Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blondi na krotko- Kociama, ruda na długo w koczek- Kalair, czarna za ruda- Madziaaga9955 pisze:Ojej a ja nie wiem kto jest kim na zdjeciu buuuuu:(![]()
moś pisze:Blondi na krotko- Kociama, ruda na długo w koczek- Kalair, czarna za ruda- Madziaaga9955 pisze:Ojej a ja nie wiem kto jest kim na zdjeciu buuuuu:(![]()
moś pisze:Blondi na krotko- Kociama, ruda na długo w koczek- Kalair, czarna za ruda- Madziaaga9955 pisze:Ojej a ja nie wiem kto jest kim na zdjeciu buuuuu:(![]()
kalair pisze:moś pisze:Blondi na krotko- Kociama, ruda na długo w koczek- Kalair, czarna za ruda- Madziaaga9955 pisze:Ojej a ja nie wiem kto jest kim na zdjeciu buuuuu:(![]()
Moś,ja nie wiem, kto jest kim po Twoim opisie.Ty draniu, nie jestem ruda! I nie mam koczka,tylko kucyk!
![]()
A tu z Madzią-ja-![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Blondi na krotko- Kociama, ruda na długo w koczek- Kalair, czarna za ruda- Madziaaga9955 pisze:Ojej a ja nie wiem kto jest kim na zdjeciu buuuuu:(![]()
Moś,ja nie wiem, kto jest kim po Twoim opisie.Ty draniu, nie jestem ruda! I nie mam koczka,tylko kucyk!
![]()
A tu z Madzią-ja-![]()
ja nie wiem co ty tam masz z tylu, a cio to za kolor, hy?
kalair pisze:Ty mnie nie denerwuj..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 33 gości