Revontulet pisze:Też nie wiem. Na PW wysłałam Ci kontakt do behawiorystki, mam nadzieję, że Ci pomoże.
dziękuję bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Też nie wiem. Na PW wysłałam Ci kontakt do behawiorystki, mam nadzieję, że Ci pomoże.
kuba.kaczor13 pisze:
Post » poniedziałek, 27 października 2014, 16:51 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!
Hejka. Odbieram jutro kolejną porcję gazet z biblioteki. Pamiętajcie, że u mnie w piwnicy jest już sterta, która się powiększy i jeśli są potrzebne to dawajcie znać i albo ktoś po nie wpadnie zmotoryzowany po drodze, albo ja się z kimś dogadam i dowiozę. A teraz prośba ..może ktoś przesłać na mojego maila zdjęcia jakieś fajne ?? oczywiście kotów nie swojedopisze na nich Paluszki dziękują za lekturę
wrzucę w antyramy i zaniosę. Myślę, że to będzie dla bibliotekarek miły gest. Tym bardziej , że planuję jak już komuś opowiadałam ponegocjować z nimi za jakiś czas wystawienie puszki na datki . A może więcej bibliotek się zgodzi ???? No i czekam na te anonse co to je miałam umieszczać w necie..zapomniałyście o mnie ???
mój mail iwa-35@tlen.pl
Iwona
wysłałem maila
magoska_ pisze:W sobotę na te 2 h mogę też przyjechać jakby nikt nie mógł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 147 gości