Nim 7schr. Łódź.Marlon chory- powrót z adopcji:(( od str.81

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 18, 2013 22:38 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

kasia1568 pisze:Dziewczyno!!! skąd w Tobie tyle siły?. :ok: Mimo miłości do zwierzaków olbrzymiej nie wiem czy dałabym radę. Podziwiam Cię na prawdę bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kasiu... siły jeszcze są. gorsza sprawa ohydna przyziemna ech... forsy brak na te wszystkie szaleństwa... ale jakoś jest.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto cze 18, 2013 22:43 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

Mamrot pisze:
kasia1568 pisze:Dziewczyno!!! skąd w Tobie tyle siły?. :ok: Mimo miłości do zwierzaków olbrzymiej nie wiem czy dałabym radę. Podziwiam Cię na prawdę bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kasiu... siły jeszcze są. gorsza sprawa ohydna przyziemna ech... forsy brak na te wszystkie szaleństwa... ale jakoś jest.

Gosia, tu są tak wspaniali ludzie z tak wspaniałym sercem, ze wspierają i pomagają również i finansowo. Samemu ciężko ale jak kilka osób złoży się po parę groszy to już jest lżej. Tym bardziej, że Ty masz naprawdę niemałą gromadkę :ok: :ok: :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto cze 18, 2013 23:11 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

kasia1568 pisze:
Mamrot pisze:

Gosia, tu są tak wspaniali ludzie z tak wspaniałym sercem, ze wspierają i pomagają również i finansowo. Samemu ciężko ale jak kilka osób złoży się po parę groszy to już jest lżej. Tym bardziej, że Ty masz naprawdę niemałą gromadkę :ok: :ok: :kotek:

wiem Kasiu ale tu są naprawdę potrzebujące zwierzaki. my jakoś dajemy radę. jak nie będziemy już mogli to poprosimy o wsparcie.

Mamrot

Post » Wto cze 18, 2013 23:35 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Mamrot pisze:pamiętacie Rudą Ronde która rok temu wyjechała z łodzi do nowego domu?
jej opiekunka umarła, niestety nie zadzwoniłasynowa do mnie i natychmiast wywiozłakota do swojej siostry, sostra 70 letnia z jednym pokju z 15letnik kotem, wlasnie nie moze nawetnałózku sie połozyc zpowodu żekomej agresji
rudej, kotka jej u niej od wczoraj, Pani oczywiście w pretensjach i agresywne do mnie...
masakra
nie wiem co robić, ciezko bedzie, nawet podejścdo rudejpewnie, a ile uzogdnień wczesniej...
masakra
nie mam gdzie jej przewieźć
no jestem zrozpaczona

ten post był bardzo niepokojący, ale teraz czytam, że Ronda jest w swoim domu.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro cze 19, 2013 7:57 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

ewan pisze:
Mamrot pisze:pamiętacie Rudą Ronde która rok temu wyjechała z łodzi do nowego domu?
jej opiekunka umarła, niestety nie zadzwoniłasynowa do mnie i natychmiast wywiozłakota do swojej siostry, sostra 70 letnia z jednym pokju z 15letnik kotem, wlasnie nie moze nawetnałózku sie połozyc zpowodu żekomej agresji
rudej, kotka jej u niej od wczoraj, Pani oczywiście w pretensjach i agresywne do mnie...
masakra
nie wiem co robić, ciezko bedzie, nawet podejścdo rudejpewnie, a ile uzogdnień wczesniej...
masakra
nie mam gdzie jej przewieźć
no jestem zrozpaczona

ten post był bardzo niepokojący, ale teraz czytam, że Ronda jest w swoim domu.

Ewan przepraszam
ja to napisałam w szale - ale to prawda - synowa Pani Danusi w dniu kiedy Danka umarła wywiozła kotkę do swojej siostry.
Siostra starsza Pani ze swoim 15 letnim kotem strasznie to znieśli a Ronda jeszcze gorzej, podobno była agresywna, dzwoniłam tam i kazały mi natychmiast odbierać, umwoiłam się na nastepny dzień,zadzwoniłam żejade i usłyszałam od tej siostry synowej że kota juz u niej nie ma.... masakra co ja przeżyłam przez te dni, potem kanałami sie dowiedziałam od sąsiadki, że Nadia - ukrainka która opiekowała sie Panią Danka jest w mieszkaniu zmarłej i że kazali jej po Rondę pojechać i żekotka wróciła do mieszkania Danki z nadią... no co mam Ci mówić, wróciła ale na chwile. dziś ją zabieram. Ronda zna i kocha Nadię, daje się jej nosić na rękach. mam nadiozje, żenei bedzie problemu z wpakowaniem do kontenerka...

