TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 25, 2014 5:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Biedny Laki, mam nadzieję, że to nie będzie nic bardzo poważnego (chociaż mam świadomość, że jego stan jest ogólnie ciężki
i dzięki Tobie dostał szansę na życie). Trzymam za Was kciuki :ok: i czekam na dalsze wieści. Powodzenia!
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon sie 25, 2014 9:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

No i co z tym paczkomatem? Udało się odebrać paczkę?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 25, 2014 10:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Caragh pisze:No i co z tym paczkomatem? Udało się odebrać paczkę?

przez weekend kurier nie zaglada do paczkomatu wiec nicmnie pomogl. Dopkero dzis ma tam zagladnac. takze czekam na informacje od nich. Mysle ze popoludniu bede cos wiedziala

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon sie 25, 2014 10:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

:ok: Szkoda, żeby się puszki w paczkomacie 'marnowały' kiedy Noemcia mogłaby się już nimi rozkoszować :D
Za szybki odbiór :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon sie 25, 2014 10:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Caragh pisze::ok: Szkoda, żeby się puszki w paczkomacie 'marnowały' kiedy Noemcia mogłaby się już nimi rozkoszować :D

dzwonilam do nich znowu ale jeszcze kuriera nie bylo :( jak zwykle trzeba czekac i tyle. oby tylko nikt kto mial przypisana nasza paczke nie zabral jej bo wtedy to bedziemy czekac nie kilka dni a tygodnie zanim cala sprawa sie wyjasni :evil: jestem mega zla na to wszystko. :evil: ale nie jestem w stanie nic wiecej zrobic poza dzwonieniem do nich :(

AgaS1987

Post » Pon sie 25, 2014 11:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Moja Mam ostatnio też miała problem z odbiorem paczki z paczkomatu. Na szczęście inne się jej nie otwierały, naprawili szybko i na następny dzień już mogła odebrać.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon sie 25, 2014 12:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

phantasmagori pisze:Miki przytulony do Bony
Obrazek

I jeszce ze Szłapusiem (zobaczcie jak dziadeczek pięknie przytył) :1luvu:

Obrazek

nie wierzę własnym oczom 8O
Justyna mi mówiła, że są tu nowe zdjęcia Królewny Bony, ale że ta chowająca sie pod kanapą kotka będzie tak ładnie pozowała do zdjęc to się nie spodziewałam 8O

przez te wszystkie lata przeszła niezłą metamorfozę u Justy - dzięki wielkie za to :1luvu:

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Pon sie 25, 2014 20:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

ogłaszam wszem i wobec iż Wojtuś zabrany od Justyny na DT -pojechał ode mnie na próbę do DS ;-)
z domkiem spędził już wakacje, mam więc nadzieje, że jakoś to pójdzie

mam go kilka przecznic dalej :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon sie 25, 2014 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Dzis Justa znalazla kolejne kocie nieszczescie :(
Biedaczek lezal kolo jakiegos auta, z glowka spuszczona w dol:(
na niektorych zdjeciach widac jakie ma nastroszone futerko :( jakby odwodniony?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

AgaS1987

Post » Pon sie 25, 2014 22:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

evik75 pisze:Biedny Laki, mam nadzieję, że to nie będzie nic bardzo poważnego (chociaż mam świadomość, że jego stan jest ogólnie ciężki
i dzięki Tobie dostał szansę na życie). Trzymam za Was kciuki :ok: i czekam na dalsze wieści. Powodzenia!

Dzięki za kciuki , Lakuś miał badanie moczu i w nim mamy wyługowane erytrocyty i pojedyncze leukocyty co oznacza iż intensywne krwawienie ustało ale w nocy było kiepsko :( No i dostaje teraz Carthophen , czyli dziś , w srode , w piątek i w niedziele a potem co 3 tyg a potem co 4 tyg .
Gdyby ten lek już był jak żył Eustachy , może i jemu udało by sie przeżyć ...
Teraz śpi , ładnie zjadł , jest nadal na Niwalinie i jest troszke lepiej jesli chodzi o wypróżnianie , juz nie trzeba podawać nospy , juz ładnie sie go odsikuje , mało tego jak spaceruje to tez gubi i pęcherz nie jest juz taki wielki i twardy , tak bardzo bym chciała aby zaczął kontrolować czynn fiz, po karmie fibre z kupalem też lepiej , nie ma już zaparć , on jest taki kochany ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sie 25, 2014 22:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

AgaS1987 pisze:
Caragh pisze::ok: Szkoda, żeby się puszki w paczkomacie 'marnowały' kiedy Noemcia mogłaby się już nimi rozkoszować :D

dzwonilam do nich znowu ale jeszcze kuriera nie bylo :( jak zwykle trzeba czekac i tyle. oby tylko nikt kto mial przypisana nasza paczke nie zabral jej bo wtedy to bedziemy czekac nie kilka dni a tygodnie zanim cala sprawa sie wyjasni :evil: jestem mega zla na to wszystko. :evil: ale nie jestem w stanie nic wiecej zrobic poza dzwonieniem do nich :(

Tyle kłopotu , aby odebrać jedną paczkę :roll: , boje sie jak długo będzie trzeba czekać az łaskawie naprawie ten cholerny paczkomat :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 25, 2014 22:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

peate pisze:
phantasmagori pisze:Miki przytulony do Bony
Obrazek

I jeszce ze Szłapusiem (zobaczcie jak dziadeczek pięknie przytył) :1luvu:

Obrazek

nie wierzę własnym oczom 8O
Justyna mi mówiła, że są tu nowe zdjęcia Królewny Bony, ale że ta chowająca sie pod kanapą kotka będzie tak ładnie pozowała do zdjęc to się nie spodziewałam 8O

przez te wszystkie lata przeszła niezłą metamorfozę u Justy - dzięki wielkie za to :1luvu:

Mało tego ze dała sie sfotografować, Boneczka :ok: , każdej nocy sie do mnie tak tuli , jak kociak , i jak mruczy a jak za długo nie robie łóżka to chodzi i zawodzi , dosłownie takim grubym głosem i nie raz nie mam wyjścia i musze szybko ścielić wyrko :twisted:
Peate bardzo i to bardzo dziękuje za wsparcie :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 25, 2014 22:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

mamaGiny pisze:ogłaszam wszem i wobec iż Wojtuś zabrany od Justyny na DT -pojechał ode mnie na próbę do DS ;-)
z domkiem spędził już wakacje, mam więc nadzieje, że jakoś to pójdzie

mam go kilka przecznic dalej :ok:

Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze że ma DS ( mam nadzieje ze sie szybko zaaklimatyzuje :ok: ) , i bardzo i to bardzo Ci dziękuje za danie mu DT , gdyby nie Ty Wojtuś by musiał siedzieć w małej klatce w piwnicy i to nie wiadomo jak długo , ponieważ ja juz do domu nie mogę ani jednego kota więcej wziąć z wiadomych powodów :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 25, 2014 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Dzis tez wielki dzień nastał dla dzikiej dziczy , uratowanego od pani którą własny sn wywalił do domu starców a 7 kotów na bruk , kocur pojechał do fundacji Kocie życie i tam pewnie będzie juz na zawsze bo jest totalnym dzikusem .
Aniu nie wiem jak mam Ci dziękować za znalezienie dla niego miejsca na ziemi , gdyby nie TY , az boje sie myśleć co by było , jeszcze musze uregulować za dług u weta za szczepienie , obrożę ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]