kasiar1234 pisze:A jaaana chyba transport teraz ona jest z pomorskiego czyli ok
Moja koleżanka była w Szczecinie, ale właśnie wróciła, nie wiem, kiedy będzie jechała ponownie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiar1234 pisze:A jaaana chyba transport teraz ona jest z pomorskiego czyli ok
Paulineczka pisze:Jestem z Gdańska i jeżeli ktoś bliżej weźmie mini-kotkę na DS, to ok. Ale gdyby jednak jakiś inny DS nie wypalił to ja z chęcią dam miniaturce DS.
wanilia03 pisze:Paulineczka pisze:Jestem z Gdańska i jeżeli ktoś bliżej weźmie mini-kotkę na DS, to ok. Ale gdyby jednak jakiś inny DS nie wypalił to ja z chęcią dam miniaturce DS.
No proszę , że też Mb , Kasiar1234 i podobni"zainteresowani" nie wyrażają zdumienia i protestu że Mała Mi mogłaby zostać oddana w ręce osoby która dopiero co pojawiła się na miau.
Ot tak Zero podejrzeń , pytań .Bardzo to ciekawie. . Coś tu chyba nie gra , to niefajne jest . .Już mnie i tak zniechęciliście "interesanci " i to bardzo . Dlatego to ostatni mój post na tym wątku .
AlfaLS pisze:Cudak a jak u Małej Mi ze zdrowiem?
Mogę ewent. pomyśleć nad DT dla niej ale tylko jak pomożecie w ewent. opiece wet. Jedzenie mam ale kosztom wet. mogę nie podołać bo krucho u mnie z kasą...
mb pisze:Cudak1, może jakieś wsparcie finansowe się przyda?
Czy w razie czego przelew można zrobić tak, jak robiłam poprzednio?
ewar pisze:Każdy ma szansę.A te kotki są przecież śliczne
ewar pisze:Każdy kot musi się przystosować, a kilka moich dwupaków znalazło domki.Znam też z forum domek, który zaadoptował trójkę rodzeństwa, w tym dość trudną kotkę ( problemy z kuwetką).Wszystko jest możliwe.Akurat te kotki są naprawdę cudne, zadbane, nie widzę żadnego powodu, dla którego miałyby być nieadopcyjne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 119 gości