Mamrot

Post » Śro cze 19, 2013 15:42 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

odbieram dziś Rudą koło 20tej. proszę o kciuki za sprawnaakcję.
jadę potem do mojej Mamy, tam w pokoju nr 2 umieszczam Rudą... mam nadzije, że da radę i moja mama i ruda...
prosiłam Nadię z którą przebywa obenie ruda w mieszkaniu zmarłewj, żeby jej dzis nie karmiła... chce podać coś jak przyjedzie do Mamy. wszystko wskazuje na to, że kociczka pojedzie do Krakowa. PKP ... Maria chce po nia osobiście przyjechać, oczywiście jesli w najbliższym czasie nie znajdzie się transport samochodowy do krakowa albo choć do Wawy. podróż będzie dla Rondelka cieżka, czy PKP czy samochód to dla niej będzie wielki trud. w pociągu trud dodatkowy dlaopiekuna, wiadomo nie jestesmy sami, jesli kot się sfajda to masakra jest, będdddzie na podkładach ale wiadomo...
na podróż podam jej cerenię ( podskórnie)już zamówiłam dawke u wetki i jakos będę musiałapodać w zastrzyku tuż przed wyjazdem na stację... wetka zaleca też kalmaid ale nie wiem naprwwwdę czy Ronda będzie wogóle cokowliek jakdła w nowym miejscu i ogólnie ech... no martwie się.

Mamrot

Post » Śro cze 19, 2013 15:43 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

jeszce jedna sprawa... przykromi ale prosze o wsparcie tranportowe, Maria jedzie przypuszczalnie w dwie strony PKP
potrzebny bilet drogi - na jak najszybsze połączenie.czy mogę liczyć na Wasze wsparcie?

Mamrot

Post » Śro cze 19, 2013 19:05 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

Ja deklaruję 30 zł , proszę o konto :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Rondelku trzymaj się :1luvu:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Śro cze 19, 2013 20:04 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

Mamrot pisze:jeszce jedna sprawa... przykromi ale prosze o wsparcie tranportowe, Maria jedzie przypuszczalnie w dwie strony PKP
potrzebny bilet drogi - na jak najszybsze połączenie.czy mogę liczyć na Wasze wsparcie?

tez pomogę musze wiedzieć gdzie wysłać :1luvu:

kasia1568

Post » Śro cze 19, 2013 20:59 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

Ronda u mojej Mamy. opowiem potem.teraz kroplówa u Julci i lece do moich
piszę z kompa mojej Mamulki. tak, jak każda 81 letnia babeczka ma kompa i w necie buszuje... :mrgreen:

Mamrot

Post » Śro cze 19, 2013 21:01 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro cze 19, 2013 21:33 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

Mamrot pisze:Ronda u mojej Mamy. opowiem potem.teraz kroplówa u Julci i lece do moich
piszę z kompa mojej Mamulki. tak, jak każda 81 letnia babeczka ma kompa i w necie buszuje... :mrgreen:

Mama rewelacja :ok:

Trzymam kciuki za Rondę! :ok:
Markotna, bo lubi marudzić i lubi KOTY.

Nie kupuję i nie popieram kupowania z pierwszej ręki kosmetyków testowanych na zwierzętach.

marKOTna

Od: Śro lut 13, 2013 22:34

Post » Śro cze 19, 2013 21:36 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

:ok: :ok: :ok: :ok: super

kasia1568

Post » Śro cze 19, 2013 21:44 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

W Krakowie będzie miala już dom stały?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro cze 19, 2013 22:16 Re: Nim7...Skarpetka [']..Ronda znowu..transport Gdańsk-Krak

takie były deklaracje i mam nadzieję, ze na tym stanie :)

duże nie prześlę, ale - dajcie nr konta na PW

żeby się udało

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

[poprzednia][następna]