Satoru pisze:Ewik pisze:Przeciśnie się, przeciśnie....o tym też pomyślałam ale wolałabym szybko zapomnieć...
pardon mła, ale czy to jest widok z 7 pietra?
Na oko stawiałam na 6-te...czemu??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Ewik pisze:Przeciśnie się, przeciśnie....o tym też pomyślałam ale wolałabym szybko zapomnieć...
Ewik pisze:Satoru pisze:Ewik pisze:Przeciśnie się, przeciśnie....o tym też pomyślałam ale wolałabym szybko zapomnieć...
Na oko stawiałam na 6-te...czemu??
Etka pisze:prosze o spokoj i powstrzymanie nerwow na wodze.
oskarzenia w tej chwili nic nie dadza.
Dziekuje Ewik i pozostalym za tak wielka pomoc w szukaniu, nie wiem jak sie Wam moge odwdzieczyc.
Capri I Ige prosze w niedziele o pomoc dziewczynow w szukaniu Wioli.
I oczywiscie pozniej rowniez!
I bardzo prosze o nieoskarzanie. Mam nadzieje ze dziewczyny naucza sie na bledzie, wyciagna wnioski, odnajda Wiole i zapewnia jej opieke w pelni odpowiedzialna ( w sensie zawsze dmuchamy na zimne)
Etka pisze:prosze o spokoj i powstrzymanie nerwow na wodze.
oskarzenia w tej chwili nic nie dadza.
Dziekuje Ewik i pozostalym za tak wielka pomoc w szukaniu, nie wiem jak sie Wam moge odwdzieczyc.
Capri I Ige prosze w niedziele o pomoc dziewczynow w szukaniu Wioli.
I oczywiscie pozniej rowniez!
I bardzo prosze o nieoskarzanie. Mam nadzieje ze dziewczyny naucza sie na bledzie, wyciagna wnioski, odnajda Wiole i zapewnia jej opieke w pelni odpowiedzialna ( w sensie zawsze dmuchamy na zimne)
Ewik pisze:Ech...ja tez tylko mojego piwnicznego rezydenta widziałam...dwa razy...jak na dzikiego kota to duzo...a Wiola jak kamfora...ona musi tam gdzies być!!! Mam jednak nadzieję, że nie przeszla przez Ząbkowską...na to jednak sporo odwagi trzeba a Wiola to chyba raczej niesmiała dziewczynka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 84 gości