Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:
Przypominam, że rodzice są lekarzami.............
pluskwa6 pisze:miałam na myśli głębokie upośledzenie umysłowe
Alienor pisze:Jednego z psychopatów żona dowiedziała się, że mąż ma poważne zaburzenia, gdy znalazła przypadkiem kartkę na której rozważał swoje opcje i co mu się bardziej opłaci: pozwolić jej odejść z dziećmi, pozwolić ale bez dzieci; zabić ją, zabić dzieci, zabić dzieci i ją...
floxanna pisze:Alienor pisze:Jednego z psychopatów żona dowiedziała się, że mąż ma poważne zaburzenia, gdy znalazła przypadkiem kartkę na której rozważał swoje opcje i co mu się bardziej opłaci: pozwolić jej odejść z dziećmi, pozwolić ale bez dzieci; zabić ją, zabić dzieci, zabić dzieci i ją...
„Urocze” o.O
dalia pisze:zaburzona osobowość czy psychopatia nie jest upośledzeniem umysłowym i nie zaburza poczytalności
byście się zdziwili ile jednostek ogólnie mówiąc psychopatycznych ( zaburzonych w różnym stopniu ) was otacza
charm pisze:dalia pisze:zaburzona osobowość czy psychopatia nie jest upośledzeniem umysłowym i nie zaburza poczytalności
byście się zdziwili ile jednostek ogólnie mówiąc psychopatycznych ( zaburzonych w różnym stopniu ) was otacza
myślę, że bardzo sporo... nawet na "porządnych stanowiskach", i prawie wszyscy są uważani za "porządnych, normalnych ludzi"...
za jednego udało mi się kiedyś wyjść za mąż, doktorant, wykładowca na uczelni... że ma skłonności psychopatyczne dowiedziałam się później, przez kilka lat znajomości niczego nie podejrzewałam, a potem..............
Alienor pisze:No ostatnio miałam takie lektury. Tak naprawdę było. Babka spinkalała razem z dziećmi (i kartką), od razu policja etc. (to w Stanach było) i jak policja pogrzebała okazało się że ma kupę osób na sumieniu. A pani zrozumiała czemu mąż tak często o psychologii czytał - on się uczył jak udawać normalnego człowieka. Psychopaci często tak mają - zero połączeń między uczuciami a intelektem. Jak pomyślę że ktokolwiek mógłby trafić w ręce takiego "pana doktora"Teraz jak jest tylko studentem zabijał koty - gdyby został lekarzem byłoby jego słowo (ważne) przeciwko słowu pacjenta (eee, tam, zmyśla).
Axa76 pisze:Osoba chora psychicznie nie ma już takiej kontroli nad swoim zachowaniem.
charm pisze:dalia pisze:zaburzona osobowość czy psychopatia nie jest upośledzeniem umysłowym i nie zaburza poczytalności
myślę, że bardzo sporo... nawet na "porządnych stanowiskach", i prawie wszyscy są uważani za "porządnych, normalnych ludzi"...
Alienor pisze: Teraz jak jest tylko studentem zabijał koty - gdyby został lekarzem byłoby jego słowo (ważne) przeciwko słowu pacjenta (eee, tam, zmyśla).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości