(4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szarcia(*),Deesiu kocham Cię (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 02, 2019 16:11 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

majencja pisze:Może przemyślała że zawaliła i dotarło jak się czułaś w dołku . Ciężko Jej wykrztusic przepraszam więc próbuje nadrobić zachowaniem. No i dobrze, że do Niej dotarło . Nie słowa a czyny teraz Ci są potrzebne... U nas wieje łeb mi odpada, a jak jestem nad morzem piździ i nic mi nie ma . A sen z Mamą ,piękny myślę, że da Ci ukojenie....

Tak sobie pomyslalam, że Mama czuwa i jak jest już bardzo, skrajnie źle to wtedy daje mi w ten sposób znać, a jak trochę mniej źle to wtedy właśnie poprzez na przykład te piosenki po wyjściu z cmentarza. Ja też mam takie coś, ze np jak o czymś myślę, czy cos się dzieje to nagle w głowie mi się pojawiają slowa Mamy. ale nie jakiś obraz, czy coś, że myslę co by Mama powiedziała w tym momencie tylko po prostu słowa. Nie napiszę, ze je slyszę, bo to trąci psychiatrią :wink: ale mam, jakby dopowiedzenie do moich czy jakoś tak, nie umiem wytłumaczyć..
Np Mama zawsze na cmentarzu u Taty odmawiała Anioł Pański i Wieczny odpoczynek.. Ostatnio jak byłam i się okrutnie, mega okrutnie spłakałam aż oddychać nie mogłam itp i już siostra mówi "idziemy", ruszyłam, a w tym momencie " A Anioł Pański?" i wróciłyśmy jeszcze na tę modlitwę..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 05, 2019 11:30 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

DeeDee słabo je. Ale w śmietanie przemycam jej optixcare i probiotyk.
edit: właśnie teraz nie zjadła, tzn optixcare część, ale więcej nie chciała...
Ma ciągle wypływ surowiczy na szczęście z oka i kicha, ale mało je, naprawdę mało.. Mam nadzieje, zę uda się opanować sytuację bez antybiotylu i bez weta, bo po analizie wyszło mi na to, ze stres jest główną przyczyną jej chorowania teraz..

Zaraz jadę do olsztyna. Bardzo się boję, zę się włamali, nie mogę opanowac tych myśli.. Mam nadzieję nie mieć racji. Koleżanka po pierwszej propozycjipomocy wycofała się. Ale pozyczyła mi trochę pieniędzy, na jeden czynsz za Mamy mieszkanie, to ważne.
Będę sama. Boję się tam jechac jak diabli. Ale trzeba sprzątać, doprowadzić mieszkanie do względnego ładu jak najszybciej. Zaległości czynszowe rosną, są już duże a co dalej?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 05, 2019 13:59 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Z DeeDee masz chyba rację z tym stresem.
Daj znać, co zastałaś w mieszkaniu! :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie maja 05, 2019 15:53 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Uff. Nikogo nie ma ale smrod jest okropny. Zimno a ja na osciez pootwieralam okna.

Marzenia11

Post » Nie maja 05, 2019 16:54 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Najważniejsze, że nikogo nie ma! :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie maja 05, 2019 18:25 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Marzeniu, zmieniłabym przynajmniej jeden zamek.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Nie maja 05, 2019 19:12 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

megan72 pisze:Marzeniu, zmieniłabym przynajmniej jeden zamek.

Jeden zmieniony od razu.
Rozmawiałam z sąsiadami i aż się z popłakałam z tego wszystkiego.plusem jest to ze zgodnie z wytycznymi zapakowalam wory, okleilam przy świadkach i napisałam ze mogą odebrać dziś o 21, a jak nie to wywalam na śmietnik. Mam swiadkow,bo sąsiedzi się zgodzili plus są ze mną wiec mi raźniej i mogę się tego syfu z domu pozbyć. A to plus odkurzanie to bardzo dużo zmienia, uwierzcie mi.
Tak mi żal łóżka, jedno jest całkiem połamane.. a we dwie z Mama je skladalysmy dwa lata temu..wspomnienia..

Marzenia11

Post » Nie maja 05, 2019 19:45 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Tylko pytanie czy prawnie możesz to wywalić? Żeby potem nie robili Ci problemów jak to takie mendy
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie maja 05, 2019 21:04 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

majencja pisze:Tylko pytanie czy prawnie możesz to wywalić? Żeby potem nie robili Ci problemów jak to takie mendy

Mendy.
Mogę. I chyba już mogę napisać.
Z info od policjanta znajomego policjanta-zapakowac w worki, zakleic nakleić kartkę spakowane i podpis świadka, napisać sms ze jest do odbioru i w razie nie odebrania będzie na smietniku.
Tak zrobiłam. Wysłałam info i do niej i do niego. Nie odpisali, nie przyjechali. Sąsiadka czuwa. Ja poszłam na starówkę.
A tu.... ogrom wspomnień z Mama...

Marzenia11

Post » Nie maja 05, 2019 22:07 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Miau DeeDee , Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Nie maja 05, 2019 22:22 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

No to ok jak tak. Jeden problem z głowy. Wysłałam Ci maila
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie maja 05, 2019 22:24 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

majencja pisze:No to ok jak tak. Jeden problem z głowy. Wysłałam Ci maila

To jutro w nocy przeczytam, z tego tel nie mam dostępu. Dziękuję.

Marzenia11

Post » Nie maja 05, 2019 22:27 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Anna2016 pisze:Miau DeeDee , Zunia

Miau, Zuniu,moja pancia na moją rozpacz wsadziła mnie do szafy no i jej nie ma. Nie wiem czy dzisiaj wróci do domu,czy dopiero jutro. Ciekawe czy się o mnie martwi. Dostałam łyżkę śmietanki w tej szafie. DeeDer

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 10:05 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

:cry:

Jeszcze jesteś w Olsztynie?
Wory do piwnicy. Nie wyrzucaj.

Najcieplejsze myśli!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon maja 06, 2019 10:09 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

DeeDuniu, jak to do szafy??? Chociaż......ja czasem sama pakuję się do szafy :wink: :wink:
I jak? duża wróciła?
Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

[poprzednia][następna]