Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Czyli ile Wam zostało maluchów?
Ja na razie nie mam żadnych , ale jest babka niestety z daleka , która szuka małego czarnego kocurka
terenia1 pisze:Niestety maluszek w nocy mi umarłnawet nie mogę o tym myśleć, a co dopiero pisać, ja nie wiem czym te maluszki w tym schronisku się zarażają co tam jest za syf
, ale też jestem już wściekła na to wszystko na takie postępowanie z tymi maleństwami zamiast do nas zadzwonić wrzucili kociaczki na tą syfiastą kwarantannę
co za ludzie
Emiś pisze:terenia1 pisze:Niestety maluszek w nocy mi umarłnawet nie mogę o tym myśleć, a co dopiero pisać, ja nie wiem czym te maluszki w tym schronisku się zarażają co tam jest za syf
, ale też jestem już wściekła na to wszystko na takie postępowanie z tymi maleństwami zamiast do nas zadzwonić wrzucili kociaczki na tą syfiastą kwarantannę
co za ludzie
ehhh cóż mogę powiedziec .Jak władze schroniska nie zaczną z nami współpracować to sama wiesz jest to walka z wiatrakami![]()
Kwarantanne w schronie trzeba zdezynfekowac .Odseparowac maluchy (7-7-8 tyg)od reszt kociarni na kwarantanie .Zreszta w Krakowie dziewczyny (i chłopaki) zbierają dla nas rzeczy.Moze uda sie cos zdziałać w schronisku dzieki darom.
Dzis około 21 przyjeżdza pierwszy transport rzeczy z Krakowa.
Jeżeli ktos na terenie Sosnowca ma do oddania koce,miski,kwety,akceoria kocia ,kocia karme itpp.prosimy i kontakt !!!!
iwona_35 pisze:Ko_da wam obiecała Miseczki, ja jade w sobote do Ikei to kupie i zawieziemy tereni..
Dziewczyny ja mam w piwnicy steropian, taki do ociepleń, nie wiem przyda Wam się?
iwona_35 pisze:Ko_da wam obiecała Miseczki, ja jade w sobote do Ikei to kupie i zawieziemy tereni..
Dziewczyny ja mam w piwnicy steropian, taki do ociepleń, nie wiem przyda Wam się?
mar_tika pisze:iwona_35 pisze:Ko_da wam obiecała Miseczki, ja jade w sobote do Ikei to kupie i zawieziemy tereni..
jeju iwonko pewnie ze sie przyda!!!Wczoraj bylam odebrać paczke kafli i przewiozłam do emiski.Jedno pomieszcznie juz prawie na końcówce.Ale drugie kompletnie nie ruszone .Brak właśnie steropianu,cementu i kafli.
Dzis o godz 21 przyjeżdzają z Krakowa kafle,paczka steropianu i inne kocie gadżety,ale to wszystko mało!!jezeli ktos ma jakieś resztkI prosimy o dowóz na czeladzka w sosnowcu!!!
Dzis była u nas peperoni przywiozła kocyki ,miseczki i jedzonko dla kociaków podarowała nam tez 30 zł.WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości