i dzięki Tobie dostał szansę na życie). Trzymam za Was kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:No i co z tym paczkomatem? Udało się odebrać paczkę?
Caragh pisze::ok: Szkoda, żeby się puszki w paczkomacie 'marnowały' kiedy Noemcia mogłaby się już nimi rozkoszować
Za szybki odbiór
evik75 pisze:Biedny Laki, mam nadzieję, że to nie będzie nic bardzo poważnego (chociaż mam świadomość, że jego stan jest ogólnie ciężki
i dzięki Tobie dostał szansę na życie). Trzymam za Was kciukii czekam na dalsze wieści. Powodzenia!
AgaS1987 pisze:Caragh pisze::ok: Szkoda, żeby się puszki w paczkomacie 'marnowały' kiedy Noemcia mogłaby się już nimi rozkoszować
Za szybki odbiór
dzwonilam do nich znowu ale jeszcze kuriera nie bylojak zwykle trzeba czekac i tyle. oby tylko nikt kto mial przypisana nasza paczke nie zabral jej bo wtedy to bedziemy czekac nie kilka dni a tygodnie zanim cala sprawa sie wyjasni
jestem mega zla na to wszystko.
ale nie jestem w stanie nic wiecej zrobic poza dzwonieniem do nich
peate pisze:
nie wierzę własnym oczom![]()
Justyna mi mówiła, że są tu nowe zdjęcia Królewny Bony, ale że ta chowająca sie pod kanapą kotka będzie tak ładnie pozowała do zdjęc to się nie spodziewałam![]()
przez te wszystkie lata przeszła niezłą metamorfozę u Justy - dzięki wielkie za to
mamaGiny pisze:ogłaszam wszem i wobec iż Wojtuś zabrany od Justyny na DT -pojechał ode mnie na próbę do DS![]()
z domkiem spędził już wakacje, mam więc nadzieje, że jakoś to pójdzie
mam go kilka przecznic dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 680 gości