KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 07, 2013 12:13 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Łapka chyba dziś nie dojedzie, utknęła w drodze :( Mam nadzieję, że do weekendu uda się ją dostarczyć do Kłaja i złapać przynajmniej tego małego.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon lut 11, 2013 12:23 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

W klatce Pana Jana na wycieraczkach koczuje oswojona trikolorka :( Nie wiadomo skąd się tam wzięła, ale bardzo garnie się do mieszkań, jest wygłodniała i zmarznięta. Postaram się wieczorem po nią pojechać.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pon lut 11, 2013 12:37 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Kinya pisze:W klatce Pana Jana na wycieraczkach koczuje oswojona trikolorka :( Nie wiadomo skąd się tam wzięła, ale bardzo garnie się do mieszkań, jest wygłodniała i zmarznięta. Postaram się wieczorem po nią pojechać.

bieda
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 11, 2013 12:50 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Kinya pisze:W klatce Pana Jana na wycieraczkach koczuje oswojona trikolorka :( Nie wiadomo skąd się tam wzięła, ale bardzo garnie się do mieszkań, jest wygłodniała i zmarznięta. Postaram się wieczorem po nią pojechać.

Szukał właściciela?

Ja miałam na klatce w grudniu kota. Wywiesiłam ogłoszenia, właściciel się znalazł następnego dnia.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lut 11, 2013 12:53 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

phantasmagori pisze:

Szukał właściciela?

Ja miałam na klatce w grudniu kota. Wywiesiłam ogłoszenia, właściciel się znalazł następnego dnia.

Prosiłam żeby to zrobił. Z drugiej strony nikt nie wywiesił ogłoszeń, że mu kot zaginął, więc jeśli będzie taka potrzeba to pojadę po nią.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pon lut 11, 2013 13:03 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Bo niestety nie wywieszają.
Właścicielka była szczerze zdziwiona, bo zawsze wracał, najdłużej go nie było 3 dni. Tym razem utknął u mnie na klatce i nie umiał wyjść. A mieszka parę klatek dalej :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lut 12, 2013 18:17 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Kot zniknął, nikt nic nie wie, Pan Jan prowadzi śledztwo, a ja czekam aż czarnuszek będzie do zabrania.
Mam nadzieję, że kicia wróciła po prostu do domu i nic złego jej nie spotkało :(
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Sob lut 23, 2013 20:18 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Czarne już nasze :)
Obrazek

Jadąc przez osiedle spotkałam jeszcze taką ślicznotkę :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Sob lut 23, 2013 22:46 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Brawo, czarnuszek "upolowany" - a jakie masz plany z nim związane? Burasiątko też cudne - moje ulubione :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lut 24, 2013 15:20 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Ciachniemy i będziemy oswajać - dziczy, ale nie jest agresywny (agresywna?).
A potem poszukamy dobrego domu :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lut 24, 2013 19:11 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

No i to jest dobra wiadomość. No to trzymam za czarnuszka :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw lut 28, 2013 11:10 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Czarnuszek jest dziewczynką, powoli przyzwyczaja się do ludzkiego dotyku.
Pan Jan dzwonił bardzo późnym wieczorem, że trikolorka się pojawiła, weszła do jego pokoju i zasnęła na łóżku. Niestety ze względu na żonę nie może jej przetrzymywać w mieszkaniu (wczoraj żona juz spała) i rano miał ją wyprowadzić na klatkę (trikolorkę, nie żonę). Jesli kicia będzie jeszcze wieczorem, to po nią pojadę.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw lut 28, 2013 11:19 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Może lepiej żeby żonę wyprowadził :evil: Szkoda kici, nie będzie siedziała i czekała.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw lut 28, 2013 22:15 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Zgarnęłam Kicię, przed chwilą wróciłam z Kłaja.
Komp mi coś nawala, więc fotki wstawię jutro.
Cudna jest!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw lut 28, 2013 22:44 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy

Brawo Kinya :1luvu: szkoda kici, jak piękna to szybko znajdzie domek :ok: będę czekała na zdjęcia
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]