» Śro wrz 09, 2009 6:34
Re: DT Matahari- koty chorują- POTRZEBNA POMOC!!
ja padnę na pysk niedługo...
Fuksji nie daje rady podać tabletek, więc panna będzie jeździć na zastrzyki, mam ją w nosie, ucieka już na mój widok a potem pierze tego, kto jej się pod łapę nawinie...
Racja i Rambo od razu odżyły po wczorajszych zastrzykach... oba miały luźne stolce i mam pewność od czego - rozrobiłam mleczko dla kociąt i dałam Robalom... dziś pojadą znowu...
maluchy u Oli zainstalowane - trzy czarne i jeden bury... nie znam płci, przyjechały późno i czasu za bardzo nie było... życie zewnętrzne likwidowałyśmy od razu, dziś banda pojedzie do weta na przegląd... brudne były i śmierdziały smarami - ale to przejdzie... luźne stolce powoli wracają do normy, jeden z nich ma nieciekawe oczka... życie wewnętrzne załatwimy dziś...
w kwestii wystawy - jeżeli ktoś może przyjść i posiedzieć w sobotę lub w niedzielę, proszę o kontakt... bardzo proszę, bo wychodzi, że na chwilkę obecną są trzy osoby: madziabrau, Tiris i ja... no i mój potworek mały...
pozwolenie na używanie znaku forum mamy od szefa, baner wielki też dostaniemy...
ulotki trzeba drukować - może ktoś mógłby pomóc... maskotki przygotować...