Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Zalezy jaka purina - Cat Chow jest jakosci whiskacza. Pro Plan jest z wyzszej znacznie polki.
Cat Chow jest kolorowa, jak pewnie zauwazylas. Kolorowych karm NIE kupujemy.
2 miesieczny kitek moze jesc kittena, o ile jest w stanie go pogryzc. Jesli nie jest w stanie - daj mu babucata, jest bardzo drobniutki.
seer pisze:Myszka.xww pisze:Zalezy jaka purina - Cat Chow jest jakosci whiskacza. Pro Plan jest z wyzszej znacznie polki.
2 miesieczny kitek moze jesc kittena, o ile jest w stanie go pogryzc. Jesli nie jest w stanie - daj mu babucata, jest bardzo drobniutki.
OD KIEDY CAT CHOW PURINY JEST KOLOROWY? WIdziałaś kiedyś tą karmę na oczy ze tak mówisz??
Myszka.xww pisze:seer pisze:Myszka.xww pisze:Zalezy jaka purina - Cat Chow jest jakosci whiskacza. Pro Plan jest z wyzszej znacznie polki.
OD KIEDY CAT CHOW PURINY JEST KOLOROWY? WIdziałaś kiedyś tą karmę na oczy ze tak mówisz??
Nie krzycz na mnie. Widzialam.
Gosia_kitty pisze:Wiem że to offtop ale tu najwięcej osób się kręci a liczę na szybką odpowiedź. Mój kot przy obu uszacz na zewnętrznej stronie ma dwa ''woreczki'' Ma pośrodku dwa dodatkowe kawałki skóy i futerka które zamknęły się tworząc coś w rodzaju woreczka. jest niewielki, jak 2 lepki od szpilki ale do czego on służy i czy to jakaś choroba?przy okazji, nie wiem czym to jest spowodowane ale wygląda odrobinkę dziwnie.
Zaraz będą zdjęcia, poczekam aż zaśnie bo inaczej się nie da. Robione komórką więc nie będą wspaniałe ale to jednak coś...seer pisze:Gosia_kitty pisze:Wiem że to offtop ale tu najwięcej osób się kręci a liczę na szybką odpowiedź. Mój kot przy obu uszacz na zewnętrznej stronie ma dwa ''woreczki'' Ma pośrodku dwa dodatkowe kawałki skóy i futerka które zamknęły się tworząc coś w rodzaju woreczka. jest niewielki, jak 2 lepki od szpilki ale do czego on służy i czy to jakaś choroba?przy okazji, nie wiem czym to jest spowodowane ale wygląda odrobinkę dziwnie.
Troche cięzko to sobie wyobrazić.
Moze foto?
seer pisze:Myszka.xww pisze:seer pisze:Myszka.xww pisze:Zalezy jaka purina - Cat Chow jest jakosci whiskacza. Pro Plan jest z wyzszej znacznie polki.
Nie krzycz na mnie. Widzialam.
Nie krzycze, tylko głośno piszę.
Który to więc rodzaj jest barwiony?
Widziałem i mam w domu wszystkie rodzaje, nie ma tam barwników, karmy są jednokolorowe, a nie jak whiskas.
Basia_D pisze:Gosiu, patrze na te zdjęcia i patrze i nie wiedze zadnej anomalii
Seer,
odpowiem tylko tak, jak sie chce zawsze sie znajdzie jakies wytlumaczenie dla karmy z 4% mięsa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości