Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 11, 2013 8:05 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

ewik85 pisze:Pewnie jakoś to będzie, na razie nie panikuje bo przecież jak znalazł się domek dla kotki z bezwładną łapką i to i dla Smarka się znajdzie :) muszę go tylko nauczyć korzystania z kuwety bo na razie to muszę zmywać podłogę codziennie bo mi się załatwia pod drzwiami i postawiłam mu w tym miejscu kuwetkę może wejdzie :)

Tam gdzie się załatwia trzeba postawić kuwetę, koty mają w naturze zasypywanie siuśków i qpy. Obserwowałam kiedyś Kiciunię jak po żarełku poszła w kąt parkingu, załatwiła się i skrzętnie wszystko zakopała.
Ewik znaleźliśmy domek dla całej czwórki porzuconych kotków, znajdzie się i dla niego. Olafen bardzo dobry domek znalazła w Szczecinie dla kotki bez jednego oczka. Też znalazłaś dobry domek dla bezłapki i tych dwóch maluszków. Będzie wszystko Ok. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw kwi 11, 2013 8:22 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

Tak właśnie zrobiłam z tą kuwetą więc zobaczymy :) napisałam do kilku osób z tej strony gumtree ale żadnej odpowiedzi 8O ale będzie z nami dotąd, aż nie znajdzie domku, a w ostateczności to z nami zostanie...

Pani Jasiu a jak tam Lunia? odzywali się coś nowi właściciele? a ten kotek z trafostacji dalej tam przebywa? duży jest? może to jednak Maciuś 8O

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Czw kwi 11, 2013 8:54 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

ewik85 pisze:Tak właśnie zrobiłam z tą kuwetą więc zobaczymy :) napisałam do kilku osób z tej strony gumtree ale żadnej odpowiedzi 8O ale będzie z nami dotąd, aż nie znajdzie domku, a w ostateczności to z nami zostanie...

Pani Jasiu a jak tam Lunia? odzywali się coś nowi właściciele? a ten kotek z trafostacji dalej tam przebywa? duży jest? może to jednak Maciuś 8O

Nie to nie Maciuś, jest spory ale tylko łepek miał podobny na boczkach różni się od Maćka. Dzisiaj napiszę e-maila do właścicieli Lunki. Jest chyba wszystko OK u niej. Już prawie 3 tygodnie na nowym Luneczka. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw kwi 11, 2013 9:18 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

Może to ten kociak, którego wzięłam wtedy do piwnicy, a on mi nawiał 8O on też był łudząco podobny do Maciusia i mieszkał kolo Chińskiej 8O

ewik85

Post » Czw kwi 11, 2013 13:07 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

ewik85 pisze:Może to ten kociak, którego wzięłam wtedy do piwnicy, a on mi nawiał 8O on też był łudząco podobny do Maciusia i mieszkał kolo Chińskiej 8O

To też nie ten bo mniejszy był, dużo białego po boczkach. Tylko łepek łudząco podobny do Maćka i chyba taki duży jak Maciek. :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw kwi 11, 2013 19:31 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

Dziś "Smaruś" zrobił siusiu do kuwetki :) hehe i zaczyna się odzywać - gotowałam filecika dla całej trójki i tak miauczał z pokoju głośni :ryk: a jak sie dorwał do miski to nie chciał skonczyć i aż dwie dokładki chciał 8O on tak jak Lunia u Pani Jasi też chce się najeść na zapas :lol:

Zaniosłam go do nas na łóżko do dużego pokoju, a moje kotki w tym czasie poszły na przeszpiegi do małego pokoju :D a jak wróciły to Dziunia się spojrzała na Smarka i poszła spać, a Tequila odrazu przystąpiła do ataku i skończyło się na tym, że mam podrapaną rękę... muszę bronić maleństwa bo ona jest strasznie zazdrosna, ale pamiętam, że z dwoma maluchami też tak było, a później się przyzwyczaiła :D ale musze bardzo stopniowo go wprowadzać...

Niewiarygodne jak szybko maluch dochodzi do siebie, nawet mu oczy nie ropieją już prawie wogóle...

Obrazek

Obrazek

ewik85

Post » Czw kwi 11, 2013 20:17 Re: Śliczna młodziutka kotka szuka DS !!! (od strony 20)

Ale on ładniutki. Jak je to boczki z pośpiechu mu się zapadły. Śliczny maluszek. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ewik zmień tytuł od str 39 maluszek pingwinek.
Obrazek

jasia0245

Post » Pt kwi 12, 2013 20:24 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Nagrałam dziś filmik ze Smarkiem w roli głównej - może będą większe szanse na adopcję. Dodam ten link w treści każdego ogłoszenia :)

http://www.youtube.com/watch?v=rorVJ95eY5Y

ewik85

Post » Nie kwi 14, 2013 12:48 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Ale się wygina, śliczny kociak. Jest też bardzo oswojony. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon kwi 15, 2013 9:47 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Tydzień dobrze się zaczął... Kociak właśnie poszedł do nowego domku :ryk: Zadzwoniło młode małżeństwo z os. Chopina, jakiś czas temu wzieli kociaka ze schroniska ale okazało się że ma kocią białaczkę i zmarło mu się :( i jak zobaczyli mój filmik to odrazu sie zakochali :)

Pani przyjechała z transporterkiem po niego, dałam jej tabletki żeby go wyleczyła do końca i nawet chciała zapłacić, ale oczywiscie nie wziełam tylko w zamian ma mi od czasu do czasu jakies zdjecia przysłać :) dobra z niej osoba :1luvu:

ewik85

Post » Pon kwi 15, 2013 16:18 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Ewik wspaniała wiadomość, on szybko w nowym domku poczuje się dobrze. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon kwi 15, 2013 21:24 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Też się cieszę, dosyć szybko dostałam telefon bo minął tylko tydzień :) i już mam nawet zdjęcia jak sobie w koszyczku leży w nowym domku :)

ewik85

Post » Śro kwi 17, 2013 19:17 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

ewik85 pisze:Tydzień dobrze się zaczął... Kociak właśnie poszedł do nowego domku :ryk: Zadzwoniło młode małżeństwo z os. Chopina, jakiś czas temu wzieli kociaka ze schroniska ale okazało się że ma kocią białaczkę i zmarło mu się :( i jak zobaczyli mój filmik to odrazu sie zakochali :)

Pani przyjechała z transporterkiem po niego, dałam jej tabletki żeby go wyleczyła do końca i nawet chciała zapłacić, ale oczywiscie nie wziełam tylko w zamian ma mi od czasu do czasu jakies zdjecia przysłać :) dobra z niej osoba :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie maja 05, 2013 10:14 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Ale tu cisza... żadnych nowych kotków na horyzoncie? bo u mnie na razie spokój 8O Pani Jasiu a jak tam Lunia? bo mój czarno- biały kociak ma sie dobrze u nowych właściceli i ma nowe imię "BENIO" :1luvu:

ewik85

Post » Czw sie 29, 2013 14:56 Re: Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Ewik 85 witam serdecznie po dużej przerwie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie pamiętam jak się zamieszcza zdjęcia tu na miau. :roll:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

[poprzednia][następna]