i będziemy kierować jak profesjonalna nawigacja - skręć w prawo, zły wybór, zawróć i kieruj się na wschód, cel za 5 km ;)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt maja 08, 2009 11:36

Malgosiu, dostajesz na jutro funkcje glownodowodzacej :-)
Prosze zabrac metrowke, notes, dlugopis ( najlepiej dwa ;-) )
Zarzad musisz dopilnowac zeby wyznaczyl u P.Jozefa salke lub dwie salki obok siebie.
Jesli p.Wahl zmienila zdanie, to tam wlasnie zrobimy przy nastepnej wizycie pomieszczenie do zabiegow i pokoj w ktorym operowane zwierzeta beda przebywac po zabiegach. Jesli mamy je tracic z powodu zakazen pooperacyjnych, to lepiej w ogole nie operowac.
Poza wymierzeniem ( bardzo dokladnym ) pomieszczen ladnie prosze o ich zdjecia.
Swiezy material od P.Ireny rowniez wskazany.

I duza prosba do wszystkich z aparatami. Chcialabym wyszukac psy w typie nowofunlandow. To takie wielkie wlochate ;-)
Rowniez nowe zdjecia bokserow by sie przydaly - sa dwa.

Wszystko co zawieziecie do jedzenia nalezy przekazac Zarzadowi.
Malgosiu, prosze zapisz ile karmy jutro dostarczymy, ile puszek, ile kg suchej.
Zarzad niech sie zajmie psami. Koty na razie bierzemy na siebie.Trzeba mniej wiecej obliczyc ile jedzenia nalezy wydac dla 10 kotow na tydzien.
Oczywiscie z gorka obliczyc, zabraknac nie ma prawa.
Prosze rowniez o zdjecia dobkow, ktore zabierze jutro Modjeska. Nie w kupie, tylko kazdy osobno. I zdjecie kota od Marzeny tez:-)

Uprzejmie dziekuje

:twisted:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pt maja 08, 2009 11:39

ale prężny Zarząd i Zarząd
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt maja 08, 2009 11:39

Z tą nawigacją to ja nie jestem pewna. Mam w pamięci jazdę z moim braciakiem do Zduńskiej Woli. Był świeżo po kupnie nawigacji i zadał NAJKRÓTSZĄ TRASĘ :twisted: Jechaliśmy godzinami. Polnymi drogami. Przez lasy i doły...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt maja 08, 2009 11:41

Anna_33 pisze:Malgosiu, dostajesz na jutro funkcje glownodowodzacej :-)
Prosze zabrac metrowke, notes, dlugopis ( najlepiej dwa ;-) )
Zarzad musisz dopilnowac zeby wyznaczyl u P.Jozefa salke lub dwie salki obok siebie.
Jesli p.Wahl zmienila zdanie, to tam wlasnie zrobimy przy nastepnej wizycie pomieszczenie do zabiegow i pokoj w ktorym operowane zwierzeta beda przebywac po zabiegach. Jesli mamy je tracic z powodu zakazen pooperacyjnych, to lepiej w ogole nie operowac.
Poza wymierzeniem ( bardzo dokladnym ) pomieszczen ladnie prosze o ich zdjecia.
Swiezy material od P.Ireny rowniez wskazany.

I duza prosba do wszystkich z aparatami. Chcialabym wyszukac psy w typie nowofunlandow. To takie wielkie wlochate ;-)
Rowniez nowe zdjecia bokserow by sie przydaly - sa dwa.

Wszystko co zawieziecie do jedzenia nalezy przekazac Zarzadowi.
Malgosiu, prosze zapisz ile karmy jutro dostarczymy, ile puszek, ile kg suchej.
Zarzad niech sie zajmie psami. Koty na razie bierzemy na siebie.Trzeba mniej wiecej obliczyc ile jedzenia nalezy wydac dla 10 kotow na tydzien.
Oczywiscie z gorka obliczyc, zabraknac nie ma prawa.
Prosze rowniez o zdjecia dobkow, ktore zabierze jutro Modjeska. Nie w kupie, tylko kazdy osobno. I zdjecie kota od Marzeny tez:-)

Uprzejmie dziekuje

:twisted:

Miałam niufkę. Nie widziałam tam nowofundlandów, ale się jeszcze rozejrzę.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt maja 08, 2009 11:42

Boczne drogi to jest to ;-) Sama raz zbladzilam wracajac z Boguszyc i Kaprysek mnie przez tel pilotowala bo bym pewnie nad morze dojechala....

Zosia....cos mi kurcze mialas na mail wyslac! I jeszcze raz dane jako ds prosze. :evil:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pt maja 08, 2009 11:49

W typie Zosiu, w typie. Papierow nikt nie bedzie chcial )
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]