NOTKA - nowych pomysłów ciąg dalszy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 21, 2013 21:19 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

Dopiero zobaczyłam Małgosiu że ty już po urlopie i z nami :kotek:
Notka :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 24, 2013 20:00 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

TRZY GRACJE :D

Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob sie 24, 2013 20:30 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

Super - piekne koty zamiast bibelotow :ok: :1luvu: I jeszcze kazda sie na cos innego patrzy, normalnie pozujza te Twoje Gracje :)
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob sie 24, 2013 21:20 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

MalgosiaZ pisze:TRZY GRACJE :D

Epickie dzieło :)
Nie ma to jak się rozchachać do monitora widząc coś fajnego :)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Nie sie 25, 2013 9:23 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

Zdjęcie słabej jakości , bo jak tylko je zobaczyłam tak usadowione ,łapałam aparat i robiłam fotkę jakkolwiek :mrgreen: .
Inne bibeloty nie mają racji bytu w tym miejscu :ryk: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie sie 25, 2013 9:26 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

MalgosiaZ pisze:.
Inne bibeloty nie mają racji bytu w tym miejscu :ryk: .

I słusznie :wink:
Najbardziej na zdjęciu podoba mi się to, że każda panna patrzy w inną stronę :lol:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro sie 28, 2013 9:28 Re: NOTKA - lato przyszło , domku nie ma

Trzy Gracje :ryk: Super zdjęcie, a jak się czyta Wasze komentarze dziewczyny, to można boki zrywać ze śmiechu!
A Notce wyjątkowo do twarzy w fiolecie :1luvu:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Nie wrz 08, 2013 21:45 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

Trzy tygodnie temu do mojej "mamy" zadzwoniła Pani . Mądra Pani . Najpierw nie wypytywała jaka ja jestem , ale opowiedziała o sobie , swojej rodzinie i domu. Szukała przyjaciółki na dobre i złe dla swojego rudego kocurka.Razem z kocurkiem mieszka dwoje Dużych i mała dziewczynka 2,5 roku . Dużo gadały z "mamą" , przez 3 dni ciągle do siebie dzwoniły. Aż w końcu Ci Duzi i dziewczynka przyjechali do mnie w odwiedziny. Przywitałam ich w progu jak to mam w zwyczaju. Przywieźli smakołyki , takie kiełbaski. I bardzo dużo się ze mną bawili , a mnie się to podobało. Dużo rozmawiali z "mamą" o zabezpieczeniu okien (bo tego nie mieli) , o dobrym kocim jedzonku itp itd. No i mieli pomyśleć czy będą chcieli abym u nich zamieszkała. "Mama" prosiła aby na spokojnie się zastanowili , nie chciała aby spotkała mnie przykrość tak jak to już było. No i zadzwonili ,że bardzo chcą abym miała u nich domek. I wszystko było ustalone. Ale jak ja w nocy położyłam moje nóżki "mamie" na twarzy (bo my tak sobie śpimy) a potem łapką przywaliłam kilka razy w oko żeby mnie miziała i położyła dłoń pod moją główkę(bo ja tak lubię), to "mama" już do rana nie spała. Rano tak na nią spojrzałam :
Obrazek
A "mama" zapytała : " a gdzie Ty się Notusiu wybierasz ? Dom ? Jaki dom ? Tu jest Twój dom i Twoje miejsce przy mnie. W końcu jestem Twoją "mamą" i bardzo Cię kocham" . Wreszcie zrozumiała . Ludzie to jednak głupie są :roll: .
No to się od razu poczułam jak w domu :mrgreen:
Obrazek

aż mi się pysio uśmiechnęło :D
Obrazek

a potem zjadłyśmy wspólną kolację : ja kozi serek , "mama" to co zostało :wink:
Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie wrz 08, 2013 21:53 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

Podczytywałam wątek, a teraz bardzo się cieszę :D

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Nie wrz 08, 2013 22:02 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

Notka napisała szczerą prawdę . Dziś minął rok jak ją zabrałam ze schroniska. Wiele razem przeszłyśmy. Myślę ,że to dzięki Notce zwróciłam uwagę na Nutkę .Notka jest naprawdę niezwykłą koteczką i nie wyobrażam sobie domu bez niej. Poza tym Duzi Nutki/Tami postawili bardzo wysoko poprzeczkę jeśli chodzi o DS.I to nie kwestia metrażu ale odczuwalnej miłości do kota. Na wszystkich chętnych zaczęłam patrzeć wyjątkowo czujnym wzrokiem.Może stałam się przewrażliwiona ?Nutka/Tami jest bezpieczna i kochana, Notce ja zapewnię to bezpieczeństwo i miłość. Kiedy tej nocy gdy podejmowałam decyzję o jej nowym domu ,spojrzałam jak spokojnie śpi trzymając główkę na mojej dłoni , wiedziałam ,że nie mogę tego spokoju jej odebrać. Nie chciałam aby jej maleńkie serduszko znów było pełne strachu , niepewności i rozczarowania. Tak więc WITAJ NOTUSIU W SWOIM DOMKU . Mam nadzieję że będziesz szczęśliwa ze mną tak jak ja z Tobą :1luvu: .

Tak sobie dzisiaj spokojnie spała na balkonie :
Obrazek

A tu przygotowania do małej imprezy z okazji nowego domu Notki :ryk: .
Domu na resztę życia
Obrazek

A na dobranoc - kolorowe brzusio :mrgreen:
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie wrz 08, 2013 22:08 przez MałgosiaZ, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie wrz 08, 2013 22:10 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

... tak to ja lubię :mrgreen:

gratuluję jedynej słusznej decyzji :D
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie wrz 08, 2013 22:20 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

Piękne! :1luvu:

Notko - powodzenia w "nowym-starym" domku :kotek:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie wrz 08, 2013 22:27 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

gratuluje :D czekałam na to 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon wrz 09, 2013 6:26 Re: NOTKA - po roku znalazła swój DS !!!Relacja na żywo

Małgonia, gratulacje dla młodej mamy za podjęcie jedynej słusznej decyzji :piwa:
Notusiu masz najlepszy Domek z możliwych :ok:
I wiele lat wspólnego, szczęśliwego życia Wam życzymy :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

[poprzednia][następna]