darialekarzyk pisze:Niestety nie mam dobrych wieści, ponieważ Maciusia nie ma w tych miejscach co nosimy jedzenie, i na ogłoszenia nikt nie odpowiada...
Daria kiedy będziesz miała dostęp do internetu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:Niestety nie mam dobrych wieści, ponieważ Maciusia nie ma w tych miejscach co nosimy jedzenie, i na ogłoszenia nikt nie odpowiada...
joanna3113 pisze:Tylko że zaginięcie Maciusia nie jest tylko osobistą sprawa Darii, najgorzej że systematycznie mnie olewa nie odbierając telefonów.
Marzenia11 pisze:Mimo wszystko jestem zszokowana - chyba mam większy poziom zaufania do ludzi i mniejszą potrzebę kontroli.
Za Maciusia trzymam mocne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak będę w Olsztynie, mam nadzieję już niedługo włązę się w poszukiwania.
Natomiast w wątku chyba już pisac nie będę. Za dużo jak dla mnie negatywnych emocji, żądań, oskarżeń itp.
dana2509 pisze:A Wenus ?![]()
To Alisax sama pojechała na działkę sprawdzić czy zamieszkująca tam kotka to Wenus. Choć Daria pisała, że w sobotę może tam pojechać, nie pojechała i nie odezwała się na wątku Wenus.
Trzeba ufać ludziom, ale uważam, że Daria mocno to zaufanie zawiodła.
Marzenia11 pisze:piccolo - staż na forum nie jest argumentem. Jeśli masz wątpliwości rozwiej je na miejscu, w bezpośrednim kontakcie. jeśli nie możesz tego uczynic - opierasz się tylko na własnych doświadczeniach i interpretacji sytuacji. A z tym bywa róznie - można pomylic się w dwie strony, zarówno w tę, w ktorej wspomaga się zbieraczki, jak i w tę w ktorej się oskarza i nadaje etykiety osobom bogu ducha winnym. I ja to dobrze wiem, z własnego doświadczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 415 gości